icon

Bakalárska práca - dokončenie

nelka1122
13. mar 2018

Píše niekto bakalársku prácu ? Už som zúfalá a mám malé bábätko takže mám veľmi málo casu

nelka1122
autor
13. mar 2018

Keby som teraz neuspavala popri kojeni ani sa už nevyjadrujem .ale zaujímavé vidieť koľko zlých ľudí existuje a ja by som sa teda hanbila a považujem za trápne súdiť ľudí len tak lebo ja som lepšia alebo som sa lepšie zachovalav probléme niekoho ktorý náhodne čítam.ani sa vlastne nečudujem čo je dnes za svet a vztahy

ajush5
13. mar 2018

@nelka1122 ani ja sa veru necudujem ze je svet kde je ked sa podvádza za každým rohom

mircalla
13. mar 2018

@nelka1122 Mne nedocvaklo, ze si to chces dat napisat, ale tiez suhlasim s babami, je to ubohe, Su zeny, co su samozivotelky, maju 2-3 a este chodia do prace. Ty mas napisal bakalarku, mi nehovor, ze mas dieta non stop hore - predpokladam, ze aj spi

mija22
13. mar 2018

Ja som cely treti rocnik studovala s babatkom a aj pisala bakalarku s niekolkomesacnym babom (o bakalarke nevies predsa jeden tyzden ale je na nu dostatok casu) statnicovala som s 11 mesacnym chlapcom a na zaciatku piateho rocnika sa nam narodila dcera... takze studium s dvomi malinkymi detmi a statnice so 7 skoro 8 mesacnou... detto pisanie diplomovky ked bola volna chvila... tiez na jej odovzdanie nema student tyzden dva ale niekolko mesiacov ju postupne tvori...
Takze vsetko sa da ked sa CHCE a netreba sa vyhovarat na “komplikovane” dieta...

maciatkolulu
13. mar 2018

@nelka1122 takze podla mna jedna skoro Bc.by mala.vediet vyhladat na nete zakladne informacie a pre taky neumerny nedostatok casu,ze nie je schopna pri dietati napisat bakalarsku pracu nebyt na konikovi,ale makat na praci a ked uz teda podvadzat,tak aspon nie primitivne sa pytat na verejnom fore,ale.v tichosti vyhladat na googli.....co iz

nelka1122
autor
13. mar 2018

@maciatkolulu pisem to popri uspavani som písala.to sa s jednou rukou da .a pozná má niekto? Čo je natom primitívne že sa niečo opýtam? Primitívne je že odpovedajú ľudia na ktorých nebola položená otázka.

A bohužiaľ spí iba vnoci .cez deň iba na mne nalepená v posteli inak sa do 5 min zobudí.nestiham robiť oveľa dôležitejšie veci a nie sa ešte venovať bakalarke. Čiže to beriem tak že buď sa to podarí alebo nie.koniec

nelka1122
autor
13. mar 2018

Vlastné ešte posledná vec.som rada že som vás zaujala.ale stavím sa že keby napíšem nieco pozitívne čo sa mi podarilo ani jedna z vás čo ste písali negatívne komentáre sem nenapíše ani písmeno 🙂

candies
13. mar 2018

@nelka1122 ešte ti poradím že keď máš malé dieta mas narok na odklad ak naozaj nemáš čas tak sa ti bude zle Aj učiť a pripravovať na obhajobu ... ale verím že sa rozhodneš správne budem držať palce

macik34
13. mar 2018

@nelka1122 nic si z toho nerob. Mam deti, studujem a viem o com pises. Ale urcite si sikovna, ked si sa dostala do tretiaku. Napis ju radsej sama, bude to tak lepsie. Zatni zuby a daj to. Mas na to! Zavist si nevsimaj. Dobre sa vyspi odsaj mlieko a daj babo rodicom, manzelovi...

macik34
13. mar 2018

@ajush5 nepoznam nikoho, kto zarobi viac ako potrebuje a nema VS. Kde pracujes? Aj ja tam chcem ist

macik34
13. mar 2018

@ajush5 Ty mas aku VS?

