Balenie vecí, vybavovanie pasu, hotovosť
Ahojte, taka otazka, stale rozmyslam vzhladom na situaciu, ze zacnem robit nejake taketo optrenia, zbalit kufor, vybavit pas, vybrat viac penazi, robite to naozaj? Alebo je to podla vas len zbytocna panika? Ďakujem
@luccija som síce od fachu, ale dva roky na materskej bez jednej prespanej noci asi urobia svoje 😆 ale teda ja som do správ nejako neriesila, len ked som videla tam tie pásy a nejaké jodove tabletky, tak som si povedala, ze si overim aj názory ľudí takto takou náhodou vzorkou ludi
@veronika4495 po tomo"fiasku "nebude určite nič "osbodzvat" už ho to teraz veľa veľa stalo a ešte bude
Ja ťa podporím v tomto, len by som to na tvojom mieste urýchlila. Čím skôr takíto idioti odídu tým lepšie.
@veronika4495 ja som teda dodnes fungovala celkom ok, snažila som sa nečíta zbytočne články, zameriavať na situáciu pozornosť, len správy ma trosku tak vyviedli z rovnováhy, ze ludia asi riešia, tak ze zistim, ako to naozaj ne
My sa zajtra chystame vybaviť pas malému, ale len preto, že sa chystáme k sestre do Čiech a už teraz mi je zle, keď si zajtra predstavím ten choas. A plán ne útek nemáme žiadny. Ak bude vojna tak bude všade v Európe a mimo ňu sa dostanem asi len niekam do Afriky loďou. Vzhľadom na naše vojenské vybavenie a postavenie a veľkosť nás môžu pokojne aj prestreliť a bez manžela a rodiny by som aj tak nikam nešla.
dievčatá ďakujem,konečne sa cítim zas lepšie,dnes som sa tu tak nasmiala ,konečne sa zas cítim pozitívne a veselo
@zuzanka.zuzu ten rasisticky prispevok o "spoluobcanoch" si si mohla odpustit
zaujímalo by ma, či o tých hypotetických úvahach siahať na úspory vie aj muž, či by to rýchlejšie nevysvetlil než debatérky tuto
@viestta pamätám si časy,keď dedkovi polovicu úrody paprík zo záhradky pokradli, smejeme sa tu, ale ako šli komodity hore, len pšenica napr. Rusko najväčší exportér, Ukrajina druhý či tretí... Ani si nechcem predstaviť, koľko bude stáť chleba
@monillia neviem presne, kto má s tými kvetináčmi utekať do Dubaja? Autorka?
@veronika4495 nie vojovy stratég a on sa nedá čítať ani Freudvi . Myslim si,že podceňoval UA a mysel,že to bude "na otocku"lenze UA stále musia o niečo bojovať,nedajú sa. Úžasný príkad majú v prezidentovi (neušiel) Magor neverí,Že sa svet tak spojí,z tohoto necuve;straty sú a budú obrovské ale ukončí to nejak so" cťou " Potom dlhý čas nebude mat silu a prachy skákať do niekoho,najmä nie do NATO
@veronika4495 A aku rodinu ukryl? Byvalu manzelku, ci nejaku konkubinu? Nech v tom mame poradecek😉

@blumie aby ste mohli vstúpiť do lietadla do USA musíte mať vyplnený/schválený formular,o Tom že keby sa niečo reálne stalo u nás a žiadalo by bol republiky písať nemusím,padol by server,nik by to nevybavoval,čiže by sa reálne nik nedostal , je kopu ľudí ako môj manžel ktorí maju viza ,oni by zapratali ako prvý lietadla a ostatné by časom zrušili pre bezpečnosť takže tu si netreba fandiť