icon

Balenie vecí, vybavovanie pasu, hotovosť

1. mar 2022

Ahojte, taka otazka, stale rozmyslam vzhladom na situaciu, ze zacnem robit nejake taketo optrenia, zbalit kufor, vybavit pas, vybrat viac penazi, robite to naozaj? Alebo je to podla vas len zbytocna panika? Ďakujem

monillia
1. mar 2022

@bubibu ale on nemusí použiť jadrovú zbraň a to UK môže byť nebezpečné,či si myslíš,že pôjde na tankoch

huginko
1. mar 2022

Nepreháňate trosku????

vanda323
1. mar 2022

@monillia Chápem, no príjemné to není....nevracajme sa už ku tomu a všetko bude oka ☺️

bubibu
1. mar 2022

@monillia prečo nebezpečnejšie?

oli18
Autor odpoveď zmazal
monillia
1. mar 2022

@vanda323 z mojej huby to nebolo na to si pri cudzích dávam pozor ,mier ✌

vanda323
1. mar 2022

@monillia Mier ❤️

monillia
1. mar 2022

@bubibu škoda debatovať,bal kufre a leť;najlepšie hneď

bubibu
1. mar 2022

@oli18 vy máte prístup k plánom Putina, viem nie, to zase niekto niekde písal. Ako neviem, ale ja žiť pod terorom Rusov by som nevedela. Ja som dieťa demokracie a tak chcem žiť aj dalej, ale viem že väčšine ľudí “stačí” že žijú, aj keď hocijako. Ale to neodsudzujem, to je prirodzene, pud úschovy. Ako si boli všetci istý , že na Ukrajinu nezaútočí a teraz ju ide urovnať so zemou

bubibu
1. mar 2022

@monillia nie, veď ja nemám problém viest komunikáciu. Len som nepochopila, že prečo by bola UK nebezpečnejšia, z akého hľadiska?

bubibu
1. mar 2022

@monillia ja si mylsim, že je prirodzene že človek riešiť čo ak. Myslím že niekto chystá odchod v prípade núdze a niekto si robí na doma zásoby. Aký je medzi tým rozdiel?

tncka
1. mar 2022

@bubibu myslis ze sme v poho ak ju pouzije😅?

monillia
1. mar 2022

@bubibu podľa mňa je pre neho väčší nepriateľ ako my,už len kvôli vyššie spominsnim sankciám a nás by si chcel možno skôr podvoliť ako zničiť

bubibu
1. mar 2022

@tncka tak záleží kde sa atómová bomba použije, aký má dosah a aký má tlak.

bubibu
1. mar 2022

@monillia áno to súhlasím, my sme pre neho nic, my ho nezaujímame. Len sa pýtam že ako by teda dobíjali UK keď nie atomovkou?

monillia
1. mar 2022

@bubibu zasoby som nerobila ani v čase korony ani teraz

oli18
1. mar 2022

@bubibu Ja som Putinov tieňový minister 😅 . Dávali to na CNN.

monillia
1. mar 2022

@bubibu ale du aj iné zbrane ako stomove

tncka
1. mar 2022

@bubibu jo, ale v kazdom pripade neocakavam pozitivny vyvoj ak to urobi,nebude len 1 a nasledky po takejto bombe nechceme zazit. To je ale cisto teoreticks rovina,k takejto sialenosti hadam nepride

bubibu
1. mar 2022

@monillia to ani ja teda 🙂 pandemie som sa neobávala, ale jednej chorej hlavy ktorá môže zničiť ľudí , tak tej sa bojím.

bubibu
1. mar 2022

@monillia tak mi prosím povedz že akými zbraňami vie z Ruska zaútočiť na ostrovný štát teda teraz konkrétne na UK ? Lebo naozaj neviem

monillia
1. mar 2022

@bubibu mala som a stále mám obrovský rešpekt ;pri tomto priznávam aj plač bol prvé 2 dni ale panikou a iracionalnym myslením nič nevyriesim,davova psychóza je mor dnešnej doby

rachelkk
1. mar 2022

Ahoj my sme sa zbalili a išli ku mojej babke na 2 týždne . Ku lesu , zvieratá na dedine . Nepozeráme telku a je nám super. 🙂

sunshine_18
1. mar 2022

Co sa ma stat sa stane, pred osudom neutečies 🤷‍♀️

bubibu
1. mar 2022

@tncka tak to verim aj ja že nie. Určite, veď stále sa teraz rozprávame iba čisto teoreticky. Aj NATO sa nevedelo ešte k tomu presne vyjadrit čo by urobili , ak by k tomu prišlo. Znie to hrozné, ale mylsim že treba o tom písať. Pretože 90% ľudí nevie citát, nepozná fakt, nevie si prečítať históriu a podobne. Bohužiaľ je to tak. Aj ja veľa veľa veci neviem, ale keď niečo neviem snažím sa si to niekde nájsť ako to je

monillia
1. mar 2022

@bubibu ale veď stíhačky vedia zhadzovat bomby ale nemusia byť hneď nutne atómové

bubibu
1. mar 2022

@monillia to áno ale UK má dobrú vojnovú obranu aj vzdušnú. To nie je Slovensko, že nič nemá.

lenusiatko
1. mar 2022

@slniecko_12 vzdy ma to nasmeruje na TROLLA, co uz, cim viac tu pisu, tym mu lepsie zaplatia.

monillia
1. mar 2022

@bubibu tak zbombardijeme slovensko aby sme vyprovokovali nato a potom nám to svet vráti