ajush5
13. mar 2018

@macik34 ja som chodila na Komenského marketing a potom strategicky manažment. A nemam len jeden príjem momentálne som na MD takze aby mali moje deti vsetko co chcu musela som zamakať na tom aby som mohla zarábať aj popri deťoch doma. A vetu mam viac ako potrebujem cháp tak ze príjem mi staci na to aby som mohla deti zobrat na výlet kupit im oblecenie a hracky, zabezpečiť im kvalitnú stravu, kupit nieco sebe popripade prekvapiť manžela a este aj odložiť.

luliu
13. mar 2018

@macik34 by ma veľmi zaujímalo o akej závisti si písala

sticker
ajush5
13. mar 2018

@luliu myslim ze je niekedy lepsie nevedieť 😂

lilke
13. mar 2018

@nelka1122 ja som mala sice za sebou uz dve vysky, ale robila som si pracu na dalsie doplnkove studium v rozsahu magisterskej diplomovky z uplne inej oblasti. Doma 2-rocne dieta zvyknute na pozornost, mladsie polrocne postihnute, 3x denne rehabilitacie, temer kazdy den odbornik, tak ako u teba upokojenie iba na prsniku, v noci hrozny spanok. manzel v praci odnevidim donevidim, cize doma ziadna pomoc. Nieco som si predpripravila, vedela som, co chcem pisat. Prisla mama na 4 dni. Musela som vybiehat k postihnutemu dietatu, ale dala som to... Ak mas potuchy, co chces pisat, vies si premysliet osnovu, budu ti stacit aj vikendy ci vecery, ked s drobcom je drahy. rozsah bakalarky nie je az taky hrozny... aj ja som si vtedy myslela, ze zblazniem. ale vsetko sa da. a ak budes chciet, zvladnes to aj ty, rovnako ako si zvladla vsetky skusky doteraz.

deti95060810
13. mar 2018

dievčatá ja mám stroj, fak. ale určite som nenapísala diplomovku za 3--4 dni...chce to omnoho viac dní....samozrejme tiež s deckom na kolenách, však treba si skomplikovať život nie?

luliu
13. mar 2018

@deti95060810 ale ona píše bakalarku

bujnakmich001
13. mar 2018

Ale určite to zvládneš , skús si nájsť len nejaký systém keď drobec večer zaspí aby si napísala stále aspoň niečo 😊 držím prsty aby sa ti to podarilo 💻

elmar
13. mar 2018

Dobry vecer,ja som studovala rovnako a da sa to aj ked som mala tiez pocity,ze ci to zvladnem,ale zvladla som a vdaka Vš zarobim viac a robim to co ma bavi.A bolo to tazke,cez den sa mi velmi pisat nedalo,ale vecer som sa pustila "do toho"a pisala som aj do druhej v noci,ako kedy.Cez den som si pospala s malym,alebo pocas prechadzky som zasla do kniznice "na knihy"a na rady od knihovniciek,ktore mi hned bez problemov dali knihy k mojej teme.Moj pracovny stol bol plny knih,az kym som pracu nespravila,niekedy sa mi podarilo pocas dna vlozit do nich zalozky,tam,kde boli uryvky,ktore som z nich potrebovala a vecer som sa pustila do pisania,alebo pocas prechadzky so synom vzala knihu a ceruzku a podciarkovala pripadne citala a zalozkovala vhodne texty.Treba si najst len system,ale stoji to za to!Ja som az plakala ,ked som zostatnicovala,aka som bola na seba pysna a vdaka Vš nemam problem najst si pracu a zarobit si tak,aby to do rodinneho prijmu stacilo.Nestracajte silu,zabojujte ved uz mate pred sebou zaver a potom sa este pustite aj dalej,uvidite,drzim palce 🙂

tana85
13. mar 2018

na statnice pojde tiez niekto za teba? lebo pre mna napisat diplomovku bolo lahsie ako sa nadupat na statnice. to budes ako zvladat pri narocnom dietati?
@elmar a prave kvoli takym ako ty sa tu ozvala tolka kritika - ty si si to vydrela, ona si to proste kupi. obdivujem tvoju huzevnatost, naozaj.

euka210
13. mar 2018

bakalarky ci diplomovky, to je len cast nasho zivota, nic sa tym zazracne nemeni. Pristup k studiiu odzrkadluje cloveka, jeho hodnoty, nazory, postoje. Niekto k studiu a praci pristupuje poctivo a niekto nie, niekto maka a niekto flaka, aj u nas na skole to tak bolo. Niekto v zivote drie, niekto si uziva. Sami si vyberame akou cestou budeme kracat. Kto si ako zaseje, tak bude aj zat.

