Bazár plus
😲 😲 mne sa to nepaci ak chceli spoplatnovat tak mali radsej spoplatnit vsetkym,a kazdy by mal rovnake prava!!!takto je to ozaj o nicom,naco mam denne aktualizovat,ked budu moje inzeraty aj tak na konci??radsej mali dat rocny poplatok,lebo ked mas dat kazdy tyzden 0,90centou tak do roka ti vybehne dost pekna suma!!!prosim piste vase nazory 🙂
chcem sa spytat, ci uz nie je moznost najst zmazane inzeraty, ako to bolo donedavna?
uz som nasla tie zmazane inzeraty 😀
Ahojte, reagujem na bazár + 😖 osobne som si ho nedala a ani nedám, ale odkedy tu je, tak sa mi nedarí s predajom a pritom som nahádzala kopec nových vecí, ktoré by sa inokedy predali ...Som osobne sklamaná s týmto produktom a neverím, že keby som si ho dala, tak sa mi bude lepšie dariť v predaji alebo sa mýlim?
@sedmolinka nebuď sklamaná, nebude to len v tom. Ja som si ho na skúšku dala. Mala som ho 2 týždne, cca od 10 do 24-teda na výplaty a sociálku. A popravde, okrem toho, že ma oslovili asi 4 neregistrované, z čoho nebol ani jeden obchod sa nič nedialo. Mala som tak záujemkyne ako keď ho nemám a predávala som rovnako- u mňa možno 1-2 obchody za týždeň..takže nulový efekt, skôr ja to beriem ako statu, lebo som do toho vrazila 1,80 a nič extra sa nestalo. Či si ho ešte dám, to neviem....podľa nálady sa uvidí, momentálne mi nechýba 😉
Caute, aj mna to stve, ze uz aj takyto slusny bazarik ako MK chce od jednoduchych mamiciek peniaze. 😒 ☹
Uz mi polo podivuhodne, ze sa tu nasilu nezbieraju peniaze.!!!!
ANO , PISEM NASILU, LEBO KED TO NEPREDPLATIS, TAK TVOJ INZERAT BUDE AJ AKO NOVY UVEREJNENY V NAJLEPSOM PRIPADE NA 245-TEJ STRANE 😠 😠 😠 😠 😠Ani jednej mamicke tu nejde o extremny zarobok,a urcite si to nejdem predplatit. Vsak potom by som uz z toho naozaj nic nemala, lebo niekedy aj 2-3 tyzdne sa nikdo neohlasi.
@martinka17 prosim ta chcem sa ta spytat ten ,,Bazar Plus,, som si aj ja vyskusala na tyzden a potom som ho zrusila...mal my vcera skoncit,ale stale my svieti ze ho mam tak ze ci sa to da vlastne zrusit.. 🙂 🙂
@84monica84 zruší sa, len to deň dva trvá 😉
ja som z novinky akou je bazár plus veľmi sklamaná,už takmer nič neviem predať a predtým som tu mala vecičky pár dní a vypredali sa,poprosila som kamarátku ktorá je tiež na mk aby sa mi pozrela na moje inzeráti ale vôbec sme ich tam nenašli:((neviem čo si mám o tom myslieť ale vyzerá to tak, že sú uverejnované len v den aktualizácie a potom sú tu len predplatené....je to veľmi smutné že si mk takto kazí dobré meno... ☹
Jednoznacne spoplatnenie bazara podporujem, preotze napr. pride sem mamicka ako ja.. nechcela som predavat veci ale nakoniec som si to rozmyslela a mam teraz nachystanych na nahodenie napr. 100 inzeratov (to je priklad), nahodim si to, zaplatim si plusko, rychlo to predam a mam pokoj, mamicky co si daju 5-10inzeratov dodatocne pridavaju a odoberaju po 1-2inzeratoch si jasne nebudu platit 0,9EUR za tyzden, ale napr v mojom pripade to pomoze, pretoze ked mam vyhadzane v izbe veci na predaj chcem ich rychlo predat a nie cakat mesiac-dva-+tri... a posielat po 1ks 🙂)) ine je to ked uz mam iba 2-3inzeraty, to aj tak predam, lebo ked niekto hlada body, pozrie si vsetky body.. nie len tie prve 🙂)
Ja som zásadne proti " Bazár Plus " . Aký význam to bude mať, keď to plusko budú mať všetci, Bude to to isté, ako by to nemal nikto.
