icon

Bazár plus

pajinka23
4. jún 2012

😲 😲 mne sa to nepaci ak chceli spoplatnovat tak mali radsej spoplatnit vsetkym,a kazdy by mal rovnake prava!!!takto je to ozaj o nicom,naco mam denne aktualizovat,ked budu moje inzeraty aj tak na konci??radsej mali dat rocny poplatok,lebo ked mas dat kazdy tyzden 0,90centou tak do roka ti vybehne dost pekna suma!!!prosim piste vase nazory 🙂

sliver
13. jún 2012

@meduliena - ale podla mna nie iba mobilných operátorov... len nechápem prečo sa MK dal na to nahovoriť??? ved im to viac inzerátov nezabezpečí... práveže naopak bude ich menej a menej... a nespokojnejšie a nespokojnejšie mamičky... a to viem už o dosť mamičkách čo odtialto odišli kvoli iným pravidlam... asi maju preťažený server tak ho potrebuju uvolniť 😉

latvia
13. jún 2012

akoze nepluskove mamicky maju lepsi tovar nez pluskove? 😕 alebo pluskove maju lacnejsie nez nepluskove? ved to nie je tak.... vsade sa najdu aj take aj onake, akoze fakt nechapem...umyselne obist pluskove inzeraty len preto ze su pluskove? 😅 trosku divna logika

meduliena
13. jún 2012

@latvia To asi nie je v tom, že obísť pluskové. Myslím si, že predtým bola lepšia, slobodná, voľba. Kto si chcel pozrieť najnovšie pridané, alebo najlacnejšie, alebo aktualizované ( tak sa po čase každý inzerát dostal na začiatok a nezapadol na koniec) , mohol si vybrať. Teraz tú jednoduchú, slobodnú voľbu viac menej stratil, alebo mu ju poriadne sťažili. 😉

monfat9
14. jún 2012

No tak to ste tomu teda dali...že bazár plus..maminky ktoré si to nedajú..nemajú šancu aby ich inzeráty boli vobec videné....mám pocit, že polka z tadeto odíde....z MK....nebol to dobrý ťah...☹ mimochodom ked už tu bude musieť každý mať bazár plus...lebo inak nemá šancu...tak potom čo vymyslíte bazár plus plus? 😀 😀 katastrofa... 😢

mamkakatka
14. jún 2012

Fakt, správna cesta, poďme bojkotovať pluskové mamičky! Ak už chcete niečo kritizovať, tak si aspoň zistite všetky informácie o tom, ako plusko funguje. Áno, aj ja som plusková, ale nie preto, aby sa moje inzeráty zobrazovali na prvých stranách, ale preto, lebo teraz mám možnosť výberu a nemusím pozerať iba pluskové, ale aj nepluskové inzeráty, ktoré sú na prvých stranách a ani o tom dotyčné nevedia. Veď žijeme k dobe, kedy máte možnosť výberu, ak sa vám stránka nepáči, prečo neodídete a tým nedáte najavo váš nesúhlas, ale oháňate až niekedy nezmyselnými argumentami, napr. prečo sa MK spoplatnil? Veď sa ponúknite administrátorom stránky, že budete robiť ich robotu bez nároku na mzdu. Presne tak, ani jedna nechce robiť zadarmo, tak prečo to vyžadujete od nich? Veď neurobili už pre nás dosť a zadarmo?

latvia
14. jún 2012

@meduliena slobodu si zrejme kazda vysvetlujeme po svojom. toto nie je podla mna otazka slobody, nikomu sloboda nebola uprena. sloboda je, ked nechas druheho robit to co chce podla vlastnej vole....tak neviem kto ubera slobodu komu....

meduliena
14. jún 2012

@latvia Filozofovanie nechajme bokom. Ide o fakt, že sa na MK niečo zmenilo. Väčšine sa to nepáči, je tiež fakt.
Rozhoduje o tom adm. a to je tiež fakt.

latvia
14. jún 2012

@meduliena rozhoduje o tom konatel stranky, nie admin,to je fakt.admin je len zamestnanec,to je tiez fakt.na MK sa bude neustale nieco menit, aj to je fakt.nefilozofujem, len ozrejmujem fakty

monfat9
14. jún 2012

@mamkakatka ...nič proti tomu nemám že ty si to platíš..plať ďalej...a ked budu mať všetci plusko..vieš kde sa dostaneš.. 😝 tvoj problem.. 😔 papa

monfat9
14. jún 2012

S nikým sa tu nebudem dávať do nezmyselných diskusií ani sa hádať..lebo mám doma dosť práce..aj bez toho...je to nezmyslené vôbec...ved diskusia vznikla preto, aby si každý povedal svoj názor..jeden dva príspevky..a nie že sa tu budeme dve-tri naťahovať 3 dni....ja na toto nemám nervy....jedna polovica je za a druhá proti...každý si povie svoj názor..ja len nechápem jedno..prečo v tých svojich príspevkoch niekoho hned odsúdite..alebo pošpiníte nejakých slovom..to nemáte čo robiť? majte sa krásne ..už tu nie som! 😀 😀 😀

meduliena
14. jún 2012

@latvia Je to zbytočné naťahovanie a chytanie sa za slovíčka. Ja, na túto tému, končím. 😝
A Vy si kráťte dlhú chvíľu aj ďalej. 🙂 🙂 🙂

marley11
14. jún 2012

Ale baby dajte si pokoj, preboha, ved Vam nestoji hadat sa tu pre toto Plusko, ci ano? Ved kto si ho chce dt nech si ho da, kto nechce nech si ho neda. Kto chce nech nekupuje od plusiek. Ak ste proti tak nehadajte sa, ale prejavte svoj nesuhlas inou cestou-napr. ozaj nepozerajte a nekupujte od Plus. Ak ste za tak si to dajte a ignorujte druhu stranu. Kaslite na to ! Nic neporiesite, na to su admini.

