Beňová sa smiala z nadávok na bývalú prezidentku
… a potom to akože verejne odsúdila. Len toľko k Beňovej čo je to za človeka, ženu, političku.
@ferdomravec21 ake hoaxy? Ved to sam mlady Kalinak priznal, ze ho to mrzi, co sa tam kricalo na Caputovu. Tak zbytocne si si novy nick zaregistrovala, aby si nas presviedcala o smerackych klamstvach
@martul nie silou mocou, stala sa vec ktorá tu je medzi nami v našej spoločnosti. Na to sa jednoducho zabudnúť nedá.
Benova je hlupana bez chrbtovej kosti.
@katkaseiner ???
@tomasisa akosi nerozumiem tvojim otaznikom... domyslat si neviem, prezrad otazku...
@ferdomravec21 spravne nacasovane, kde nedebili oznacuju niekoho ako debilov a necitia bolest oni citia ,,pain,,
@katkaseiner ani ja som nerozumela prvej tvojej reakcii...a neskor si reagovala ked ta niekto upozornil...tato kauza hybala a vidis ze aj hybe naladami....a nevsimnut si to nikde....no mam pri tebe otazniky aj tak
@tomasisa ja som nevedela pri pohlade na obrazok ze sa jedna o nieco stare... tak som len napisala ze ako dobre na nej Fico vyzera na to, ze pred chvilou bol este v kritickom stave...
Neviem co presne si nepochopil/a
nevsimnut si to nikde.... btw ja nepozeram TV, ak si tu nieco precitam tak viem, TV ma nezaujima, paradoxne tu si rada citam... tak kludne maj pri mne aj ciarky, otazniky, uvodzovky... proste cokolvek ked ti to dobre padne
@ferdomravec21 byvala prezidentka uz nema otca a za co sa ma ospravedlnit?
Machala sa uz ospravedlnil, ze jeho syn okradol dochodkynu?
Cakame na to video s nadavkami na Fica, co tu furt omielas, inak prestan sirit klamstva.
Ps: to lajkovanie vlastnych prispevkov je fakt vrchol ubohosti😂😂😂
@ferdomravec21 tak najprv to nepovedali a zrazu ma Kalinak tolko chochmesu, ze sa ospravedlni? Tak uz aspon chapes, ze vedeli, co sa tam krici. Som rada.
A to bajne video, kde progresivci kricali, ze Fico je kkt mi uz aj niekto posle? Rada by som ho videla.
@ferdomravec21 čítaj tu ty … koľko zla narobil Smer. Kričať a podnecovať politikmi dav ku nadávkam na hlavu štátu a na akúkoľvek političku ženu nadavky je dno nás všetkých! Všetci smeráci stali za Blahom, nik ani nemukol, nezastavili ho, ba sa dokonca smiali???? Kde PS politici takto hecovali davy, čo???
@ferdomravec21 poprosím článok z dennika N kde boli tie špinavé nadávky a rovnako aj video kde progresívci kričia že fico je k...
Aj ja privítam neexistujuci link na nadávajú ich progresivcov kričiacich že Fico je k.
a k novinárom len toto;
https://dennikn.sk/4051091/za-urazky-sa-osprave...
Toto vystrihneme je satirický podcast. Autori si v ňom uťahujú zo všetkého a z každého. Je to satira, nie spravodajstvo alebo názorová žurnalistika. V satire sú hranice najslobodnejšie a obmedzenia najmenšie. Ani v satire by však nemal byť vtip postavený iba na urážke ostatných.
V Denníku N sa snažíme o vecnú a kultivovanú kritiku a verejnú diskusiu. Budeme to robiť aj naďalej, lebo to je základ demokracie.
Budem rád, ak sa aj politici dokážu ospravedlniť za urážky, ktoré smerujú novinárkam a novinárom, ale aj politickým oponentom.
Ešte raz: Ospravedlňujem sa politikom Smeru Erikovi Kaliňákovi, Jurajovi Gedrovi a Richardovi Glückovi.

Nevolila som Fica, ale načo tu rozosievaš nenávisť a hecuješ? Vôbec nie si zástanca slušnej politiky.