Beňová sa smiala z nadávok na bývalú prezidentku
… a potom to akože verejne odsúdila. Len toľko k Beňovej čo je to za človeka, ženu, političku.

Fico vyzera velmi dobre na to ze este prednedavnom sa vsade pisalo ako je na tom velmi zle... na Benovu nemam slov... cela banda mi nevonia ani nahodou.... tak ako ked postrelili Fica, sa to tu cele hralo ako slusne sa ma komunikovat a zas vystrkuju rozky...
@katkaseiner ved to je screen z videa ktore je stare tipujem tak rok 🙂 ale vela sa odvtedy nezmenilo..
Nikto nič nepočul, nikto nezasiahol ...
Úderka z Cajly, asi mali vychadzky
@crazy_cat_lady jaj no to ja neviem, radsej ani televizne noviny nepozeram lebo ovplyvnit to neviem a aby ma to nasralo.... radsej zbehnem na prechadzku so psom
Mala som k prezidentke isté výhrady (nie zásadné, nie veľa), ale toto bol strop všekého čo si kto v tomto štáte dovolil.
@katkaseiner je to vyše 2 roky staré video.
Neviem čo týmto chce autorka zase dosiahnuť 🤦🏽♀️ či sa zobudila zo zimného spánku zrazu alebo čo
To mi netrha zily, ale ze nevedela/nechcela pomoct Oskarovi D, na Druzstevnej v MA a este proti nemu spiskala protest s hvrn, s chmelarom a tym antifakom mihalym, za to by som ju dala byvat na tu druzstevnu. Ono sa to kaze z pohodlia bruselu... povinne denne prechadzka Molenbekom, pre tychto nepricetnych liberalkov. 😈
@janai1 ako isto vieš, máme nového (nebudem ho volať prezident, nezaslúži si tak povedať). Tento nový vyšiel zo strany, ktorá takto hecovala ich priaznivcov na verejných stretnutiach. Všetci smeráci sa po atentáte dušovali, že sa treba správať k sebe slušne, no sami dosiahli úplne dno každý deň ich vládnutia.
Nevolila som pelého ani dnešnú koaliciu, ale vyhrabať niekoľko rokov staré video len aby si kydala je trápne.
A čo tu riešime? Stalo sa to pred rokom či dvomi a aj tak si ľudia Beňovú zvolili do Europarlamentu. Takže o čom tu debatujeme?
@martul dva roky staré video, ale tí istí ľudia vo vláde TERAZ dokonca! Jediné čo je trápne, že sú obaja, aj Bláha aj Beňová v EP a smer pri kormidle. To je trápne, že nezaliezli od hanby pod zem a že si dovolili kandidovať.
Vsak to davno vieme, akú ma alebo resp. nemá uroveň
Beňová mala práve v tej chvíli náhly záchvat hluchoty. A celkovo všetci čo ticho stáli za tým pošahancom s tým súhlasili. Na čele s Fikom, ktorý by sa mal hanbiť a chodiť po kanáloch ako potkan. Nakoniec, to by bolo vlastne to najlepšie, čo by mal spraviť pre svoju bezpečnosť.
Čaputovú som nevolila, pretože som k nej mala isté výhrady, tak som radšej nevolila nikoho. Mala som obavy typu, či nebude nejakým spôsobom pretláčať lgbt propagandu a tieto liberálno- slniečkárske veci. Tieto obavy sa ale z môjho pohľadu nenaplnili a Čaputová zastávala svoj úrad veľmi ľudsky a dôstojne napriek tomu, že musela čeliť tejto zlobe a primitívnosti. Takže nakoniec mi je aj ľúto, že odchádza a čakajú nás ťažké časy s Petrom Podržtaškom.
Sme stratený národ, ak sme toto dovolili a odpustili.
aha ferdomravec21 profil zaregistrovany 6/2024 a pride sem obhajovat smer.
@ferdomravec21 Beňová sa v prvom rade rehotala veďla Blahu a ospravedlnila sa až po verejnom tlaku. Možno si myslela, že im to zas prejde. Takže toľko k Beňovej.
Ale veď to je ok, nikto to nepopiera, ale chápeš že silou mocou chceš byť rozculena tak vytahujes staré veci.
prezentovala sa spôsobom seba vlastným a hlavne tak, ako sa patrí na sympatie k straníkom. Veď hotová Elita národa... či? 🤨
@ferdomravec21 no vsak daj nam sem to video, ako sa na proteste PS kricalo, co furt dokola omielas, ja si to rada pustim. dakujem.