Berú niektoré matky žarty príliš vážne?
Na oslave som sa zo srandy opytala 3 rocneho chlapca ci ide so mnou domov a on ze ano 😃 tak ja ze super a co budeme robit ? On ze hrat sa a spievat a ja ze supeer platii a jeho mama sedela vedla mna a bola v soku , hovori mu “zlatko ak sa z toho nahodou necitis dobre je to v poriadku teta len zartuje” 😂😂😂😂 akurat sa citil uzasne podla mna. Neberu niektore matky prilis vazne vsetko? Ona az zbledla ked syn povedal ze ide. 🙈
Joj bože niektoré mamky nevedia čo od radosti 😂 podobne vtipy robievam decká na táboroch a často krát aj horšie 😂 občas človek prepískne (nikomu sa nikdy nič nestalo to len pre info) . Nič zle sa nestalo a mamka aspoň vie že syna má slabo na takúto situáciu vychovaného (mal ti povedať že nejde. Tieto Bio matky čo sa tieňa boja to je nové plemeno 😂
No možno ty si divná pretože ty o tom dietati nič nevieš a mama určite vie prečo mu tie otazky dava .Mama ho na rozdiel od teba pozna .
@ninanikalova mozno si ty zle vychovaná, keď máš potrebu si takto odveci robiť žarty z cudzích deti.
@aurora33 podľa vašich slov by sme pre decká nemohli robiť pol programu keďže by som si z cudzích deciek robila srandu 😂, nemohli by sme súťažiť ani nič tomu podobne. A teda by sme tam stáli a dívali sa do zeme lebo by sme nemohli žartovať. A vymýšľať si veci.
@aurora33 navyše ja som bola skvelo vychovaná vedela som že ak sa mi niekto začne prihovárať a nepoznám ho (nie je to rodina alebo niekto kto ma má na starosti) tak sa s daným nemám ani rozprávať nie to ešte povedať že s ním niekam idem. Navyše to bolo na oslave 😂 takže očividne to bola rodina/ známi.
No ja toto napriklad nemam rada, samozrejme dcere vysvetlujem, ze s cudzimi nema nikam chodit. Lenze sa bezne stava ze niekto vedie taku konverzaciu a ona sa tesi a dotycny sa zrazu nevie vykrutit z toho, ze to nemyslel vazne, lebo ona na vsetky vyhovorky najde rozumnu odpoved. Az musi priznat, ze teda nevezme ho so sebou a dcera sklamana a nestastna, nechape ako to ze dospely ju oklamal. A ja to tiez nechapem, naco sa hovoria veci, co sa nemyslia vazne? Hlavne ze deti ucime, ze nemaju klamat a maju nam hovorit vzdy pravdu, ale potom taketo veci zo vsetkych stran zazivaju. Srandy sa daju robi aj bez klamstiev a zavadzani. A uz parkrat sa stalo, ze ja som teda bola ticho a dospeleho som nechala nech sa trapi, ked uz sluboval, ze vezme dceru k sebe alebo pride k nam. Inak sa snazim do toho vlozit hned, ze nech somariny dospeli netrepu. Pre dieta to nie je sranda, dieta sa tesi, ze bude mat spolocnost a zazitok a nechape, ze ten dospely s nim v skutocnosti cas travit nechce, len si z neho chcel vystrelit. S pubertiakom sa tak da srandovat, nie s mladsim, mladsie to nepochopi, len bude sklamane a nebude rozumiet, preco ono nema klamat a dospeli mozu.
@ninanikalova to tam mate teda tiez 3 rocne deti na tých táboroch? Alebo koľko majú rokov?
@123andy123 odkaz na tábory bol mierený celkovo na preafektované matky (áno občas sa nám aj také vyskytnú, a to mi hlava neberie) a nie tábory máme najmladších 7 rokov.
@ninanikalova tak robiť si z niekoho úmyselne srandu a robiť uvoľnenú zábavu v tábore je rozdiel nie? Plus trojročné a 7 ročne deti sa ani nedajú porovnať. Ja nie som bio matka, ale tebe by som svoje deti do tábora nezverila.
@aurora33 nemusíte 🫶 mne stačia tie čo sa každý rok s radosťou vracajú 😁 celé to je o Tom že to celé prežívajú viac matky ako decká samé. Príklad 7 ročného rozbil si koleno na futbale ( chalan si pomaly ani nevšimol najhoršie na celom bolo ošetrenie od zdravoťáka lebo nemohol hrať ďalej ), a po príchode na konci týždňa domov nám išla mamka skoro hlavy odtrhnúť ako sme to mohli dovoliť 😁, verím že chápeme k čomu smerujem. A nestalo sa to raz 😂.
Ide mi o to že občas sú niektoré ženy až príliš ochraniteľské k veciam ktoré netreba.
Pre niekoho sranda a pre nieho stres , sklamanie , klamstvo …. Mojej staršej keď toto niekto povedal , revala ešte hodinu .
Mladšia by išla aj s čertom aj s diablom …. Len hold , nik si ju potom nezobral , zas bol iba rev a sklamanie
Fakt ohromná zábava 🥳
Smutné je že keby takto srandoval muž tak už má okamžitú nalepku za pedofila
Žiaľ, nie každé dieťa by sa pri aute otočilo a chcelo ísť späť 😃 mojej by si sa tiež ťažko zbavovala. Každopádne nie je možno úplne ok si z detí týmto spôsobom robiť srandu, keďže sú ozaj dosť rôzne. No zase robiť z toho vedu tiež netreba, pýta sa to veľa ľudí a ja som vždy na takéto otázky a výroky reagovala hneď tak, že "teta by ťa veľmi rýchlo vrátila" aby dcéra jasne chápala že nikam nejde 🙂 zväčša vtedy prestali s takýmito somarinkami aj tí ľudia, keď im došlo že dievčatko čo vyzerá ako anjelik , nemusí byť anjelik 😅
No ak mama reagovala podobným spôsobom aj na iné situácie - hladkanie jej syna iným dieťaťom a pod, tak to bude zrejme tým, že sa snaží aby nikto neprekračoval synove hranice a aby si ich on vedel brániť. To síce nemusí byť zlé ak vie, že mu také situácie sú neprijemne. No v tom prípade, ak on bol v pohode, pokojný, spokojný, tak mu v podstate svojimi reakciami až vsugerovavala že by sa mal cítiť zle. Čo asi nie je úplne šťastné riešenie.

😀😀😀 mne sa veľmi páči ako chceš byt vtipná, pričom sa len čím ďalej tým viac zhadzujes.