Balenie vecí, vybavovanie pasu, hotovosť
Ahojte, taka otazka, stale rozmyslam vzhladom na situaciu, ze zacnem robit nejake taketo optrenia, zbalit kufor, vybavit pas, vybrat viac penazi, robite to naozaj? Alebo je to podla vas len zbytocna panika? Ďakujem
@vanda323 Ja nie som romka, ale uraza ma to.
V rakusku zas slovakov povazuju za zlodejov, a ja som slovenska.
Stereotypy nepatria do vyspelej spolocnosti
@lenusiatko ale veď človek nič zle nepíše. Je to niečo čo sa deje. Mylsim že tu nikto nestresujte ani nic. Normálna konverzácia
@monillia ja som to nemyslela tak že sa má zbombardovať Slovensko. Chcela som tým napísať, že UK je ťažko dobitelna krajina. Vždy má nevýhodu vnútrozemie. A keby je vojna, tak je určite vo vnútrozemí . To sú fakty ako fungujú von y , nie že teoreticky si to myslím. Keď myslím tento typ momentálnej situácie
@veronika4495 to, ze Putin ukryl svoju rodinu do krytu- keby som to čítala na IG na dakom ukrajinskom profile a na stranke topky.sk, neverim tomu ani nahodou. Take info si mozes vymysliet aj ty, staci trocha kreativity a primitivneho hereckeho talentu, a storycko je na svete. Tak sa roda hoaxy, ktorym ludia veria. Vypni si iG, otvor si nejaky normalny spravodajsky portal a precitaj si spravy a nazory odbornikov na danu situaciu. Vsetci tvrdia, ze obavy su na mieste, ale netreba robit paniku. Tiez mam strach (asi ako kazdy), v nedelu som sa fakt velmi bala. Niekedy mam chut balit ten ruksak s konzervami fazule, ale fakt neviem, kam by som utiekla s 2 rocnym dietatom, chlapom a psom. Suhlasim s tym, ze ak sa stane nieco u nas, lietaju v tom vsetci. A bude jedno, ci som v BA, vo Viedni alebo na hranici s Francuszkom. Do Peru atd- na to nemam peniaze. Snad raz, ked po RD nasetrim. Skuste sa zamestnat nejakou cinnostou, ja mam od pondelka pracovny tyzden, nemam cas rozmyslat a som pokojnejsia.
Vy sa smejete ženy ale ja som si včera písala s kamarátkami y a bola naozaj strašne vyklepana.
Vraj už rozmýšľala nad Indonéziou...lebo je tam teplo a lacno.
Nuž nič som jej na to nepovedala...nechcela som jej brať ilúzie...

@monillia áno súhlasím, toto je strašne , ja placem stále kvôli tým ukrajincom. Nie kvôli mne, ja sa mám dobre, mám domov, teplo , jedlo. Len mám dve maličké deti a teda musím ich ochrániť, to je priorita, preto rzmyslam nad všetkým. Určite lepšie ako rabovať obchody a zase vykúpiť niekoľko kilov zásob. Keď ja ako normlane zmýšľajúci človek som si na začiatku pandemie nevedela kupit ani napríklad savo, lebo ľudia si nakúpili litre do zasoby a na iných nemysleli či budú mat.