icon

Bazár plus

pajinka23
4. jún 2012

😲 😲 mne sa to nepaci ak chceli spoplatnovat tak mali radsej spoplatnit vsetkym,a kazdy by mal rovnake prava!!!takto je to ozaj o nicom,naco mam denne aktualizovat,ked budu moje inzeraty aj tak na konci??radsej mali dat rocny poplatok,lebo ked mas dat kazdy tyzden 0,90centou tak do roka ti vybehne dost pekna suma!!!prosim piste vase nazory 🙂

traktor
6. jún 2012

tema je bazar plus, nie?..nie to, ci sa mi niekto nepaci, znepacil atd....skuste si to , ak este mate potrebu vyriesit cez IP, ..aby sa nestalo, ze sa tema zamkne

miliz
6. jún 2012

@traktor K teme bazar plus ja uz sem nenapisem ani slovo ,koncila som tuto som bola jedina doteraz kym ma ista osoba neurazila ktora tu pisala slusne a rozmyslala nadtym ako by sme mohli aj ostatnym maminkam pomoct,ja som tu davala navrhy a podakovanie bolo to co som zato dostala,nema zmysel pre skupinu ludi bojovat ked si myslia jedno ale ked treba povedat nazor tak su ticho.Takto som tu zoastala ja ta zla rebelka lebo od vcera tu len pisem ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹

martinjasen
6. jún 2012

Prosim diskutujte slusne a k teme Ak sa tu bude niekto urazat temu uzamknem. Dakujem.

miliz
6. jún 2012

@martinjasen Ja sa neurazam uz ale nenapisem ani slovo,neriesim nech si to riesi kto chce,ja som nikoho nenapadala kvoli tomu ze ma iny nazor este som sa snazila pomoct ako by sme to mohli vylepsit opytajte sa pana hirjaka al zato ja som dostala dost ☹ ☹ ☹ ,prepacte toto bola moja posledna veta,zelam Vam aby sa podarilo tato vec vyriesit a vsetko dobre nech konik funguje dalsych neviem kolko rokov. 🙂 🙂 🙂 Dakujem za možnosť že som tu mohla predavať

janetta20
6. jún 2012

nechapem len jedno: prečo modrykonik.cz nemá toto plusko?

garzonka
6. jún 2012

@janetta20 https://www.modrykonik.cz/diskuse/tema/technick...

pozri stranu 66 dole, odpoved od "jennyska" 😉

skajka52
6. jún 2012

@pajinka23 to je jedno aj ked nerozumieš tomu čo som písala 😉 😉 ...Akurát som sa rozhodla že pár hodnotních vecí nechám tu na predaj aspon za facku a ostatné veci tu ztiahnem z bazáriku a napíšem do Modrého z neba nech mi pošlú nejakú adresu kde tie veci najviac potrebujú a budú si to vážit a budú radi...je mi to jedno komu 😎 😎 ....síce vrece som už poslala aj s hračkami do neziskovej organiz. 😵 😵 / pre týrané maminky a detičky a social.slabé rodiny /...no naozaj už pomalinky sa mi nechce venovat tu predaju za symbol.peniažky ked vidím že všetko okolo nás pomalinky pohlcuje svet samé zpoplatnené služby...viem že každý potrebuje peniažky aby mohol super fungovat ako treba no mne sa to takto velmi nepáči preto zmením postoj z PREDAJA vecí na DAROVANIE vecí tím čo to najviac potrebujú....no aspon pár vecí si tu nechám lebo ani ja nemám na predlženej materskej / matka - 4deti / peniažky, takže aspon to minimum nech mám ale naozaj začínam sa pýtat....STOJI MI TO ZATO aby som môj krásny drahocenný čas venovala tu BAZARIKU...ked z toho skoro nič nemám?? a to čo dostanem pár ,, centov " za vec mi zapláta akurát čas ktorí tu strávim + balenie a nosenie balíčkov po 1ks na poštu?? Nuž neviem prečo ale Koník sa mi velmi páčil lebo bol jedinečný tým že je obyčajný 🙂 🙂 - pre obyčajné maminky 🙂 🙂 ...no už je ako iné bazáriky a to sa mne nepáči ☹ ☹ ..preto idem hned napísat taam kde tie veci naozaj pomôžu 🙂 🙂 ako DAR..papa

miliz
Odpoveď bola odstránená
miliz
7. jún 2012

@hirjak
@martinjasen a ostatný čo tuto stránku robia
Prepačte mi prosím že som sa ozvala a skusala som vyriesiť aby boli všetci spokojní,a hlavne prepačte keď som Vás dačím urazila aj keď neviem o tom nebolo to umyselne,ja Vas všetkých vážím a som dačná že Vás máme a vobec som nemala umysle Vám diktovať čo ako máte robiť ja som sa len slušne opytala :((((,nech sa Vám živote darí🙂))))

hirjak
7. jún 2012

@pajinka23 Dobrý deň, v krátkosti odpoviem. Nemám na starosti cenovú politiku firmy a istotne viedlo k takejto cene za bazár mnoho dvôvodov. Možno sa v budúcnosti cena zníži. Čo sa týka vášho doporučenia aby platil každý, tak si to neviem technicky predstaviť ako by sme to spravili. Zamkli by sme bazár a nik by sa bez zaplatenia doň nedostal? To sa nedá v bazári je priveľa inzerátv aby to bolo možné. Ako inak si predstavujete že by všetci platili?

