icon

Bacuľky poradťe, čo nosiť v lete

alissawhite
3. aug 2018

Baby čo máte pár kilečiek, možno aj viac ako pár, navyše, čo nosíte keď je vonku takéto peklo?? Ako nosíte šaty aby vám neodrelo šunky na stehnách?? Ja si vždy nakúpim šaty, mám ich raz a mám dosť na celé leto...

erickatt
3. aug 2018

@alissawhite kupila som si za 3 eura obyčajne tenke leginy. Odstrihla nad kolená a to dám pod šaty. Vôbec mi v tom neni horko a stehná sa mi nesuchaju

jana_eyre
3. aug 2018

@podkovickaa mne sa suchali stehna uz ked som mala 44kg, 163cm.. co by si poradila mne, dokonala zena? (neboj, teraz mam viac ale na mojich nohach sa nic nezmenilo, okrem strii) 😉

oli18
3. aug 2018

Takže len jedná odpoveď?

rozpravocka
3. aug 2018

Jednoznacne saty a sukne ( ja nohavice vobec nenosim ani v zime 🙂)... a pod ne bud silonky alebo leginove sortky, pripadne ten antiperspirant a teraz som objavila bandelletes - bandaletky, tak vyskusam aj tie 🙂 a teoreticky mi napadlo, ze by mohol fungovat aj kusok tejpovacej pasky (asi vyskusam)..... a inak potvrdim info o tom, ze sa to netyka len baculiek... mne sa suchali stehna aj ked som mala 49kg :( proste prsty v tom ma aj genetika a celkova stavba tela...

lienka_snehulienka
Autor odpoveď zmazal
extempore
3. aug 2018

Tiež som moletka a držím sa týchto overených parametrov:
1. nikdy nenosím tričká, košele, blúzky bez rukávov - nemám ramená ako vyhadzovač, napriek tomu sa v tom dobre necítim
2. všetky sukne a nohavice musia siahať minimálne ku kolenám, optimálne pár cm pod koleno
3. žiadne veľké vzory a horizontálne pruhy
4. legíny, najmä telovej farby by mali zakázať ústavným zákonom aj pre štíhle ženy..

zuzanka.zuzu
3. aug 2018

šmááárjapano že "podväzky proti treniu stehien" za 15e 😲 to si kúpte normálne podväzky a odstrihnite celé silonky - asi vám to bude ľúto, ale však to menej stojí než keď si kúpite len ten čipkovaný pásik... a prípadne ak by ten pásik bol užší než potrebujete, tak ešte aj časť z tých siloniek môžte nechať na podväzku 😉

berginkan
3. aug 2018

@extempore a nato suchanie stehien nieco nemas? 😂

berginkan
3. aug 2018

@rozpravocka tejpovaciu pasku mam za sebou uz. Nie je to zle ale je problem s udrzbou a hygienou. A zase kazdy den novu davat to je bolestive a drahe. Konkretne mne bandaletky nedrzia. Suchaju sa mi. Aj drahe aj lacne

sazumak
3. aug 2018

@oli18 Ja som bola ako dieťa štíhla, aj moja rodina, sestry a aj moje deti sú štíhle až moc. V puberte prišla choroba a nasadili lieky, beriem ich už 20 rokov. Po tých liekoch som pribrala, keď mi ich pred tehotenstvami vysadili, tak som zakaždým schudla 10 kg, čo som mala navyše. V tehotenstvách som pribrala minimálne, po pôrode ako mi nasadili späť lieky, tak som všetko pribrala naspäť. Aj keď sa zdravo stravujeme celá rodina, veľa ovocia, zeleniny, pitný režim dodržiavame, čistá voda, alebo s citrónom, nezasmažujem, nepridávam múku do jedál, dokonca mám aj intoleranciu laktózy, takže sa obmedzujem vo veľa veciach, sladké, slané...ale neschudnem tie kilá navyše. Lieky sú modernejšie, novodobejšie, ale mne bohužiaľ nezabrali a museli nechať tie staré. Ono na jedno ochorenie Ti síce pomôžu, ale majú kopec nežiadúcich účinkov. Ocino bol tiež celý život až moc štíhly, gram tuku navyše nemal, v 60tke mu nasadili Prednisom a tiež pribral...ale on sa z toho teší, že má tie kg navyše, prospelo mu to v tvári a vyhladilo fakt hlboké vrásky 🙂

