Bakalárska práca - dokončenie
Píše niekto bakalársku prácu ? Už som zúfalá a mám malé bábätko takže mám veľmi málo casu
Paničky dokonalé asi ste nikdy nepoužili ťahák alebo neopisovali.lebo ak áno mali by ste ísť odovzdať titul pretože aj to je podvod a je to nespravodlivé 🙂
@nelka1122 Tak ja si svoj titul hrdo necham, vsetky skusky mam urobene poctivo a bakalarku aj diplomovku som oddrela kazde jedno pismenko - vedela som ju skoro celu naspamat, statnice som mala ozaj tazke - ziadne otazky ktore este aj zozenies vypracovane - mali sme zoznam knih ktore bol problem zohnat a museli sme ich mat cele nastudovane a vediet porovnat ako pristupuju k problematike rozni autori, ako co definuju, kde sa ich teorie spajaju, kde rozchadzaju... a to vsetko v 2 cudzich jazykoch, za 5 rokov studia ani slovo po slovensky.
A dokonala nie som, len hrda na to ze ked som si take studium vybrala tak som ho so ctou dokoncila
@nelka1122 ty si fakt totálna chudera a dôkaz toho, že dnes VŠ môže študovať aj hocijaký odpad a za cenu podvádzania ju aj skončí ☹ Baby ti tu načrtli možnosti, ako to urobiť poctivo, ale ty si hľadáš tú najpohodlnejšiu cestičku za cenu podvodu.😠
A ak budeš narážať na mňa, tak ja som študovala poctivo a v čase, keď sa na výšku nedostal hocikto. A nepodvádzala som!
@fialka2612 jej je zbytocne nieco vysvetľovať 🙂 ona nerozumie tomu co je na tom zle...
@fialka2612 chudera budeš ty keď si dovolíš sa takto vyjadrovat voči mne. A cestičky že mi načrtli je pekné.tie čo to mysleli úprimne si aj vážim ale väčšina ako ty čo len videla možnosť ako niekoho ponížiť a súdiť si určite nevážim a na tie som narážala.a o tom či som odpad nerozhoduje to či si dám napísať prácu ale rozhoduje o tom napr charakter a vyjadrovanie ako máš ty.keby si nechápala tak ľudská stránka cloveka
@ajush5 vieš čo tak keď si ma takto odhalila tak si zaslúžis priznanie. Vidím že nejakú inteligenciu máš. Bakalárku mám dávno napísanú.a včase keď som to sem napísala som potrebovala už iba abstrakt a preložiť ho.ale keď som začala čítať tie komentáre tak som vás nechala aby ste si urobili dobre a cítili sa spokojne sami zo seba.vyventilovali si troška svoje duše.a preto sa cítim na koni. Lebo celý čas sa na vás smejem pritom ste úplne mimo
Ale veď nech si dá vypracovať prácu, aspoň sa niekomu zarobiť...Môj syn za spolužiakov tiež maľoval práce..
Ale keď bolo treba dotyčnému obhájiť, no , to už bol problém.
Ja síce vysokú nemám, kedysi to bolo ťažké sa tam dostať, s jednou trojkou, že mám zlý priemer 😑😑, ale neviem si predstaviť naučiť sa a pochopiť prácu niekoho iného, pokiaľ to nie je technické
Daj si odklad, dieťa podrastie, večne pri cicku nebude
Apropo, neter teraz tiež robi bakalársku prácu, vie o nej od septembra ...
@nelka1122 No ale pises ze "o tom či som odpad nerozhoduje to či si dám napísať prácu ale rozhoduje o tom napr charakter"
- myslim si ze to priamo suvisi - clovek, ktory ma charakter vie ze je to nemoralne a pracu si teda napisat neda, vie ze je to podvod, takze to neurobi...
A aj ked bakalarka nie je cely zivot, v com uplne suhlasim, tak stale je to podvod.
Tak ako keby sme si povedali ze male kradeze - taky jeden rozok, ved to nie je cely zivot, ved o nic nejde... ale ked si kazdy ukradne ten jeden rozok lebo to nic nie je a kazdy si o sebe bude mysliet ze ma charakter a moralne hodnoty, tak potom sa k tomu prida este mlieko... a aj maslo a nakoniec sa budu kradnut komplet cele nakupy, potom elektronika, potom auta... ano viem prehnany priklad.
