Bazár plus
😲 😲 mne sa to nepaci ak chceli spoplatnovat tak mali radsej spoplatnit vsetkym,a kazdy by mal rovnake prava!!!takto je to ozaj o nicom,naco mam denne aktualizovat,ked budu moje inzeraty aj tak na konci??radsej mali dat rocny poplatok,lebo ked mas dat kazdy tyzden 0,90centou tak do roka ti vybehne dost pekna suma!!!prosim piste vase nazory 🙂
maminy??????????? to čo nám spravili??????????? 😖 😖 😖 😖 😖 😖 😖 😖 😖 😖 Celé to je BLBOSŤ 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 Normálne ma nasra...
tiez sa mi bazar+ nepaci..... 😖 😖 😖 😖 😖 😖 😖 😠 😠 😠 😠 😠 😠
strašné,strašné,strašné,čo tu už je!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!a tak veeeeeeeeeeeeeeeelmi som to tu MILOVALAAAAAAAAAA :( :( :( :(
ale baby nech to daju 10eur na mesiac kto chce byt ozaj TOP! a nie 90centov..ved to je traposina...nepremyslene blbe rozhodnutie!
JA ASI BUDEM PLAKAT 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢
ani ja to nechcem 😒
@diadurikova ano moja uz som par rokou na mk a vzdy som mala rada tutuo stranku ale co je vela,je vela☹ked vyzdravieme asi postupne popresuvam inzeraty,na ine portaly☹lebo takto tu ani nic nepredam a zbytocne tu tiez byt nemusim,ved diskusie su aj na bb aj mmb🙂a inde tiez a nikto ta tam nestopuje za blbosti ako je napriklad fotoalbum ci veta na stene
Ja osobne tomu napadu absolutne nerozumiem....nema to ziadnu logiku ! Ved ked si to predplatia to len 3 zeny tak moje inzeraty uz nebudu na prvej strane ! Takze o com to vlastne je okrem zarabania?
ja som tiež PROTI ☹ ved to bude hrozné, budem len klikať a klikať a klikať donekonečna kým sa preklikám k novým netopovaným inzerátom a to nehovorím o tom ked budem niečo hladať 😠 😖 ☹
Jaajj ako to tu citam, tak ozaj sa potvrdili slova jednej osoby, ktora mala info ze inzeraty pomaly a isto aj tu budu spoplatnene.
presne ako píšeš,asi som tu skončila aj ja ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢
☹ ☹ ☹ ☹ nechceeeem bazar plus ☹ ☹ ☹ ☹
@diadurikova aj ja 😔 😔 😔 😔 naozaj ma to mrzi co sa tu deje☹samozrejme bohatym panckam to problem robit asi nebude ale co matky na rp,slobodne maminky atd?kazde eurko dobre a nie este niekomu pchat do vrecka
tak by to malo byt!kto chce nech plati,tak ok pochopim...no ale nieje to na nas.hlavne ze admini slubovali MODNE DOPLNKY! a este furt niesu!
@kinkinga preriedi ale aj tak si myslim ze nemali by sa robit take reformy v bazariku nakolko sa veci potom hladaju hodiny a hodiny.....ak tak velmi chcu zarobit 0,90 centov na tyzden tak preboha nech daju zaplatit 0,90 centov na mesiac kazdemu za vedenie bazarika a je to. ale nie takto, ze ked nezaplatis tak tvoj inzerat nikto nenajde, ved je to trapne !

@ayfer aj ked si budes chciet pozriet vsetko furt si utena kukat najprv na tie co maju + a to furt dookola na tie iste...och