Bazár plus
😲 😲 mne sa to nepaci ak chceli spoplatnovat tak mali radsej spoplatnit vsetkym,a kazdy by mal rovnake prava!!!takto je to ozaj o nicom,naco mam denne aktualizovat,ked budu moje inzeraty aj tak na konci??radsej mali dat rocny poplatok,lebo ked mas dat kazdy tyzden 0,90centou tak do roka ti vybehne dost pekna suma!!!prosim piste vase nazory 🙂
@pajinka23 Cista pravda. Ked mi ta osoba vravela pred dvoma mesiacmi, ze premyslaju nad spoplatnenym inzeratov som si myslela ze blafuje. Este fajn, ze mam cca 3 osobky tu z MK od ktorych som s vecami doteraz spokojna a od nich beriem nadalej. Niektore veci su tu zas dost predrazene... A presne tie ktore na to nemaju, tak skoda im tu mat aj uverejnene inzeraty. To zanedlho nam spoplatnia ozaj aj fotoalbumy aj to co napises....
@kinkinga ano a slubovali tiez kategoriu opasky!a nic,nic,ale zato tu mame pro,ktore tiez nic ine nerobia len reklamy svojich veci vo fotoblogoch a teras +,zase niekto na predu co plati?ak platit tak bud vsetci alebo nikto,alebo nech urobia na mk aukcie a budu mat postarane a tam si zaplati len ta,ktora chce a na kolko chce a ma istotu,ze jej tovar ma moznost rychlo a dobre predat do tyzdna!!
...proste že nesúhlasím so spoplatnením ...tak ako ty..papa
baby ale berme to pozitívne tie topované inzeráty budú za chvílu také opozerané, že im to nikto nebude kupovať len z princípu lebo to už bude každému liezť nanervy! 😠 😠
chcela by som vediet kolko zien si ten bazar plus predplatilo 🙂
@marley11 Teraz som len mrkla inzeraty a samy bazar plus 🙂 🙂. Chore. Mozno ked maju 50 inzeratov, tak sa im to mozno oplati 🙂. A ja co mam cca 20 tak zbytocne si to budem kupovat, nebudem niekoho dopovat predsa peniazmi. To mi pripada ako by tato stranka nemala ziaden iny prijem, je na mizine ked on nas mamiciek este chcu peniaze.... Tak aspon tie moje veci urcite casom posluzia niekomu, komu ich darujem.
Nechcem nikoho urazit, ale my zeny sme ako sliepky - staci nam zrno a zob zob, hned sadneme na lep. Prepacte za nazor na nas 🙂 🙂. Ale to topovanie to ma dospelo k takemuto nazoru. este raz baby sorryyy.
@dominika1988 no len to je najhorsie ze tvoje inzeraty ostanu vzadu aj ked aktualizujes na novo☹a tiez aj to ze tyzden budu+ky napredu co je dost unavujuce a tiez nefer☹
takže, aby som bola v obraze....tuto "vyhodu" vytvorili hlavne pre tych, ktorí získavajú oblečenie rôznymi spôsobmi a spravili si tu z toho biznis.., čiže nám ostatným ostáva iba to, aby sme pluskove inzeraty preskakovali a negovali uz len z principu, aby si to nezaplatili ani tie, ktore to tu maju na biznis...
Vážený admini ďakujem Vám za úžastnu vec čo ste vymysleli na maminky ktoré potrebovali a tešili sa z každého centa ked tu predali dačo, ze ste nám hodili polena pod nohy a podporujete maminky ktore si to mozu dovolit,nás slabších ste odpísali ,aspon keby bolo dačo s čím sa to vypne že nech si každý vybere či chce od plusus alebo od ozaj obyčajné maminky nakupovať,sme smutné a ešte raz ďakujeme:((((
@mimca20 ano tie co su nenasytne uz si predlatili,ale asi si nevyratali kolko ich to bude stat rocne??uf no ja to nezaplatim ani na tyzden,lebo tu nemas istotu,ze vobec nieco predas,aj ked to budes platit poctivo😀radsej dam prednost predplateniu aukcii na mma,tak aspon do tyzdna predas aspon nieco a peniaze sa ti ozaj rychlo vracaju,zato co aj predplatis🙂
TIEZ NESUHLASIM S TOUTO NOVOTOU
@zabka888 vies aj ked tie veci predavame na bazare,ale kazde euro co mas s predaja,mozes pouzit na kupu inych potrebnych veci napriklad ako je🙂vzdy ked nieco predam,kupim detom,ci uz oblecko alebo hracky!nezarabam na bazare stovky😀niekedy je to 5eur inokedy viac ale vzdy tie peniazky vyuzijem na nieco co potrebujeme...a dost to pomoze,hlavne maminkam na rp☹

baby a terz vlastne najnovšie pridané inzeráty budú až za tými topovanými?? čiže najskôr budú najnovšie pridané topované, potom staré topované a až nakoniec najnovšie pridané obyčajné?? 😠 😠 ☹ ☹ 😒