Biele Vianoce. Budú, či nie?
čaute baby, bude na vianočné sviatky sneh? alebo bude stále takto ,ako na jeseň.
to ma tak napadlo....hneď z rána. 😵
no co som pozerala predpovede tak sa vsade zhodli tentokrat a teraz davali Najlepsie pocasie na Jojke a tam to potvrdil. ma byt okolo 6st nad nulou a dazd a oteplenie sa ma posuvat aj do vyssich poloh takze hrozi aj poladovica 🙄
bambusko, aspon vam nech to vydrzi
u nás sneh je 🙂 🙂 zatiaľ asi len 2 cm, ale je, dúfam, že do Vianoc ešte trochu pribudne 🙂
u nas je teraz krasny sneh..ale na Vianoce uz hlasia oteplenie a dazd 😠 😠 😠
ja som ju počula teraz prvýkrát. ale dara je tam užasná a rodinné foto je krásne... 🙂
akurat som pozerala pocasie, na 24.12. hlasia +5 stupnov 😠
takze sa asi mozme so snehom rozlucit...
mne už tieto mrazy lezú pekne na nervy 😠 už mám aj kosti stuhnuté,keď si predstavím,že zajtra ráno stávať do roboty ,už mi čapica so šálom zamŕzajú na radiatóre 😀
u nas nasnezilo teraz poriadne.. ale mam pocit ze do vianoc sa to este roztopi...
cloveku normalne chybaju biele vianoce... o polnoci sa ist prejst ..sneh krasne chrapci pod nohami.. to patrilo k vianociam.. a zaveje tiez🙂..ale teraz asi mozme len snivat..
na zajtra hlásia sneženie všade,mráz má byť na S do -20 na J do -10 takže ked nasneží a riadne to zmrzne,tak aj ked sa oteplí tak niečo z toho snehu sa udrží,ale ak zaprší neviem neviem.u nás je teraz -15 do rana uvidíme.
macka, skoro som zamrzla ked som si precitala kolko st. je u vas 😀 brrrrrr
na Vianoce by sneh nemal byť- podľa predpovede, škoda. Kamoška z UK príde špeciálne kvôli tomu, aby malej ukázali sniežik, tak pôjdu na hory. U nás je momentálne mínus 11 😠 zimu z celej duše neznášam a najradšej yb som ju prespala ako medveď. 😀
nám túto noc pripadlo kopec sniežiku, 🙂 až sa bojím,ako pôjdem na noc do roboty. prinajhoršom peši...
my mame asi 15 cm snehu, no parada, a vonku je -17 stupnov, a to byvam na juhu...som zvedava, ci to vydrzi do Vianoc, lebo na stredu predpovedali oteplenie....
Milujem zimu a poriadnu kosu...ale dnes ma poriadne nazlostila.... Zdochlo nam auto a museli nas prist odtiahnut. 20 km odrovnalo dve lana a trvalo viac nez hodinu. Nastastie sa nic nestalo, ale klepala som sa este asi hodinu potom
miracle a ty si odkial?

u nas pod tatrami je asi 10cm snehu, vsetko pekne biele, -10st., verim, ze to vydrzi, uz sme aj sanky dnes vytiahli 😵