icon

Bazár plus

pajinka23
4. jún 2012

😲 😲 mne sa to nepaci ak chceli spoplatnovat tak mali radsej spoplatnit vsetkym,a kazdy by mal rovnake prava!!!takto je to ozaj o nicom,naco mam denne aktualizovat,ked budu moje inzeraty aj tak na konci??radsej mali dat rocny poplatok,lebo ked mas dat kazdy tyzden 0,90centou tak do roka ti vybehne dost pekna suma!!!prosim piste vase nazory 🙂

zabka888
4. jún 2012

baby a terz vlastne najnovšie pridané inzeráty budú až za tými topovanými?? čiže najskôr budú najnovšie pridané topované, potom staré topované a až nakoniec najnovšie pridané obyčajné?? 😠 😠 ☹ ☹ 😒

mimca20
4. jún 2012

@pajinka23 Cista pravda. Ked mi ta osoba vravela pred dvoma mesiacmi, ze premyslaju nad spoplatnenym inzeratov som si myslela ze blafuje. Este fajn, ze mam cca 3 osobky tu z MK od ktorych som s vecami doteraz spokojna a od nich beriem nadalej. Niektore veci su tu zas dost predrazene... A presne tie ktore na to nemaju, tak skoda im tu mat aj uverejnene inzeraty. To zanedlho nam spoplatnia ozaj aj fotoalbumy aj to co napises....

zuzumatel
4. jún 2012

@marley11 ako ktoré... videla som fotoalbumy použitého tovaru 😖

marley11
4. jún 2012

@zuzumatel vazne? ja som myslela ze tam je iba novy tovar s visackami...ooopss tak nevadi....

zuzumatel
4. jún 2012

@zabka888 správne si to pochopila

pajinka23
autor
4. jún 2012

@kinkinga ano a slubovali tiez kategoriu opasky!a nic,nic,ale zato tu mame pro,ktore tiez nic ine nerobia len reklamy svojich veci vo fotoblogoch a teras +,zase niekto na predu co plati?ak platit tak bud vsetci alebo nikto,alebo nech urobia na mk aukcie a budu mat postarane a tam si zaplati len ta,ktora chce a na kolko chce a ma istotu,ze jej tovar ma moznost rychlo a dobre predat do tyzdna!!

skajka52
4. jún 2012

...proste že nesúhlasím so spoplatnením ...tak ako ty..papa

pajinka23
autor
4. jún 2012

@marley11 aj ten pro bazar nieje domysleny,sice je fajn,ale ked niekto predava ako pro,tak ma predavat len veci nove,kedze je to pro shop,a nie veci pouzite!tak isto tu na mk nemozes mat ak niesi pro,nove veci!!nech uz je konecne poriadok v tych inzeratoch☹

pajinka23
autor
4. jún 2012

@mimca20 veru neoplati sa ani aktualizovat☹noco☹uff

zuzumatel
4. jún 2012

@marley11 to nič 🙂 Je to zderstvo.... Ako keby nevedeli,aké fantastické vysoké rodičáky máme....

pajinka23
autor
4. jún 2012

@zabka888 no zbytocne budes aktualizovat denne ak niesi+ tak budes at inzeraty as daleeeeeko za nimi oni budu vzdy v predu☹zial

dominika1988
Autor odpoveď zmazal
zabka888
4. jún 2012

baby ale berme to pozitívne tie topované inzeráty budú za chvílu také opozerané, že im to nikto nebude kupovať len z princípu lebo to už bude každému liezť nanervy! 😠 😠

marley11
4. jún 2012

chcela by som vediet kolko zien si ten bazar plus predplatilo 🙂

zabka888
4. jún 2012

@pajinka23 no ved práve ☹ takto som predala jednu - dve veci za mesiac teraz nepredám ani jednu..

