icon

Berú niektoré matky žarty príliš vážne?

1. jan 2025

Na oslave som sa zo srandy opytala 3 rocneho chlapca ci ide so mnou domov a on ze ano 😃 tak ja ze super a co budeme robit ? On ze hrat sa a spievat a ja ze supeer platii a jeho mama sedela vedla mna a bola v soku , hovori mu “zlatko ak sa z toho nahodou necitis dobre je to v poriadku teta len zartuje” 😂😂😂😂 akurat sa citil uzasne podla mna. Neberu niektore matky prilis vazne vsetko? Ona az zbledla ked syn povedal ze ide. 🙈

Strana
z4
aurora33
2. jan 2025

😀😀😀 mne sa veľmi páči ako chceš byt vtipná, pričom sa len čím ďalej tým viac zhadzujes.

ninanikalova
2. jan 2025

Joj bože niektoré mamky nevedia čo od radosti 😂 podobne vtipy robievam decká na táboroch a často krát aj horšie 😂 občas človek prepískne (nikomu sa nikdy nič nestalo to len pre info) . Nič zle sa nestalo a mamka aspoň vie že syna má slabo na takúto situáciu vychovaného (mal ti povedať že nejde. Tieto Bio matky čo sa tieňa boja to je nové plemeno 😂

kikappp
2. jan 2025

No možno ty si divná pretože ty o tom dietati nič nevieš a mama určite vie prečo mu tie otazky dava .Mama ho na rozdiel od teba pozna .

aurora33
2. jan 2025

@ninanikalova mozno si ty zle vychovaná, keď máš potrebu si takto odveci robiť žarty z cudzích deti.

ninanikalova
2. jan 2025

@aurora33 podľa vašich slov by sme pre decká nemohli robiť pol programu keďže by som si z cudzích deciek robila srandu 😂, nemohli by sme súťažiť ani nič tomu podobne. A teda by sme tam stáli a dívali sa do zeme lebo by sme nemohli žartovať. A vymýšľať si veci.

ninanikalova
2. jan 2025

@aurora33 navyše ja som bola skvelo vychovaná vedela som že ak sa mi niekto začne prihovárať a nepoznám ho (nie je to rodina alebo niekto kto ma má na starosti) tak sa s daným nemám ani rozprávať nie to ešte povedať že s ním niekam idem. Navyše to bolo na oslave 😂 takže očividne to bola rodina/ známi.

cervenaruza123
2. jan 2025

No ja toto napriklad nemam rada, samozrejme dcere vysvetlujem, ze s cudzimi nema nikam chodit. Lenze sa bezne stava ze niekto vedie taku konverzaciu a ona sa tesi a dotycny sa zrazu nevie vykrutit z toho, ze to nemyslel vazne, lebo ona na vsetky vyhovorky najde rozumnu odpoved. Az musi priznat, ze teda nevezme ho so sebou a dcera sklamana a nestastna, nechape ako to ze dospely ju oklamal. A ja to tiez nechapem, naco sa hovoria veci, co sa nemyslia vazne? Hlavne ze deti ucime, ze nemaju klamat a maju nam hovorit vzdy pravdu, ale potom taketo veci zo vsetkych stran zazivaju. Srandy sa daju robi aj bez klamstiev a zavadzani. A uz parkrat sa stalo, ze ja som teda bola ticho a dospeleho som nechala nech sa trapi, ked uz sluboval, ze vezme dceru k sebe alebo pride k nam. Inak sa snazim do toho vlozit hned, ze nech somariny dospeli netrepu. Pre dieta to nie je sranda, dieta sa tesi, ze bude mat spolocnost a zazitok a nechape, ze ten dospely s nim v skutocnosti cas travit nechce, len si z neho chcel vystrelit. S pubertiakom sa tak da srandovat, nie s mladsim, mladsie to nepochopi, len bude sklamane a nebude rozumiet, preco ono nema klamat a dospeli mozu.