@simca06022011 preco si si taka ista ze tak rychlo predas?... teraz je tu tych inzeratov vazne moc...
@emogeon lebo vidim ze ked mam aktivovane plusko predava sa mi, ked som ho dva mesiace nemala, tak sa neprala ani jedna vec a ani zobrazenia som nemala...
ja bazar+ nemam a ani si ho nedam, pretoze sa na nedostatok zaujemcov nemozem stazovat 🙂 podla mna je to aj o sortimente, kt.sa v bazare ponuka...
xixi, nahodila som nove inzeraty, tak som si zo srandy predplatila na tyzden to +, chcem to porovnat ci je to take vyhodne, tak uvidime 🙂
ma niekto podobny problem,mam zaplateny bazar+,dnes mi uz nesvieti ale platba odisla...
No ja keď niečo hľadám, tak už idem radšej od poslednej strany, lebo niekedy mi to pripadá, že tie + sú také veci na biznis...
Kočky, vidíte nejaký rozdiel v tom, keď máte aktivovaný bazár plus a keď nie ? 🙂
baby na tyzden sa uz bazar plus neda aktivovat?
prosim vas,ako si mam deaktivovat sluzbu bazar plus..posielam sms,ale stale pise,ze to neuspesne..
pripadne,ak to cita admin,viete mi deaktivovat ucet?stale mi odpise sms,ze nespavny format sms,pritom je tak ako ma byt..snazim sa odeaktivaciu uz dost dlho,kedze sa mi zvysuju poplatky za telefon..prosim o zrusenie bazar plus..dakujem
ahojte mamicky, bazar plus sa neda aktivovat uz cez sms iba platba kartou????? 😕 😕 😕
Tak sa MK zmenil na platený MMB? Pekne, pekne... mala som aktivované týždenne plusko s pravidelnou obnovou ale chcem zrušiť a nikde sa neviem dopátrať.... ako? Ak je to pravda, že bez pluska moje inzeráty vidí málokto, prejdem na Bazos.... škoda slov.
Ja som tiez totalne napalena....zaplatim 3,60 mesacne a ak za ten cas predam nieco v tej hodnote, v podstate rozdavam veci zadarmo....uplny otras toto...doslova nas donutili platit im....fakt hnus....
@certi ak niečo hľadám, tak je tam vyhľadávač... ten tam nie je na srandu.... ale chápem, ak má niekto čas sedieť hodinu a len tak si listovať kto čo predáva, tak ok... Ja ak niečo chcem, tak si to nájdem a je to..... na to nepotrebujem mať topované inzeráty alebo si ich tu platiť ako plusko....
Mate niekto podobnu skusenost?
Predavam kocik
Dam cislo na mobil
Pani mi zavola ze by rada prisla osobne pozriet ho ako vyzera( co je logicke)
Pokila mi nenvrhne ze pride ale chce aby sme sa zlozili spolu teda ja mam je dat 20 € na cestu 😔
Mam troch vaznych zaujemcov lebo kocik je za suppr cenu a v super stave a nepristupila som na navrh...ma mi este zavolat ako sa dohodne z manzelom...najprv ze vezme vybavu plnu potom ze len kocik...predali by ste jej ho...?mam obavy ze po case zas ieco zmeni a bude len boj a nervy?..

Osobne som si za bazár plus zaplatila 5dní dozadu a asi zbytočne, alebo neviem či sa tu dajú potom nastaviť neaké výhody, ale ešte sa mi na to nepodarilo prísť, a keď som kontaktovala admina ten sa ma opýtal aké by som si chcela nastaviť výhody 😕 tak toto sa mi ešte na žiadnom bazáriku nestalo, všade je to presne vyšpecifikované za čo platíte.
Tak ak by ste niečo poradili budem vďačná 🙂