Balenie vecí, vybavovanie pasu, hotovosť
Ahojte, taka otazka, stale rozmyslam vzhladom na situaciu, ze zacnem robit nejake taketo optrenia, zbalit kufor, vybavit pas, vybrat viac penazi, robite to naozaj? Alebo je to podla vas len zbytocna panika? Ďakujem
@oli18 vy máte prístup k plánom Putina, viem nie, to zase niekto niekde písal. Ako neviem, ale ja žiť pod terorom Rusov by som nevedela. Ja som dieťa demokracie a tak chcem žiť aj dalej, ale viem že väčšine ľudí “stačí” že žijú, aj keď hocijako. Ale to neodsudzujem, to je prirodzene, pud úschovy. Ako si boli všetci istý , že na Ukrajinu nezaútočí a teraz ju ide urovnať so zemou
Ahoj my sme sa zbalili a išli ku mojej babke na 2 týždne . Ku lesu , zvieratá na dedine . Nepozeráme telku a je nám super. 🙂
@tncka tak to verim aj ja že nie. Určite, veď stále sa teraz rozprávame iba čisto teoreticky. Aj NATO sa nevedelo ešte k tomu presne vyjadrit čo by urobili , ak by k tomu prišlo. Znie to hrozné, ale mylsim že treba o tom písať. Pretože 90% ľudí nevie citát, nepozná fakt, nevie si prečítať históriu a podobne. Bohužiaľ je to tak. Aj ja veľa veľa veci neviem, ale keď niečo neviem snažím sa si to niekde nájsť ako to je
@slniecko_12 vzdy ma to nasmeruje na TROLLA, co uz, cim viac tu pisu, tym mu lepsie zaplatia.

@bubibu ale on nemusí použiť jadrovú zbraň a to UK môže byť nebezpečné,či si myslíš,že pôjde na tankoch