icon

Bazár plus

pajinka23
4. jún 2012

😲 😲 mne sa to nepaci ak chceli spoplatnovat tak mali radsej spoplatnit vsetkym,a kazdy by mal rovnake prava!!!takto je to ozaj o nicom,naco mam denne aktualizovat,ked budu moje inzeraty aj tak na konci??radsej mali dat rocny poplatok,lebo ked mas dat kazdy tyzden 0,90centou tak do roka ti vybehne dost pekna suma!!!prosim piste vase nazory 🙂

pajinka23
autor
4. jún 2012

@ayfer aj ked si budes chciet pozriet vsetko furt si utena kukat najprv na tie co maju + a to furt dookola na tie iste...och

pajinka23
autor
4. jún 2012

@alca85 ano presne kym sa prelistujes tymi +tak ta slak moze trafit☹je to somarina☹a budes kukat furt na tie iste tyzden?jaaaj 😠 😠

kathy7337
4. jún 2012

@dany85 svata pravda... ak si mam cosi predplatit, idem na mma alebo mmb a tam sa fakt lepsie kupuje aj predava.... a po tomto debilnom kroku na MK uz duplom...

zuzumatel
4. jún 2012

maminy??????????? to čo nám spravili??????????? 😖 😖 😖 😖 😖 😖 😖 😖 😖 😖 Celé to je BLBOSŤ 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 Normálne ma nasra...

gemini2
4. jún 2012

tiez sa mi bazar+ nepaci..... 😖 😖 😖 😖 😖 😖 😖 😠 😠 😠 😠 😠 😠

pajinka23
autor
4. jún 2012

@zuzumatel veru co to spravili???jaaj ved to je taka somarina jak vrata☹pre obycajne maminky???vrrr ved ktora ma rocne na vyhodenie vyse 43eur?a este nemame istotu ci vobec veci predame??juj 😠 😠

pajinka23
autor
4. jún 2012

@gemini2 je to ozaj zbtocna vec co tu vopchali☹uz sa ozaj oplati viiiiac na mma,mmb a bb

diadurikova
4. jún 2012

strašné,strašné,strašné,čo tu už je!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!a tak veeeeeeeeeeeeeeeelmi som to tu MILOVALAAAAAAAAAA :( :( :( :(

kinkinga
4. jún 2012

ale baby nech to daju 10eur na mesiac kto chce byt ozaj TOP! a nie 90centov..ved to je traposina...nepremyslene blbe rozhodnutie!

diadurikova
4. jún 2012

JA ASI BUDEM PLAKAT 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢

mackoov
4. jún 2012

ani ja to nechcem 😒

pajinka23
autor
4. jún 2012

@diadurikova ano moja uz som par rokou na mk a vzdy som mala rada tutuo stranku ale co je vela,je vela☹ked vyzdravieme asi postupne popresuvam inzeraty,na ine portaly☹lebo takto tu ani nic nepredam a zbytocne tu tiez byt nemusim,ved diskusie su aj na bb aj mmb🙂a inde tiez a nikto ta tam nestopuje za blbosti ako je napriklad fotoalbum ci veta na stene

pajinka23
autor
4. jún 2012

@kinkinga ano tak tak ak nato niektore maju,nech si zaplatia!

marley11
4. jún 2012

Ja osobne tomu napadu absolutne nerozumiem....nema to ziadnu logiku ! Ved ked si to predplatia to len 3 zeny tak moje inzeraty uz nebudu na prvej strane ! Takze o com to vlastne je okrem zarabania?

zabka888
4. jún 2012

ja som tiež PROTI ☹ ved to bude hrozné, budem len klikať a klikať a klikať donekonečna kým sa preklikám k novým netopovaným inzerátom a to nehovorím o tom ked budem niečo hladať 😠 😖 ☹

mimca20
4. jún 2012

Jaajj ako to tu citam, tak ozaj sa potvrdili slova jednej osoby, ktora mala info ze inzeraty pomaly a isto aj tu budu spoplatnene.

diadurikova
4. jún 2012

presne ako píšeš,asi som tu skončila aj ja ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢

cabby88
4. jún 2012

☹ ☹ ☹ ☹ nechceeeem bazar plus ☹ ☹ ☹ ☹

pajinka23
autor
4. jún 2012

@diadurikova aj ja 😔 😔 😔 😔 naozaj ma to mrzi co sa tu deje☹samozrejme bohatym panckam to problem robit asi nebude ale co matky na rp,slobodne maminky atd?kazde eurko dobre a nie este niekomu pchat do vrecka

marley11
4. jún 2012

@kinkinga za 10 eur nech idu do profesionalov ! bazarik nech ostane tak ako byval, ved tak sme ho mali vsetky radi, ci nie ?

kinkinga
4. jún 2012

tak by to malo byt!kto chce nech plati,tak ok pochopim...no ale nieje to na nas.hlavne ze admini slubovali MODNE DOPLNKY! a este furt niesu!

pajinka23
autor
4. jún 2012

@mimca20 vsak nech spoplatnia aj vsetko ale vsetkym rovnako!a nie jedna budemat za 0,90centou na tyzden vpredu inzeraty a ostatne co napriklad na zbytocne vyhodenie penazi nemaju,tak sa mozu rovno zrusit,lebo kym ich inzerat niekto pozrie tak akoze cau☹och

kinkinga
4. jún 2012

@marley11 alebo tak presne,ale myslim,keby dali len 5 eur na mesiac tak uz sa to preriedi.

zuzumatel
4. jún 2012

@pajinka23 nerozumiem potom PRO SHOPom... načo sú tu????? 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 Toto urobili takú hovadinu... 🙄 Ja si teda 40€ viem predstaviť prefinancovať niekde úplne inde,ako na nezmyselnom pažravstve zakladateľov stránky 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠

marley11
4. jún 2012

@kinkinga preriedi ale aj tak si myslim ze nemali by sa robit take reformy v bazariku nakolko sa veci potom hladaju hodiny a hodiny.....ak tak velmi chcu zarobit 0,90 centov na tyzden tak preboha nech daju zaplatit 0,90 centov na mesiac kazdemu za vedenie bazarika a je to. ale nie takto, ze ked nezaplatis tak tvoj inzerat nikto nenajde, ved je to trapne !

prosac
4. jún 2012

@pajinka23 a toto kde nájdem tu na koňovinapísané ako toto spoplatňovanie funguje ja len kukám o čom sa tu točí 😀

pajinka23
autor
4. jún 2012

@marley11 ano presne tak preco menia to co je dlhe roky perfektne!!

marley11
4. jún 2012

@zuzumatel to uz ten PRO SHOP skor rozumiem, su tam same nove veci....tak ok, dajme tomu ....

kinkinga
4. jún 2012

@prosac tvor si bazar a tam mas + bazar plus ako si to nastavit,najdes cica

pajinka23
autor
4. jún 2012

@kinkinga niektore su naivne,ved zaplatia okolo4eura na mesiac,a na rok?strasne si to vypocitat☹