Bazár plus
😲 😲 mne sa to nepaci ak chceli spoplatnovat tak mali radsej spoplatnit vsetkym,a kazdy by mal rovnake prava!!!takto je to ozaj o nicom,naco mam denne aktualizovat,ked budu moje inzeraty aj tak na konci??radsej mali dat rocny poplatok,lebo ked mas dat kazdy tyzden 0,90centou tak do roka ti vybehne dost pekna suma!!!prosim piste vase nazory 🙂
baby a este otazocka,sice asi po mimo🙂tie co maju predplatene pro!maju aj predplatene reklamovat si veci,ktore predavaju vo fotoblogu?ed ich je vzdy plna stena?ci?
ani ja nesuhlasim,to je ako "topovanie" na bazosi,ked aj nieco konkretne hladam a kym prejdem vsetky "topovane" veci,kym sa dostanem k netopovanym,prejdem aj 6 stranok....!!!!!!!!!
ked uz chcu platit,nech k tomu pridaju aj nieco navyse...napr. tie aukcie,alebo co...
@hirjak Dobrý deň, v krátkosti odpoviem. Nemám na starosti cenovú politiku firmy a istotne viedlo k takejto cene za bazár mnoho dvôvodov. Možno sa v budúcnosti cena zníži. Čo sa týka vášho doporučenia aby platil každý, tak si to neviem technicky predstaviť ako by sme to spravili. Zamkli by sme bazár a nik by sa bez zaplatenia doň nedostal? To sa nedá v bazári je priveľa inzerátv aby to bolo možné. Ako inak si predstavujete že by všetci platili?
ja si to viem napriklad predstavit..ti ktori by platili,by mali aj ine vyhody,napr. aukcie,..staci sa pozriet na konkurenciu 😉
@hirjak dobry den, mam otazku, nedalo by sa pri vyhladavani v bazaroch vybrat pri predajcoch (ako je teraz vsetkych/oblubenych) tych, ktori maju a nemaju bazar plus?
dakujem za odpoved
🙂
☹ ☹ ☹ nepáči sa mi to ☹ ☹ ☹
predávam vecičky za pár ečiek len aby som sa toho zbavila a nezaberalo mi to kopec m iesta, ktoré nemám a načo to odkladať... a to si mám k tomu priratávať ešte 0,90e?
pokial nie si BAZAR+ tak si nemusíš inzeráty ani dávať... lebo pred tebou je kopec kočiek ktoré to zaplatili 😒 😒 😒 bez šance, odkedy to existuje nemám ani pozretia nie to kúpu ☹ ☹ ☹
diskriminácia dievčat ktoré nemaju peniažky....
ja som si posuvala stranky v inzeratoch,dostala som sa po 78 stranu a este stale tam svietilo oranzove +..dalej sa mi ani nechcelo hladat neplatene inzeraty...to ja fakt na dve veci...
dalsi priklad potvrdenia toho,ze vsetko je o peniazoch...vsetci by len chamtali,chamtali,chamtali...to adminom je stale malo??? nestacia im peniaze z reklam,to musia este okrkat aj nas maminy???
Som z toho smutná ☹
ja som z toho tiež smutná a včera som bola aj riadne nahnevaná... už sa postupne s tým zmierujem že čo už... asi vecičky niekde darujem a budem musieť prežiť bez tých peniažkov čo som mohla mať, vlastne mohla mať moja dcerka dalšie vecičky a hračky...
ďakujeme za pomoc MK...
@sliver
@lubikan
@rozzika
@sliver babeny tak ja som teras mierne nasra.. 😠 😠 😠 😠 tak nahodila som si do albumu nejake veci na predaj teras!a viete kde som ich nasla?na strane 98 😲 😲 😲 😲 aj to som musela preskakovat po dvoch stranach☹na nervy☹ja viem,ze existuje na bazari funcia vhladavania atd,lenze ja ked pozeram tricka tak pozeram vsetky velkosti aj muzske,pricom vetsinou kupujem aj mame alebo muzovi☹a tiez aj to ,ze niekedy mi je dobre sko a inokedy aj xl☹takze zato vzdy pozeram vsetko a podla rozmerou sa rozhodujem,ale to ma islo drbnut ozaj preskakovat po dvoch stranach☹oooooch
@kinkinga ok ale dala som si inzerát teraz a až po 2 stranách prišiel na rad,lebo tých platených je už tolko....teda ak si aj zaplatia ,ktorá z nich má z tých 2 strán prvšie právo byť zobrazená .........po 2 stranách toho istého ako to tu už bolo povedané ma to prešlo a kuk na iné bazáriky...MMB a pod.moja sukna bola nahodená po 10 min. a bola za suknami z pred 2 dní tak čo potom 0,90 nieje vela ale ked si to všetky dáme....tak to bude aj tak len po poradí,,, 🤐 na MMb všetky húfne šli na MK-teraz sa tam všetci tešia -hlavne admin,že sa vrátili... 😀
@pajinka23 ohladne tych stran v bazari, zatial ti mozno pomoze ak si hore, do adresy budes pisat cisla stran.
priklad
kliknes na 2.stranu a hore mas adresu https://www.modrykonik.sk/bazar/?page=2
prepis len koncove cislo odkazu, cize ked chces 80.stranu tak len vymaz dvojku a daj tam 80
https://www.modrykonik.sk/bazar/?page=80
admini asi este vikenduju..ako premyslam,nechapem,naco je to + dobre...ine stranky ked si zaplatime,tak tam platime v prvom rade za aktualizacie...a tuna boli automaticky...
na bazáre kupujem tak, že si vyfiltrujem to, čo potrebujem...a tých 5-7 strán rýchlo preklikám 🙂 takže nerobte paniku a filtrujte 😉
mne sa to tiež nepáči. Ako sa tu písalo, tiež som predávala ma MMB, ale tu sa mi to zapáčilo viac, lebo sa tu neplatilo a bolo to spravodlivejšie a mala som z toho celého MK veľmi dobrý pocit, že je to ozaj pre mamičky. Teraz sa už aj z tohoto tu stáva "biznis". Som z toho dosť sklamaná... 😖
Ahojte, bazár + je zase niečo pre mobilných operátorov. Som zvedavá, čo by sa stalo, keby si všetci zaplatili bazár +, ako by to delili, kto má byť prvý ?
Bolo to dobré, tak ako bolo, teraz prakticky žiadna šanca - preklikávať do nemoty ... Prachy sú prachy ....

Ahojte prosim vas a to kolko vlastne vyjde penazi na tyzden? 0.90e plus za normálnu sms? to som si neni ista akosi to tu nevysvetlili kolko stoji este ta sms...