Balenie vecí, vybavovanie pasu, hotovosť
Ahojte, taka otazka, stale rozmyslam vzhladom na situaciu, ze zacnem robit nejake taketo optrenia, zbalit kufor, vybavit pas, vybrat viac penazi, robite to naozaj? Alebo je to podla vas len zbytocna panika? Ďakujem
@viestta tak ked ty hodnotis moje vzdelanie z par komentarov, tak to svedci skor o tebe ☺️
Autorka: Nic nebalim, normalne chodim do prace a chystam sa na lyze do AT. Takze budem musiet pobalit lyze a zimne oblecenie😉
@viestta nemyslim si, ze poznanie nazorov inych ludi je stracanie pojmu o realite ….
Ako som písala ,ja mám dve malé deti,bývam na východe,manžel je v Rakúsku na 3ryzdne,pasy už máme.neplatne čo som do nich pozrela,vybavovať to nejdem,ak by sa niečo dialo dovolili by ti prejsť bez pasov,ja nemám momentálne ani auto 😄 čiže by sme boli doma, hotovosť mám na tortu keďže v sobotu má babka 85 a dcéra 2, riešim toto ,ozaj neviem o nikom v okolí ktoré by robil paniku,ale určite sú aj takí len ich nepoznám, zasoby nemám tak ako vždy , vediem bežný život , samozrejme vnímam čo sa deje ale nehystercim
@dskjhfdlkdjhl super, ja teda doteraz tiez uplne normalne, len ked som videla v spravach o pasoch, tak som si povedala, ze sa spytam na nejaky nazor ludi tu
@didi2102 super, tak asi to fakt v mediach niekedy je prezentovane inak, ako to je v skutocnosti
@monillia ona niekde pisala, ze ide z Ruskej Federacie? Snad sa bavime o Slovenke. Nepozerala som profil a nepisala ze by planovala cestovat z Moskvy. Ale skusim si tie komentarne znova prebehnut.
@didi2102 preco by sa nedostala? Lety do USA nie su zrusene a neviem ani o tom, ze by sa tam nedalo cestovat z EU. Nic take nie je ani na stranke ministerstva zahranicnych veci.
Kvôli deťom nepozerám tv-syn bude mať 3rokt a čo som mala 2x zapnuté správy,začal hovoriť o tankoch a vojakoch,sledujem len na mobile keď nevidia čo je aktuálne aj to vyberám filtrujem, večer keď deti zaspia si pozriem dobrý film
@monillia samozrejme, ja som sa tu k studiu vyjadrila kvoli pani, ktora tu zacala urazat moju osobu a to, kde takychto ludi studuju a začala riesit skoly, inak by som školu vobec neriesila …. No momentalne som na materskej, takze ano, teraz som chvilku pracovne nezainteresovana
@blumie ďakujem za normalny koment k veci, ktory riesi len odpoved na moju banalnu otazku, moj prispevok a nie nejake navazanie sa
Tak max.ked si niekto vyberie nejakú tú hotovosť,ale žeby si niekto balil kufre keby náhodou to určite nie...Podľa mňa každý dúfa,že tak ďaleko to nezajde🤔
@viestta tak ja neviem, kolko nasetrene je vela a kolko malo, sme mlda rodina a nemam teda potuchy kolko je normalne mat nasetrene a co uz je povazovane za dost, ale tak ty to ocividne vies, tak mozes mi napisat, kolko presne je dost, kolko je fajn aby bezna rodina mala nasetrene, lebo ocividne viac mudreho človeka alo ty tu neni
Nie, nič nechystám, nemám nič zbalené, nerobím žiadne zásoby. Žijem bežný život. Ani nikto v mojom okolí nerobí paniku a žije bežný život. Ja som najprv ani nechápala, keď v správach hovorili o vypredaných jódových tabletkách. Až potom mi doplo, že na čo to ľuďom je.
Ja neviem, ženy, ale namiesto balenia kufrov asi kúpim kvetináče a na balkóne nasadím záhradku, lebo všetko bude tam masaker drahé, aby sme nejedli ešte púpavy
@monillia ale ved ja nerobim paniku …. Ved som len na zaklade sprav vhcela vediet, ci niekto nieco riesi, cele
Áno radšej zober motyčku a kúp semienka a choď sadiť to spravis lepšie pre svoju psychohygienu.Ja som si vždy myslela, že som uzkostlivy človek, ale čo posledné dni tu čítam som úplne normálna.A ty, keď si od fachu by si mala mať nejaky nadhľad si predstav, že teraz pracuješ a príde k tebe klient, ktorý má obavy.Co mu povieš, že máš zbalený ruksak a ideš si pýtať peniaze od rodičov?
Nikam sa nechystám, nič nebalim myslím si, že ta vojna bude veľmi dlhá, jedine, že by prezidenta dostali skôr čo si zase myslím, že snáď ma dobrý bunker všetko strašne zdražie a dúfam a verím, že to bude konflikt len medzi nimi. Obavy mám, ale nie paniku.

@monillia tam davaju cerveny? Ci si to madam s modrou knizkou pomylila?😀