cilicka22
14. jún 2012

ahojte baby dá sa bazar plus aktivovať tak že aktivuješ na týžden a potom ked budeš chccieť aktiviuješ znova..v tie týždne ktoré chceš ty..alebo si to samo stahuje každý týžden dakujem 😀 😀

meduliena
14. jún 2012

@cilicka22 Keď si to aktivuješ, sťahuje sa Ti to automaticky každý týždeň, až kým si to sms neodhlásiš - Zaslaním sms STOP BAZAR na 8765.. Môžeš si to odhlásiť a znovu si to aktivuješ, keď budeš chcieť.

cilicka22
15. jún 2012

@meduliena dakujem to som nevedela .. 🙂 😉 🙂

meduliena
15. jún 2012

@cilicka22 🙂 🙂 🙂

cilicka22
15. jún 2012

aj tak je to o nervy..človek tu chce predať vecičky za pár éčiek a tak pomocť niakej tej mamičke..lebo takto mi to doma iba zavadzia a kopí sa to..ale teraz ten bazar plus..ked si to prerátaš tak pomaly ta ročne víde viac ako tie vecičky čo predáš.. 😖 😖 a vraj bazarik pre mamičky hmmmmmmmmmmmmm

dada774
15. jún 2012

Mne sa to tiež nepáči, čo to tu zaviedli, ....že bazár plus. Cez bazárik aj nakupujem, aj predávam. Čo je to vlastne za hovadský systém, však čím viac mamičiek si dá zaktivovať Plusko, tým horšie pre ne. Však, keby si to dala zaiktivovať každá, tak je to o čom....... Tá suma 0,90€ sa mi zdá vysoká na týždeň, ešte keby to bolo na mesiac, tak ok, ale na týždeň 😝.
Ja si teraz inzeráty pozerám od zadu. Vyfiltrujem si vec, ktorú hľadám a klikám od poslednej stránky, kým sa dostanem na Pluskové maminky, tak už mám dááááávno vybraté 😀 😀 .

dada774
15. jún 2012

No a ešte vrchol všetkého..... všimli ste si, že Bazár Plus na českom MK nie je?

marley11
15. jún 2012

@dada774 na ceskom MK nie je podla mna preto ze tam neni taka navstevnost ako na SK. Akonahle navstevnost na stranke stupne na urcite cislo, veci sa zacnu spoplatnovat. Ale este stale mame na vyber neplatit tych 0,90centov tyzdenne. Horsie by bolo keby musel platit kazdy za navstevnost stranky.

dada774
15. jún 2012

@marley11 keby sme mali platiť za navštevovanie stránky, tak by tu nikto nechodil a mohli by to zabaliť 🙂 . Práve preto som sa rozhodla Pluskové ignorovať a kukám si inzeráty odzadu.

marley11
15. jún 2012

@dada774 SUHLASIM. ja by som tu tiez uz nebola ak by spoplatnili stranku. skoda len ze aj ked si zaplatis plus tak nie si na prvych stranach...aspon pre mna strana 125 neznamena ze prve strany....podla mna kto vie co hlada tak si nas najde aj nepluskove 🙂

dada774
15. jún 2012

@marley11 😉
možnože časom si pluskové uvedomia, že sú to zbytočne vyhodené peniaze. Ja nemienim podporovať ešte aj mobilných operátorov, ktorí majú neskutočné zisky.

matik1
18. jún 2012

Zaplatila som si túto službu, vyskúšam, uvidím. Kvôli tomu ma tu nikto nemusí odsudzovať, moje inzeráty nie sú na popredných miestach, aspoň som si to doteraz nevšimla. Nie je to tu pre mňa biznis, tiež sa len zbavujem zbytočných vecí, ktoré stoja v skrini a verím, že tým niekomu pomôžem! Dobre vieme, že pýtať nejakú nehoráznu sumu za veci sa na MK absolútne neoplatí, takže biznis ... neviem. A ak sú niektoré maminky zbytočne nahnevané, dokonca tu bola reč aj o nejakých "husiach" tak si to vyprosím. Tak odo mňa nekúpte a prejdite ďalej...

didia
20. jún 2012

@mamkakatka pochybujem ze to robia zadarmo, ked je bazar PRo a plus je tu plno reklam🙂)) tie nie su urcite firmam poskytnute zadarmo;)))

miskakyska
21. jún 2012

...dosť čo je v reáli sama nervozita,ešte aj tu chcú rozhádať a rozdeliť na dva tábory predavajúce maminy

latvia
21. jún 2012

@miskakyska mamicky sa rozhadali navzajom kvoli sebe, nie kvoli tejto stranke...najlepsie je hadzat vinu za konanie druhych na tretiu "osobu"

miskakyska
21. jún 2012

@latvia aaaale áno skrz tejto stránky sú tu vadibabkyy :o) o tretiu osobu sa tu nejedná

latvia
21. jún 2012

@miskakyska vadibabky boli vadibabkami aj pred zalozenim tejto stranky, len to teraz o sebe zistuju 😉