icon

Bicykel pre dospelých z Tesca alebo z Kauflandu

lubikan
8. máj 2013

Kupili by ste si?,resp. mate niekto? ako ste spokojne?..pre dospelych myslim

buco15
9. máj 2013

no to by som neriskovala, mam odporúčania že su vždy všetky poškodené, a som si pridala asi 10-20 eur a zohnala som skoro rovnaky v obchode s byciklami

ssisska
9. máj 2013

To mas pravdu bicykle tam kupovat len na vlastne riziko,aj ked ja som kupila bicykel v cyklopredajni,a bol taky kazovy ze ma opravy vysli potom viac ako samotna jeho cena.

959touareg
10. máj 2013

riadne smejdy, v rodine kupene a stale pokazene od nova. kupa z Tesca. 🙄

sonija123
16. máj 2013

@ssisska ja som si tiež kúpila v riadnom cykloobchode a pokazil sa mi po roku a reklamácie mi neuznali... 😖

flipflopi
19. mar 2015
Používateľ flipflopi je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od flipflopi.

Baby poradte mi kde kúpim bicykel za dobrú cenu? ten moj mi minulý rok ukradli :(

veselamirka2
20. mar 2015
Používateľ veselamirka2 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od veselamirka2.

@flipflopi a aký by si chcela nejaký cestný alebo horský s odpružením? a do akej ceny ?

flipflopi
23. mar 2015
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od flipflopi.

@veselamirka2 radsej horsky cestny nie je pre mna ked ze chodime aj po lesných cestickach

jarmila64
26. mar 2015
Používateľ jarmila64 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od jarmila64.

@flipflopi urcite nekupuj bicykle v kauflande a tescu. My sme vcera kupili bicykel pre mna a manzela mala má este z minuleho roka a kupili sme ich v Exisporte a dostali sme k tomu aj poistenie za par € voci ukradnutiu 🙂

flipflopi
1. apr 2015

@jarmila64 tiež by som radsej v nejakom sporte ale v cyklistickych predajniach su dost drahe tie bicykle ale dnes chcem ist do Exisportu tak pozriem aj bicykle 🙂

veselamirka2
8. apr 2015
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od veselamirka2.

@flipflopi kupila si už ten bicykel? ak áno kde? chceme kupit netere bude mat 1. sväte prijímanie a chceme sa jej s jej rodicmi zlozit na nejaký poriadny bicykel

flipflopi
9. apr 2015

@veselamirka2 áno kúpili išli sme do Exisportu a našla som si bicykel a bola to láska na prvý pohľad a manžel ma ukecal na to ich poistenie voči krádeži 🙂 Dufam ze cez vikend sa prevezieme 🙂

veselamirka2
13. apr 2015

@flipflopi no čo previezla si sa? my sme sa dohodli že ideme dnes vybrať ten bicykel prvá zastávka je Exisport čítala som si o tom ich poistení a som povedala že jej to zaplatím lebo sestra začala ze je to zbytocne ale ja budem radsej ked to bude mat 🙂 Krsniatko sa uz nevie dockat 🙂

mravecc00
1. máj 2019

co si mylsite ze ten co predava bicykle v obchode ciklo ze ma len luxus??ma aj take ako su v tescu a podobne..je to len o cene a nekvalitne ako niektori pisu v ziadnom pripade nemozu predavat..prechadza to skuskami a vsetko musi byt funkcne..no a dalsia vec mate istotu zaruky ze velky obchodak vam to na 100% vyreklamuje ..2 roky ista vec..takze netreba sa nicoho obavat..