Behúnik plsnatý
Dobrý deň, posledných pár dní sa nám každý večer v byte objavujú malé čierne chrobáky. Podľa rôznych fór som sa dočítal že môže ísť o behúnika plsnatého. Pripájam fotku. Vedeli by ste mi poradiť ako sa ho zbaviť? Alebo ako mu zamedziť prístup do bytu? Bývame na 6 poschodí, sieťky máme ale stále si nájde cestu dnu.
Vopreď Ďakujem.
@klarissa25 a máte ich celé leto alebo len istý čas?
@031adam031 mam pocit ze cele leto...ako nie je ich veľa....ale aj tak
@031adam031 tiez ich mame. Tento rok sice malo, ale nejakych uz som vyhadzoval. Napcha sa pod dvere a ked otvoris vbehne dovnutra. Alebo sa prepcha cez skaru o ktorej ani netusis. Pred dvoma rokmi ich bolo vela. Teraz zaciatkom leta ich byva najviac, postupne zacnu ubudat.
@aalt Ďakujem za info. Takže zbaviť sa ich nedá len prečkať :D
tazko povedat, ako by si sa ich len tak zbavila, ale tak zas nie je to neviem aka haved. preckate chvilu a oni casom zmiznu
V dome som ich nejak nikdy neriesil ... na internate mi raz nalietali cez noc do izby cez otvoreny balkon (vedeli aj cez "zavrety"), to som ich na druhy den vysaval 😀
Ako inac su neskodni a "neznicitelny" ani ked ich niecim svacnes ... preto ich len rovno vyhadzujem. Nemal by sa chytat rukami, nieco vylucuje. Takze na papier a sup ... Chodia za svetlom.
Takych mam aj ja v dome ani neviem skadial pride a zrazu ho mam v strede obyvačky minule som na neho stupila bosou nohou bleeeeeeeee odvtedy nosim papuče aj v lete 😀

Toto mame u nás každý rok v lete. Vždy nájdem nejakého na zemi a ani za pána neviem odkiaľ to ide. Tiež mame sieťky.. bývame na druhom poschodí