Bicykel pre dospelých z Tesca alebo z Kauflandu
Kupili by ste si?,resp. mate niekto? ako ste spokojne?..pre dospelych myslim
To mas pravdu bicykle tam kupovat len na vlastne riziko,aj ked ja som kupila bicykel v cyklopredajni,a bol taky kazovy ze ma opravy vysli potom viac ako samotna jeho cena.
riadne smejdy, v rodine kupene a stale pokazene od nova. kupa z Tesca. 🙄
Baby poradte mi kde kúpim bicykel za dobrú cenu? ten moj mi minulý rok ukradli :(
@flipflopi a aký by si chcela nejaký cestný alebo horský s odpružením? a do akej ceny ?
@veselamirka2 radsej horsky cestny nie je pre mna ked ze chodime aj po lesných cestickach
@flipflopi urcite nekupuj bicykle v kauflande a tescu. My sme vcera kupili bicykel pre mna a manzela mala má este z minuleho roka a kupili sme ich v Exisporte a dostali sme k tomu aj poistenie za par € voci ukradnutiu 🙂
@jarmila64 tiež by som radsej v nejakom sporte ale v cyklistickych predajniach su dost drahe tie bicykle ale dnes chcem ist do Exisportu tak pozriem aj bicykle 🙂
@flipflopi kupila si už ten bicykel? ak áno kde? chceme kupit netere bude mat 1. sväte prijímanie a chceme sa jej s jej rodicmi zlozit na nejaký poriadny bicykel
@veselamirka2 áno kúpili išli sme do Exisportu a našla som si bicykel a bola to láska na prvý pohľad a manžel ma ukecal na to ich poistenie voči krádeži 🙂 Dufam ze cez vikend sa prevezieme 🙂
@flipflopi no čo previezla si sa? my sme sa dohodli že ideme dnes vybrať ten bicykel prvá zastávka je Exisport čítala som si o tom ich poistení a som povedala že jej to zaplatím lebo sestra začala ze je to zbytocne ale ja budem radsej ked to bude mat 🙂 Krsniatko sa uz nevie dockat 🙂
co si mylsite ze ten co predava bicykle v obchode ciklo ze ma len luxus??ma aj take ako su v tescu a podobne..je to len o cene a nekvalitne ako niektori pisu v ziadnom pripade nemozu predavat..prechadza to skuskami a vsetko musi byt funkcne..no a dalsia vec mate istotu zaruky ze velky obchodak vam to na 100% vyreklamuje ..2 roky ista vec..takze netreba sa nicoho obavat..

no to by som neriskovala, mam odporúčania že su vždy všetky poškodené, a som si pridala asi 10-20 eur a zohnala som skoro rovnaky v obchode s byciklami