icon

Baví vás život?

26. mar 2023

Zeny, bavi vas zivot? Ste stastne na svete?

Strana
z2
autor
27. mar 2023

@kiki68 ano, myslela som zdravie, peniaze su potrebne dnes pre zivot, ale stastie cloveku neprinesu

simca06022011
27. mar 2023

Ale aka prhliva pani... ANO aj zdravie je niekedy rozhodnutie a nie nahoda. Ci uz rozhodnutie toho ako budem zit, co budem jest, kolko budem vazit atd. A hlavne nevies, ten sviniar s akymi problemami zdravtonymi sa trapi alebo sa bude trapit.. miesto lutovania sa a porovnavanie, treba nieco so svojim zivotom robit ak sa da. A niekedy sa neda :D ale aj tak nepomoze lamentovat nad tym.

simca06022011
27. mar 2023

A nerozumiem, preco peniaze stastie neprinesu... ano nie len tie, a nestacia pre stastie, ale ten kto ich nema, vobec nebude stastny ked nebude mat z coho zakaldne veci kupit, zubara zaplatit

jana_eyre_2
27. mar 2023

Život ma baví vtedy keď nie som obklopená debilmi.. takže často stačí vypnúť internet a hneď je na svete krajšie 😅

lilly16
Autor odpoveď zmazal
nikoletka_h
Autor odpoveď zmazal
alandra
27. mar 2023

Nie

babulkomale
27. mar 2023

To ty vobec nevies, ktory clovek je dobry a ktory zly. Nikto nie je len to alebo to. V kazdom je mix vlastnosti.
Samozrejme jednoduch ludkovia si vzdy myslia ze oni su ti dobri a teda by sa im nemalo nic zle prihodit. Ale to je uplne pomylene. Vsetko sa deje kazdemu.

autor
27. mar 2023

@alandra preco

autor
27. mar 2023

@simca06022011 ja sa nad tym len zamyslam. Ako to cele funguje. Ja nie som toho nazoru, ze za svoj zivot si clovek moze sam. Niekedy nespravi spravne rozhodnutie ano, ale vopred nemusi vediet, ze sa rozhodol sam. Alebo ked clovek ochorie, ani za to nemoze sam. Cize to je hlupost, ze clovek si za svoj zivot moze sam.

nikoletta1712
27. mar 2023

@slovakboy Ty vždy tak krásne píšeš a vždy k veci👍🏻🙏🏼🍀…Veľmi rada čítam tvoje príspevky🍀❤️

autor
27. mar 2023

@babulkomale nedeje sa vsetko kazdemu a su na svete aj zli aj dobri ludia.

beata_k
27. mar 2023

Preco by cloveku peniaze nepriniesli stastie? Ooo zase sa netvarme, ze peniaze sa taaak strasne fuj. 🤦🏼‍♀️ (ano, ano zdravie je prvorade)

poslednepogo
27. mar 2023

Ano

bessie12
27. mar 2023

Každý si je strojcom svojho šťastia. Chorobu si síce nevyberame, ale za svoje rozhodnutia si nesieme následky. Ci už dobre alebo aj tie zle.

autor
27. mar 2023

@simca06022011 peniaze si clovek dokaze zarobit, ked ma zdravie. Kazdy komu sa chce robit a je zdravi, kazdy ma z coho zaplatit ucty, alebo zubara. Peniaze ti mozu ulahcit zivot do velkej miery, ale neznamena, ze ked si bohata si aj stastna. Napriklad vztahy nemusia byt uprimne, ani laska.

simca06022011
27. mar 2023

vyjadrila som sa, nemusim viac k tomu pisat. Jasne som napisala, ze NIE LEN peniaze. Neviem, ci po madarsky pisem 🙂 Lamentovat nepomoze nikomu.

autor
27. mar 2023

@bessie12 nie, clovek nieje strojcom svojho stastia, ale su to okolnosti, ktore sa stanu cloveku, zdravie ake ma, ludi akych v zivote stretne, rozum ci ma vysoke alebo nizke iq, schopnosti, znamosti, z akej socialnej vrstvy pochadza atd.

bessie12
27. mar 2023

ale ano je. Pre teba nie, lebo na to neveris, ale su ludia a ja tiez patrim do tejto skupiny, co na to veria. A uz som urobila aj zle rozhodnutia a nasledky sa dostavili velmi rychlo. Takze ano, kazdy si je strojcom svojho stastia.
Proste ako si ten život zariadis, tak máš.

autor
27. mar 2023

@bessie12 na to ja veru neverim a nikdy ani nebudem. Vsetko sa zariadit v zivote neda a nikdy dat nebude.

bessie12
27. mar 2023

nie to sa neda, ale nasledky si nesieme za svoje rozhodnutia tak si tak

slovakboy
Autor odpoveď zmazal
slovakboy
27. mar 2023

Spomínam si na jednu reláciu s Vilom Rozborilom Volala sa vylomeniny. Pozval si tam raz Mojsejovcov a bezdomovcov nejakých dvoch Rómov partnerov alebo manželov to už neviem. Malú ženičku aj s takým malým chlapíkom čiernym. Bývali niekde v teplovode v betónovom potrubí. Mali plniť nejaké disciplíny a na konci mohli vyhrať asi desaťtisíc korún už si nepamätám. Celý čas som držal palce tým Rómom lebo boli veľmi zlatí bolo vidieť ako sú šťastní že majú jeden druhého stále boli usmiati a velmi dobrosrdeční. Vôbec sa netrápili keď im niečo nevyšlo. Nakoniec bolo treba ťahať obrus z pod tanierov veľkou rýchlosťou aby taniere nespadli zo stola a ostali na ňom. Im sa to nepodarilo a tesne prehrali. Čakal som že milionár im dá tie peniaze, ale oni im povedali že si ich môžu k ním prísť odpracovať. Boli trápni ale ti dvaja stále usmiati. Vtedy u mňa Mojsejovci definitívne skončili môžu sa tváriť ako chcú. A verím a dúfam že tí dvaja Romovia sú stále šťastní. Oni ten náš svet vnímali úplne inak ako my.

simca_13
28. mar 2023

Sú dni kedy sa mám lepšie a horšie, ale teda život ma baví, každý deň niečo krásne človek zažije, základ je podľa mňa tešiť sa z maličkostí.
Ja mám rada napríklad to, keď ráno si dám kávu, sadnem si k pultu a kukám von oknom, je to super 🙂

Strana
z2