lenkakravcova
Autor odpoveď zmazal
andy241
14. mar 2018

@nelka1122 rigoroznu a da sa to zvladat...

petrofka
14. mar 2018

Ja som tiez pisala s malym na kolenach. Skoro ma je*lo. Nakoniec som ledva dopisala minimalny počet stran :D kks, toľko chyb pravopisnych a upravovych tam je 🙂) ale nastastie som vyskum mala fajn. Bala som sa, ze mi to ani nedaju, ale dali. Sice trochu frflali, ale aspon som si ista, ze ta praca je moja. A mohla som sa tam postavit s cistym svedomim a odpovedat na vsetky ich otazky. Ale mala som pocit, ze dušu vypustim. Bolo vtedy akurát vela problémov v rodine a ja uz som ozaj nevladala. Som na seba hrda, ze som to zvladla a ze sa nebudem za to do konca zivota zozierat.. Skus zabojovat

tana85
14. mar 2018

Osobne si myslim, ze obhajoba bola viac ako povedat o com som pisala. Skusajuci sa pytali na veci, ktore tam ani neboli, ale v ramci zbierania i fo som sa k nim.dostala. Ak by som si pracu len precitala a nemala nastudovane kvoli nej tolko (plus prieskum a statistika), tak s nimi nemam o com hovorit a asi ani neobhajim, isli totiz do hlbky. To si tiez treba uvedomit. Ale nepredpokladam, zd autorka diskusie sem chodi precitat si nase rozumy, na nete sa da polahky najst niekto kto sa pisaniu prac venuje, problem poriesi ako sama chce

katarinaina
14. mar 2018

@nelka1122 všetko je to o plánovaní... osobne považujem za podvod, keď sa to píše na objednávku.

tucniacka11
14. mar 2018

Ja som si diplomovku písala pol roka dopredu, zhanala literaturu, lebo som vedela, že ked budem potrebovať finišovať už budem mať bábo, a zvládla som to, len si to netreba nechať na poslednu chviľu, radšej všetko vopred a byť v kľude

smile31
14. mar 2018

@nelka1122 ahoj ;) ja som končila výšku s malým 2 mesačným synom - manžel bol skoro stále v práci mimo domu, syn bol dosť plačlivý... vieš ako som to vyriešila? Písavala som po nociach, koľko x som končila o 3 -4 ráno, nevyspatá, unavená, ale povedala som si, že ja to proste dám, detto učenie sa na štátnice. Učievala som sa len po nociach. Vedúci mojej DP bol predseda komisie kde som štátnicovala - veľká ryba v našom obore, videl, že som počas štúdia tehu, keďže som chodila s bruškom, a stalo sa to, že ma dosť pred kolegami vyzdvihol, ako som to perfektne zvládla, či už prácu, alebo prípravu, čiže moja rada je, len sa zatnúť, treba ísť na maximum svojích síl. Každý sme samozrejme iný, no mne pomohlo, že som sa zaťala a išla som...cez deň som sa venovala synovi a v noci škole...Držím palce

muskazlata90
14. mar 2018

@deti95060810 ono je rozdiel, akú školu robíš. Technické smery sú úplne inde ako sociálna práca, ekonómia atď. Aspoň u nás sa ekonómia dala, aplikuješ už vymyslené princípy na danú tému. Ja som mala štatistickú bakalárku, keď som si na začiatku zohnala dáta a zdroje, už som si len v programe dala spraviť grafy, výpočty a popisovala som výsledky. Tým nechcem znevažovať tieto smery, môj odbor je výborné uplatnitelny a čerpám poznatky aj v bežnom živote, ale predsa len keď ma niekto napísať fungujúci program keď je IT alebo ako architekt navrhnúť niečo, tak ta bakalárska je niekde inde. 😁

rybka16
15. mar 2018

Štúdium sa dá aj prerušiť, ale chápem, ľahšie je podvádzať, samozrejme. Podvodníčky drahé, nezabudnite potom nadávať na politikov a podnikateľov a neviem, koho ešte, že aké sú to svine nemorálne. Ale ten svoj podvodíček si obhájiť viete, však?