icon

Biden na Ukrajine

20. feb 2023

Aby sme sa na začiatku pochopili. Nie som trol ani podporovatel Ruska. Stojím sa UA a ich víťazstvom. Ale pri dnesnej navsteve prezidenta USA a týchto slnečných fotkách ktoré mi spôsobuju az taku cudnu úzkost miestami mi napadá taka debilna otázka. Ci sa neboji, ze sa mu tam nieco stane. Ja viem že asi aj taka vec ako vojna ma svoje nejake pravidla. Ale tak.. Kto da zaruku, ze nepride k nejakému atentátu ked je takto na muske?

Biden na Ukrajine
Strana
z3
heln
20. feb 2023

pravy konspirator by ti na to povedal, ze to nie je skutocny Biden, ale jeho dvojnik, klon a zidojasteri a iluminanti nas uz davno zotrocuju...
sorry, nemohla som si pomoct.

gabika128
20. feb 2023

Jediné čo je na tej fotke podľa mňa pekné, je tá modrá obloha a kostol, takže nie, mne žiadne slnečné fotky nespôsobujú úzkosť. 😁 Myslím že v UA svieti slnko rovnako často ako aj u nás.

viera27
20. feb 2023

Je to obrovske moralne gesto hlavne. A ukazuje aj ten zakladny rozdiel voci inemu prezidentovi,ktory je zalezeny bohvie kde a uz ani hlavu nevytrca.

miriam11
20. feb 2023

Baby, skúsili ste si zapnúť cez Google online kameru na jednotlivé mestá vo svete? Skúste napr. Kyjev, odporúčam.... Hlavne autor príspevku si to pozri a úzkosti pominú

hiro
20. feb 2023

@evelyn246246 "ak by svet nezasoboval UA tak uz davno je po vojne pretoze by UA prehrala". To si mysleli aj na zaciatku II. sv. vojny ze ked Hitlerovi nechaju tu ci tamtu krajinu tak bude mier... Inak ak si nezachytila tak v ich TV hovorili ze sa zastavia az v Londyne ;)
Tak si este pripomenme mierove protesty v USA. Z tych sloganov mam pocit ze to organizuju uplne rovnaki ludia ako dnes u nas...
- vyzbrojovanie Britanie predlzuje vojnu
- dodavanize zasob a zbrani (Lend Lease) ZSSR prinasa len straty na zivotoch
- preco nie mier s Hitlerom?
- Hitler na nas nezautocil tak preco by sme mali napadnut jeho?

annm81
20. feb 2023

@hiro Ja si pamätám na dobové plagáty z múzea Varšavského povstania.

stanulienkat
20. feb 2023

@evelyn246246 keby svet nezasoboval Ua zbranami, uz je po vojne. Ajaj...mantra dezole sceny. Skoda, ze v 2. sv. vojne USA dodavala zbrane spojencom. Aj rusom. Tym vlastne Usa predlzovala vojnu. Takze keby nam Usa nedodavali zbrane, tak rusko skor vyhra, ci skor prehra????🤔🤔🤔🙄🙄

hiro
20. feb 2023

Nechapem ako si moze niekto mysliet ze ked by Ukrajina prehrala tak je koniec vojny. Ich partizani by bojovali nadalej masivne podporovani civilistami. Oni by sa nevzdali. Vojna by pokracovala az kym by sa stiahli uplne rovnako ako sa budu musiet skor ci neskor stiahnut aj teraz ked maju dodavky novych zbrani. Jediny kto predlzuje vojnu je Putin. On ju moze hocikedy ukoncit a mozu sa zacat rokovania.

xsuzannex
20. feb 2023

USA vopred informovali Rusko o návšteve Joea Bidena v Kyjive. Stalo sa tak iba pár hodín pred odletom amerického prezidenta, oznámil bezpečnostný poradca prezidenta Jake Sullivan. Dodal, že hoci sa návšteva plánovala mesiace, záverečné rozhodnutie padlo len v piatok.

Sullivan oznámil, že Biely dom Rusko o Bidenovej ceste informoval ešte pred jeho odletom z Washingtonu z „dekonfliktných“ dôvodov.

Podpredseda ruskej bezpečnostnej rady Dmitrij Medvedev vyhlásil, že Biden dostal pred svojou cestou na Ukrajinu záruky bezpečnosti. Nespresnil však, kto ich americkému prezidentovi poskytol.

„Biden, ktorý vopred dostal bezpečnostné záruky, sa nakoniec vydal do Kyjiva. Sľúbil veľa zbraní a prisahal vernosť neonacistickému režimu až za hrob,“

evelyn246246
21. feb 2023

@stanulienkat co sa Hitlera tyka .. az ked si ostatne krajiny uvedomili, ze " ide dalej" tak az vtedy pomahali a zasobovali Rusko aby ho porazilo ... dovtedy sa len necinne prizerali..teraz im inak fici (USA) zarabanie v zbrojarskom priemysle.. navyse prezident UA mi nepride ako niekto kto chce mier.. to je moj nazor, ono casom sa ukaze kde je vlastne pravda..

hiro
21. feb 2023

@evelyn246246 "teraz im inak fici (USA) zarabanie v zbrojarskom priemysle"
Pokial viem tak odsuhlasili cca $68 miliard a ide to z ich rozpoctu. Ako teda na tom fici ich zarabanie?
"navyse prezident UA mi nepride ako niekto kto chce mier" - jediny kto tu nechce mier je Putin. Chce vojnu, obsadit uzemia so surovinami - hlavne nove naleziska plynu a ropy. Preto sa nechce stiahnut z Ukrajiny a ukoncit vojnu.

stanulienkat
21. feb 2023

@evelyn246246 tvoja odpoved ma neprekvapuje. Ty mas za mierotvorcu Putina. Vdaka Putinovi im fici zbrojarsky priemysel. A??? Ten isty priemysel fici aj u Putina. To ti nevadi? Ci ruske bomby zasievaju fialky?

evelyn246246
21. feb 2023

@stanulienkat nemam za mierotvorcu ani jednu stranu.. kazda minca ma 2 strany.. navyse ja o mojom nazore nepresviedcam nikoho, prec o ty o tvojom ano ?

annm81
21. feb 2023

@evelyn246246 Tá americká zbrojárska lobby má silný dosah - až na samotného Putina, keďže ho podľa teba presvedčili, aby napadol zopár okolitých štátov....

Strana
z3