sazumak
3. aug 2018

@alissawhite Ja nosím najradšej cez leto šaty, či do spoločnosti, alebo doma. Sú pohodlné a vzdušné. Mne sa stehná nešúchajú, ale skús tie odstrihnuté silonky 🙂

srnkaknm1
3. aug 2018

Dievčence akurát som dnes rozmýšľala že čo sa dá obliecť alebo ako na šaty ja som tiež moletky mám kilá navyše a posledné tehotenstvo mi ešte pridalo no ako bolo spomenuté na chudnutie treba pokoj na duši to nemám keďže musím zvládať väčšinou sama 2rocne dieťa prácu staršieho puberťák ale hlavne nespavosť mladšieho od narodenia zle spí v noci. Únava stále prosto. Ale kde kupujete šaty ja nemám čas chodiť po obchodoch takže čo sa dá objednávam cez net máte niečo obkukane nejaké stránky s lacnými šatami čo nevyzerajú jak vreci?

srnkaknm1
3. aug 2018

Vreco

sara287
3. aug 2018

@lianka123 ahoj, naozaj jes len 2x denne? Nie si hladna? Ja chcem schudnúť ale veľmi veľa jem (uz sa snažím kontrolovať, ale ešte to nie je na 100%,tak ma to zaujalo, že len 2 jedla..

kamilka2012
3. aug 2018

Dievcata,nestiham citat vsetky komentare,ale napisem len jednu pravdu pravducu a nik mi ju nevyvrati.Tu pravdu mi povedala moja obvodna doktorka a to citujem: V koncentracnych taboroch nebola ziadna nadvaha,toboz nie obezita.Takze mile damy, nevyhovarat sa na pomaly metabolizmus,geny a ine hluposti,kto nezerie ten je chudy!!!

lianka123
4. aug 2018

@sara287 ahoj. Ano. Ale su to take normalne porcie. Jem tak uz 10rokov s vynimkou tehotenstva. Pocas tehotenstva som jedla vela lebo som pred tym potracala a strasne som chcela aby to vyslo. Cize ranajky o 10 a niekedy az o 2hej. A vecera medzi 5 a 8mou. Potom uz len ovocie. Normalna porcia= ranajky bud bageta alebo dva biele rozky a vecera- polievka plus druhe. A jasne ze chodim aj mc donalds aj richmana si dam. Tyzden pred menstruaciou jem velmi vela aj chipsy a ked dostanem 2dni mi nechuti. Hladna byvam iba ked zabudnem jest- tj ze o druhej zistim ze som nejedla. Ja aj pracujem aj mam male dieta tak nie vzdy na jedlo myslim.
Co som chcela v uvodnom prispevku povedat je ze ked napriklad sme cez vikend u svokry tak ona ma 6druhov jedal, chlebicky atd a tam jem non stop a spim asi 12hod. Ale dojdem super oddychnuta.
Ja aj cielene sportujem. Beham 3-4 krat do tyzdna a minule ked som mala antibiotika a lekarka mi to zakazala som zistila ze som si tyzden oddychla 🙂
Proste zijem tak 10rokov niekedy si neuvedomujuc ze ma to vycerpava.

lopka1313
4. aug 2018

@berginkan nie, tu nie. Uz mam aj strach skusat nieco nove :D a zas neviem si to prakticky velmi predstavit - doma si dsm vazelinu a potom co? Nosit so sebou a pretierat? Nepospini mi to saty?

extempore
4. aug 2018

@berginkan klasika - ak viem, že si chcem dať šaty a budem veľa chodiť, tak to riešim tenkými krátkymi legínkami pod šatami. Ak viem, že budem v sukni menej chodiť, len do officu a do auta, tak si natriem stehná tuhým antiperspirantom. Skúšala som aj tie čipkové pásy, ale mne to nedrží...

lanvinka
Autor odpoveď zmazal
lanvinka
Autor odpoveď zmazal
queenofdisaster
4. aug 2018