Ale pointa je v tom, ze v takychto veciach neexistuje skala tolerantnosti, vzdy je to A alebo B - tak ako sa neda byt len tak trosku tehotna, tak sa neda byt len tak trosku nepoctivy ale inak velmi charakterny clovek
@fokuska no a medzi A a B je ešte niečo také že ukradnem si raz pečivo aj keď viem že je to zle lebo som hladná a nemám jediný raz nato pečivo ale už to nikdy neurobím určite. Ale vlastne že sa aj trápim nad príkladmi.staci sa pozrieť na život všeobecné .keď to takto berieš poctivý není ani jeden človek na svete lebo každý aspoň raz oklamal.je jedno v com
@ajush5 o mne? Ja som slušné napísala žiadosť o pomoc. Sama som si tam nezačala písať negatívne komentáre bez toho aby som vedela detaily bližšie. Jediné zlé čo som si dovolila je to že som vás nechala v tom a podporila som tie vaše teórie. Bohužiaľ nemohla som si to odpustit
tak autorka by chcela podvadzat a chuderka ani nevie prist na to, co je na tom zle. Smutne. Presne pre toto nemaju nase tituly uz ziadnu hodnotu, lebo okrem pofidernych skol sa najdu este cesticky ako si ten titul kupit. A najviac ma dostal koment, ze potrebovala len prelozit abstrakt :D Uz nevie ako sa lepsie obhajit, tak takto...ach jaj. Mam pocit, ze sa pohlo svedomie a snazi sa to obhajit sama pred sebou. Ked neviem dokoncit vysoku skolu, neleziem na nu. VS by mala odrazat, ze dotycny co ju zvladol vie nieco viac. Kedysi sa aj maturita povazovala uz za nieco wow. Teraz neznamena titul bohuzial nic. Vdaka takym ludom
@fokuska presne si to vystihla
@nelka1122 pozri ked niekto napise omylom som zabila človeka a niekto ti napise to nie je spravne a ty napises ale ja som musela Ved no a co bol to len jeden človek samozrejme ze to zacne hrotit situáciu. Je to príklady velmi pritiahnutý za vlasy no jednoducho ked lejes do ohňa bude to hrotit situáciu takze ano vypovedá to o tebe 🙂
Ziadost o pomoc ma dostala. Ziadost o pomoc je podla mna poprosit o poznamky z hodiny, pozicat odbornu knihu, dajme tomu este vypracovat resers aj to uz je ale na povazenie, ale nie zaplatit si bakalarku :D
@ghostsgirl áno vymyslela som si to a iba kvôli tebe ! Ach bože asi ma trápi či tomu niekto verí šak tak či tak ma nikto nepozná načo by som si dokazovala pravdu alebo nepravdu.to priznanie bolo pre vás aby ste sa nad sebou zamysleli.ja stále tvrdím v celej diskusií že bakalárka nesvedci o človeku ani o charaktere a aj tak podvádza každý a je jedno v com.a tvrdiť to aj budem .ty si určite urobila niečo tak ze by som ja povedala že si neschopná a čo teraz
@ghostsgirl vypracovať resers je žiadosť o pomoc? Prečo potom žiadosť o vypracovanie abstraktu nie je žiadosť o pomoc ?
@nelka1122 uz tvoje vyjadrovanie prezradza, ze na VS nemas co robit, ak si naozaj obhajila fakt gratulujem, muselo to byt pre teba velmi narocne. Teda ak si si nezaplatila aj tie skusky ;) Presne o tomto hovorim, ze taketo nieco ma titul. smutna vizitka Slovenska, lebo nie si zdaleka jedina zial. Posledna vec, ty tu prezentujes, ze chces robit nieco nemoralne, co poznaju uz deti v skolke, ze sa nerobi a ides kazat, aby sa zamyslali ludia, ktori toto konanie odsudili... Zasnem, tak prepac, ze existuju aj ludia, ktori si titul poctivo vydreli, odraza ich skutocne vedomosti v danej problematike.

Presne pre toto 1/2 škôl nemá žiadnu úroveň a tituly z nich žiadnu hodnotu.