zabka888
4. jún 2012

@marley11 už začínajú predplácať, pozri na bazár už sa také našli čo rýchlo predplatili aby čo najviac predali 😖

mimca20
4. jún 2012

@marley11 Teraz som len mrkla inzeraty a samy bazar plus 🙂 🙂. Chore. Mozno ked maju 50 inzeratov, tak sa im to mozno oplati 🙂. A ja co mam cca 20 tak zbytocne si to budem kupovat, nebudem niekoho dopovat predsa peniazmi. To mi pripada ako by tato stranka nemala ziaden iny prijem, je na mizine ked on nas mamiciek este chcu peniaze.... Tak aspon tie moje veci urcite casom posluzia niekomu, komu ich darujem.

mimca20
4. jún 2012

Nechcem nikoho urazit, ale my zeny sme ako sliepky - staci nam zrno a zob zob, hned sadneme na lep. Prepacte za nazor na nas 🙂 🙂. Ale to topovanie to ma dospelo k takemuto nazoru. este raz baby sorryyy.

pajinka23
autor
4. jún 2012

@dominika1988 no len to je najhorsie ze tvoje inzeraty ostanu vzadu aj ked aktualizujes na novo☹a tiez aj to ze tyzden budu+ky napredu co je dost unavujuce a tiez nefer☹

sisaha
4. jún 2012

takže, aby som bola v obraze....tuto "vyhodu" vytvorili hlavne pre tych, ktorí získavajú oblečenie rôznymi spôsobmi a spravili si tu z toho biznis.., čiže nám ostatným ostáva iba to, aby sme pluskove inzeraty preskakovali a negovali uz len z principu, aby si to nezaplatili ani tie, ktore to tu maju na biznis...

pajinka23
autor
4. jún 2012

@zabka888 ved ani mne bazar nejak nevynasa,skor chcem veci predat aby sa mi doma uvolnilo miesto☹

miliz
4. jún 2012

Vážený admini ďakujem Vám za úžastnu vec čo ste vymysleli na maminky ktoré potrebovali a tešili sa z každého centa ked tu predali dačo, ze ste nám hodili polena pod nohy a podporujete maminky ktore si to mozu dovolit,nás slabších ste odpísali ,aspon keby bolo dačo s čím sa to vypne že nech si každý vybere či chce od plusus alebo od ozaj obyčajné maminky nakupovať,sme smutné a ešte raz ďakujeme:((((

dominika1988
Autor odpoveď zmazal
pajinka23
autor
4. jún 2012

@mimca20 ano tie co su nenasytne uz si predlatili,ale asi si nevyratali kolko ich to bude stat rocne??uf no ja to nezaplatim ani na tyzden,lebo tu nemas istotu,ze vobec nieco predas,aj ked to budes platit poctivo😀radsej dam prednost predplateniu aukcii na mma,tak aspon do tyzdna predas aspon nieco a peniaze sa ti ozaj rychlo vracaju,zato co aj predplatis🙂

zabka888
4. jún 2012

@pajinka23 ja som na tom tak isto, tiež nezarábam ale načo doma opatrovať veci ktoré mi nesedia a nenosím ich? ☹ asi ich radšej niekomu podarujem ako to doma skladovať s nádejou, že to snád niekedy posuniem niekomu na bazáriku 😒

pajinka23
autor
4. jún 2012

@sisaha skor by som povedala,ze dali vyhodu tym,ktorym 0,90centou tyzdene nechyba☹

pajinka23
autor
4. jún 2012

@miliz ano keby to islo aspon vypnut nejak☹

nordi
4. jún 2012

TIEZ NESUHLASIM S TOUTO NOVOTOU

sisaha
4. jún 2012

@pajinka23 no ved....velka kopa pyta viac..., čo k tomu dodať...Mne by možno tie 4 eura nechybali, ale ja predavam fakt za facku a na tomto sa odmietam podielat (z principu nepodporujem niekoho zisky)... Tak potom môžu spoplatniť rovno aj naše konverzacie...

pajinka23
autor
4. jún 2012

@zabka888 vies aj ked tie veci predavame na bazare,ale kazde euro co mas s predaja,mozes pouzit na kupu inych potrebnych veci napriklad ako je🙂vzdy ked nieco predam,kupim detom,ci uz oblecko alebo hracky!nezarabam na bazare stovky😀niekedy je to 5eur inokedy viac ale vzdy tie peniazky vyuzijem na nieco co potrebujeme...a dost to pomoze,hlavne maminkam na rp☹