pajinka23
autor
7. jún 2012

@hirjak ok.rozumiem,tak aspon dajte sancu rychlejsie preskakovania inzeratou,nech kazda uzivetelka nemusi denne pozerat tie iste inzeraty...a ak si bazar plus casom aktivuju vsetky uzivatelky?,tak zanikne myslienka aj zviditelnenia a inych vyhod,ktore su slubene?,len s tym rozdielom,ze do teras to bolo zadarmo a v budcnosti zato budu uzivatelky platit.Takze to nakoniec podla mna skonci aj tak spoplatnenim vsetkych...Treba dat tomu sancu a uz len cas ukaze co bude v najblizsej buducnosti🙂dakujem za odpoved a za vas cas...pekny den

hirjak
7. jún 2012

@pajinka23 Určite si to všetky užívateľky nezaplatia, takto to nefunguje. Ak tak sppraví 20 percent predajcov v bazári, tak to bude nad rámec mojich očakávaní.

miliz
7. jún 2012

@hirjak nehnevajte sa ale nechapem jedno ak dakto napise pravdu tak uz sa to maze ze neprovokuj,ale dotycna osoba v kuse uraza a provokuje to je ok,?Preco nemozu vediet aj ostatny pravdu a nielen jednu stranu poznaju a potom druhych odsudia:((((

hirjak
7. jún 2012

@miliz na čo teraz narážate?

hirjak
7. jún 2012

@miliz Aha niekto tu už adminoval.

miliz
7. jún 2012

Nechajme to tak ja som slusna osoba,ale viete ja som zato ze som skusila ci sa to da takto alebo takto spravit,od dotycnej osoby dostala svoje,nie nemala som umysle ani neviem otom ze by som vam diktovala co mate robit,a opakujem necitim sa ze by som zila komunizme alebo socializme,lebo od zaciatku vravim ok nech je to poplatnene len treba vychytat chybycky,ozaj som sem velmi rada hodila ale len hodila,chcela som len dobre Vam aj maminkam slabsej vrstvy pomoct:((((

miliz
7. jún 2012

@hirjak Ja som sa k Vam chopvala ako priatel priatelovi a nie povysenecky:((((

pajinka23
autor
7. jún 2012

@hirjak dakujem za odpovede🙂

hirjak
7. jún 2012

@miliz Prepáčte ale naozaj neviem na čo teraz narážate, akosi nei som v obraze. Zrejme máte na mysli príspevky ktoré vám boli zmazané iným adminom, lebo tiež nemám pocit, žeby ste sa ku mne nesprávala priateľsky.

miliz
7. jún 2012

@hirjak Dakujem Vam ,prepacte trosku som smutna az som sa rozplakala,nechcem nikomu ublizit takze nepoviem konkretne naco myslim,patrite medzi ludi co rada by som aj osobne poznala a privital medzi kruhmi mojich priatelov lebo ste spravodlivy a hlavne inteligentny clovek🙂)))Dakujem Vam za vsetko

pajinka23
autor
7. jún 2012

@miliz kasli nato,nemozes si vsetko takto velmi pripustat k telu🙂si super clovek a vie to kazdy kto ta aspon trochu pozna a chape🙂tak nesip sol do otvorenej rany,zbytocne...budeme viest debatu aj na dalej ale na urovni dospelych zien a matiek a nebudeme sa tu rozpravat medzi sebou ako deti🙂Viies ono vzdy bude niekto dobry a niekto zly,tak je to aj v realnom zivote🙂kaslat na tych co chcu sposobovat bolest,treba otvorit naruc tym co zato stoja🙂

cherryl
7. jún 2012

bazar + ma vobec nezaujal ja bazar totiz nezijem a ani ma nezivi 😵 spoplatnene by mali byt Shopy a Profesionali ako je to vsade inde 🤐

frick
7. jún 2012

Škoda starého dobrého bazárika.Doteraz sa mi páčil.Zavládla tu nespravodlivosť a diskriminácia tých mamičiek pre ktoré je aj 4 eurá mesačne dosť.mnohé na RD si to naozaj dovoliť nemôžu a tak stratili možnosť predať tu svoje vecičky a následne z peniažkov kúpiť ďalšie pre svoje deti.Ale veď čo sa čudujem sme na slovensku všetko treba spoplatniť ☹ a na deťoch sa najlepšie zarába od pradávna.mňa by ale zaujímalo koho inzeráty by boli uprednostnené keby si to zaplatili všetky užívateľky. 😔

zuzmor002
7. jún 2012

No mne sa to tiež nepáči. Vecičky tu predávame za symbolické ceny, takže nejaký zárobok z toho nemáme a keď to ešte máme platiť aby sme nemali inzeráty niekde na konci? Som z toho dosť sklamaná!!! ☹ ☹ ☹

blondyblond
8. jún 2012

Ani mne sa to nepaci ☹ ☹ ☹

alex31
8. jún 2012

@pajinka23 .. absolutne suhlasim !!!!

rorinka11
8. jún 2012

Bazar plus je uplne onicom!!!!! Vzdy som pozrela co je nove /aj 5x za den/ no teraz ked su na predu stale tie iste inzeraty kaslem na cely bazar. Ide to tu dolu vodou... 😠

rorinka11
8. jún 2012

Ako na bazosi.Kto si neplati topovanie,ma smolu 😠

pajinka23
autor
Odpoveď bola odstránená
didia
9. jún 2012

No mne sa nepaci ze ked nieco chem pozriet napr. Si zadam tricko a velkost a zadam najlacnejsie tak najprv su inzeraty bazar plus az po tie najdrahsie a potom niekde vzadu su inzeraty zasa od najlacnejsich po najdrahsie nebazar plus. Ked si zadam zoradit podla najlacnejsich tak ocakavam za sa to bude tak zobrazovat. Asi zacnem pozerat iny bazar v tomto sa mi prehrabavat fakt nechce!!! 😠