123andy123
2. jan 2025

@ninanikalova to tam mate teda tiez 3 rocne deti na tých táboroch? Alebo koľko majú rokov?

ninanikalova
2. jan 2025

@123andy123 odkaz na tábory bol mierený celkovo na preafektované matky (áno občas sa nám aj také vyskytnú, a to mi hlava neberie) a nie tábory máme najmladších 7 rokov.

aurora33
2. jan 2025

@ninanikalova tak robiť si z niekoho úmyselne srandu a robiť uvoľnenú zábavu v tábore je rozdiel nie? Plus trojročné a 7 ročne deti sa ani nedajú porovnať. Ja nie som bio matka, ale tebe by som svoje deti do tábora nezverila.

ninanikalova
2. jan 2025

@aurora33 nemusíte 🫶 mne stačia tie čo sa každý rok s radosťou vracajú 😁 celé to je o Tom že to celé prežívajú viac matky ako decká samé. Príklad 7 ročného rozbil si koleno na futbale ( chalan si pomaly ani nevšimol najhoršie na celom bolo ošetrenie od zdravoťáka lebo nemohol hrať ďalej ), a po príchode na konci týždňa domov nám išla mamka skoro hlavy odtrhnúť ako sme to mohli dovoliť 😁, verím že chápeme k čomu smerujem. A nestalo sa to raz 😂.
Ide mi o to že občas sú niektoré ženy až príliš ochraniteľské k veciam ktoré netreba.

dvanastka
2. jan 2025

@mandzula veľmi múdro a pekne napísané. 👍

zdenin
3. jan 2025

@0silvia0 urcite by ho nezobrala-domov preboha

0silvia0
3. jan 2025

@zdenin ake preboha? Vieme ze by ho nezobrala domov, svoj nazor som uz vyjadrila, nebudem to tu vypisovat dokola.

zdenin
3. jan 2025

@0silvia0 necitala-som vsetky tvoje reakcie len tú že ci by ho ozaj zobrala domov. Vyznelo to ze si to zobrala važne sorry

0silvia0
3. jan 2025

@zdenin pointa bola, ze naco detom trepat kraviny, mne osobne tieto traposiny vtipne nie su. Autorke a niektorym prispievajucim su velmi vtipne tieto "srandy", mne to je trapne.

lenka.25
3. jan 2025

Pre niekoho sranda a pre nieho stres , sklamanie , klamstvo …. Mojej staršej keď toto niekto povedal , revala ešte hodinu .
Mladšia by išla aj s čertom aj s diablom …. Len hold , nik si ju potom nezobral , zas bol iba rev a sklamanie
Fakt ohromná zábava 🥳

rozkvet1
13. jún 2025

Smutné je že keby takto srandoval muž tak už má okamžitú nalepku za pedofila

ivanavin
14. jún 2025

Žiaľ, nie každé dieťa by sa pri aute otočilo a chcelo ísť späť 😃 mojej by si sa tiež ťažko zbavovala. Každopádne nie je možno úplne ok si z detí týmto spôsobom robiť srandu, keďže sú ozaj dosť rôzne. No zase robiť z toho vedu tiež netreba, pýta sa to veľa ľudí a ja som vždy na takéto otázky a výroky reagovala hneď tak, že "teta by ťa veľmi rýchlo vrátila" aby dcéra jasne chápala že nikam nejde 🙂 zväčša vtedy prestali s takýmito somarinkami aj tí ľudia, keď im došlo že dievčatko čo vyzerá ako anjelik , nemusí byť anjelik 😅
No ak mama reagovala podobným spôsobom aj na iné situácie - hladkanie jej syna iným dieťaťom a pod, tak to bude zrejme tým, že sa snaží aby nikto neprekračoval synove hranice a aby si ich on vedel brániť. To síce nemusí byť zlé ak vie, že mu také situácie sú neprijemne. No v tom prípade, ak on bol v pohode, pokojný, spokojný, tak mu v podstate svojimi reakciami až vsugerovavala že by sa mal cítiť zle. Čo asi nie je úplne šťastné riešenie.

Strana
z4