icon

Bazárik MK

lia2022
26. mar 2023

Ahojte ženy. Ešte sa mi to pred tým nestalo ale teraz v poslednej dobe už viac krát. V bazáriku je uvedený inzerát..napíšem že by som poprosila miery, prípadne viac fotiek a dotyčná mi ani neodpíše. Ja neviem, som z toho trochu prekvapená že už je to hádam 3x v priebehu 2 týždňov. Je podľa Vás na tom, čo napíšem niečo zlé??? Kúpili by ste ešte tú vec od dotyčnej keby sa Vám povedzme po týždni ozve alebo by ste už kašlali na to ? Chápem že nie každý má čas hneď odpísať .. ale vôbec?
Ďakujem za názory..príp. postrehy 😉.

Strana
z2
thoughtfulweirdo
26. mar 2023

Mne sa pár krát stalo, že som si priamo pýtala podklady k platbe, nemala žiadne otázky, a predsa zostalo len prečítané bez odpovede. A cena v inzeráte znižovaná 🤣 tak neviem, čo je na mne v neporiadku, že mi nechceli predať a radšej si to budú držať v skrini. Pritom vždy pozdravím, poprosím a poďakujem. No čo už 😄

veronikahuli
27. mar 2023

Niekedy neodpíšem, lebo ked predávam veci, je napísaný presný popis, a doslova ked tricko vychádza na 0,50€ a chce aby som ho pofotila z kazdej strany, premerala z kazdej strany tak nemám nato nervy.... Otazky ciaj po oprani je veľkosť rovnaka, ci tricko ma dlhy rukav pritom na fotke je vsetko odfotene, v popise podrobne napísané 🤦‍♀️

emkaa
28. mar 2023

@thoughtfulweirdo Presne, jasne napisem, ze mam zaujem o danu vec, a ony nereaguju, pritom aktualizuju inzerat. V poslednom case sa mi to stalo minimalne pri 3 predavajucich. Uz som si myslela, ze ja som problemova 😄 Nemoze byt nejaka chyba na MK, ze tie predavajuce nevidia spravy?

Strana
z2