Biele Vianoce. Budú, či nie?
čaute baby, bude na vianočné sviatky sneh? alebo bude stále takto ,ako na jeseň.
to ma tak napadlo....hneď z rána. 😵
harmi bolo to v 1986 , aj ja si pamatam tie hory snehu co napadali 🙂
zuzana, moze byt 😵 take nieco sa uz asi nezopakuje 😔
nuz veru, nase deti to uz asi nezaziju tak lahko
u nás naposledy v meste ak riadne nasnežilo asi 4 roky dozadu...to bola taká metelica medzi sviatkami, že kým domovník odhrnul sneh na chodníku asi v dlžke 10 mestrov, prišiel na koniec a mohol odhadzovať zasa 😅
a s malou som šla na sánkach a vykotila som ju do záveja - na klasickom chodníku popri ceste - som ju tam skoro nenašla 😅 😅
ale sneh chcemeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee - aspoň na pár týždňov, nech si decká užijú 😉
no len v bratislave to uz asi nemozme ocakavat ☹ aj ja chcem na par tyzdnov sneh hlavne kvoli detom.
perinbabka, citas? 😉
ved v blave ste sneh uz mali a tu na vychode bola vtedy krasna jesen.
ale pravidelne na rusnacke vianoce sneh je. 😀
len aby sme neboli prekvapené,pri tomto bláznení počasia vo svete sa nedá vylúčiť nič,ked môže nasnežiť tam,kde nikdy nesnežilo,tak prečo nie v Blave?aj ked vy tam máte kalamitu už pri 10 cm,neviem čo by ste robili keby ste mali 1meter?u nás pravidelne okolo cesty nahrnute mantinely,že človeka nevidieť. 😀 😀 My by me uvítali veru aj menej
ááááno,a nech sa to zrovna stane na Vianoce!!!
ten clanok bol na minule Vianoce
som si to vobec nevsimla 😅 😀 😀
bol.ale tuším im to vyšlo.
ja sa už nemôžem snehu dočkať ... teším sa ked pôjdeme s deťmi za panelák a budeme sa sánkovať a guľovať ... len potom neznášam tie člapkanice ☹
u nás už mrzne. 😵 to je dobré znamenie.
lenicatko pošli aj k nám 🙂
haslerka, aj k vám príde,ved si len cez dva kopce. 🙂
podla tejto predpovede na 15 dni dopredu to vyzera tak, ze 13.dec. bude padat sneh z dazdom a aj 15.decembra a na 17.dec. hlasia snezenie a cez den -1 a cez noc -7 stupnov. Tak ja si osobne myslim, ze je dost realna sanca na "biele vianoce".
http://www.accuweather.com/world-forecast-15day...
vidim, ze mi to rozbilo link 😠
dnes u nás padal troška sniežik,to je dobré znamenie. 😉
podla mna v Ba tak skoro sneh nebude.. kde su tie casy 😒
u nás bol dnes celodenný mrazík a podľa predpovede začne budúci týždeň poriadne mrznúť,na severe až -16 cez noc na juhu trochu menej,aj sneženie.nam tu dnes len tak pocukrovalo 😀
macka,ved vy ste hore,ak vy nebudete mať sneh ,tak potom nikto. 😵
ja viem,jasne že my budeme mať,môžme aj vyvážať 😀
nam cukruje teraz trosku 😵
tiez si prajem aspon 10cm snehu, hlavne kvoli Maxikovi a jeho novym sankam 🙂
... a tato pesnicka od Dary Rolinc je supeeeer. V piatok som ju pocula spievat nazivo na nasom firemnom vianocnom vecierku a odvtedy mam naozaj vianocnu naladu ....
https://www.youtube.com/watch?v=NKCoZezCbmwno tak sa nam sen o Bielych Vianociach rozplyva ☹ podla predpovedi vyzera ze bude prsat a bude 6 stupnov nad nulou 😖 vazne som nastvana 😝
elize, tu pesnicku som vzdy ako mala na vianoce pocuvala 😵
nevidela som pocasie a ako vidim, dobre ze som ani nepozerala. to akoze fakt maju byt uprsane Vianoce? sice mame mat na vianoce sluzbu v bytovke, tak ale snad odhrabavanie snehu prezijem, vsetko, len nech su biele vianoce

vroni, neviem v ktorom roku to bolo ale bolo tolko snehu ze sme nemohli ist do skoly a to som byvala par metrov od skoly. a to mam 30 rokov 😉 na zakladku som chodila.