@podkovickaa Mimochodom nie iba ženám pri tele sa môžu šúchať stehná ja mám 55kg a predstav si že sa mi dotýkajú a šúchajú aj tak aj keď nie v nejakej miere že by mi to vadilo ale predsa lebo niekedy je to aj typom postavy aj keď som mala 49kg sa mi dotykali keďže som stehná mala odjakživa širšie a aj zadok ale pás mám úzky a som max spokojná nemusím byť jak lata aby som sa páčila chlapom 😉 tak to iba detajl k tym tvojim drístom ktoré vypovedajú iba o tom že máš problém sama so sebou keby si bola vyrovnaná a spokojná nemáš potrebu sa vysmievať a bolo by ti ukradnuté kto má kolko kg tak iba tolko

ukulela
4. aug 2018

@oli18 ale co sa tyka choroby a diagnozy, vela robia lieky. pri niektorych diagnozach a liekoch skratka neschudnes. Dakujem (neverim v boha, takze comukolvek/osudu/sebe/stastene), ze to nemusim riesit. Pred tehotenstvom som sportom v poho schudla, potom pri prvom tehotenstve dost pribrala, potom schudla, teraz pri druhom priberam menej ... uvidim, ci to este 9 tyzdnov ustojim, alebo sa to rozbehne viac, ked sa uz ozaj v tomto upaku nevladzem hybat a dychat a len lezim a cakam na vecer ...
@podkovickaa ja si ta pamatam z inej diskusie o obeziote tusim - naozaj podobne znazory a ataky a aj opovrhovanie. Na to, aby sa ti stehna obtierali o seba ti netreba mat 80 ani 70 kil ... si jeden arogantny, o svojojej pravde presvedceny a ziadnu inu moznost nerespektujuci nick.
Babam, moja starka takto na vsetky kriticke miesta (napr aj pod prsiami a tak) pouziva antiperspirant.

sissy27
4. aug 2018

@lanvinka kde berieš takéto exkluzívne presné štatistiky, že 99% ľudí s nadváhou ju má kvôli zlým stravovacím návykom? 🙄
A ak už mám mať problém s tým, že čo je platené z mojich daní, tak potom mám v prvom rade problém s narkomanmi, alkoholikmi, bezdomovcami, fajčiarmi - čo v konečnom dôsledku som často nútená dýchať aj ja, ženami, ktoré nedokončili ani 5 tried ľudovej a radšej si ruku odrežú než by mali pracovať ale rodia ako jablone a berú rodičák v takej istej sume ako žena, ktorá pracovala a mnoho ďalších. A potom môžeme každého jedného vážiť a hodnotiť a posudzovať, či sa mu stehná šúchajú z nadváhy, ktorú si zapríčinil len a len sám, alebo je to nežiaduci účinok liekov na inú diagnózu, alebo niečo v jeho tele nefunguje správne, alebo je baba tehotná, alebo v prechode, alebo proste má také nohy, že aj pri sixpacku a nízkemu podielu tuku v tele sa tie blbé stehná proste šúchajú.
@kamilka2012 dúfam si mala dnes na obed vývar z hnilých zemiakových šupiek a na večeru sa u vás bude podávať krajec plesnivého chleba (1 pre 2 osoby) alebo pomyje od susedov. Ako fakt odporúčať stravovanie podľa jedálnička v koncentrákoch to už je aj dosť cez čiaru. Máš pravdu, tam nemal nikto nadváhu. Tam sa umieralo. Niekto v plyne, niekomu pomohol mengele a niekto na podvýživu.

lanvinka
Autor odpoveď zmazal
najinka
4. aug 2018

@lanvinka jasne, vsetko su to vyhovorky..uz si pocula o tom, ze to moze byt aj geneticky dane? Ja som sa narodila baculata, mam hrube nohy uz od mala..cely zivot cvicim, chudnem, zdravo jem, ale bohuzial, nohy mam stale hrube! Tak pardon, co mam teraz robit, co by si mi poradila 🤔

lanvinka
Autor odpoveď zmazal
najinka
4. aug 2018

@kamilka2012 tvoj komentar je uplne odveci..v koncentrakoch nebola obezita, mna asi drbne..a urcite ti ludia vyzerali velmi zdravo, az taki stihli boli, ze z toho vsetci zomreli, vsak..

ukulela
4. aug 2018

@kamilka2012 do koncentrakov sa nechodilo s nadvahou. si fest blba a tvoja doktorka este blbsia, na tricku nosis 1488 a mano je tvoj idol? ano, v koncemtrakoch nadvaha nebola, medzi zidmi/ciganmi/inymi uvaznenymi urcite nie ... ti ludia tam zomierali od hladu/chorob/pretazenia/v plynovych chorobach. matky s detmi v naruciach, ty blba!!!

lanvinka
Autor odpoveď zmazal
martul
4. aug 2018

@kamilka2012 veľmi ťa ľutujem takýto plytký komentar.....