icon

Biele Vianoce. Budú, či nie?

leniciatko
29. nov 2009

čaute baby, bude na vianočné sviatky sneh? alebo bude stále takto ,ako na jeseň.

to ma tak napadlo....hneď z rána. 😵

harmi
1. dec 2009

vroni, neviem v ktorom roku to bolo ale bolo tolko snehu ze sme nemohli ist do skoly a to som byvala par metrov od skoly. a to mam 30 rokov 😉 na zakladku som chodila.

zuzana76
1. dec 2009

harmi bolo to v 1986 , aj ja si pamatam tie hory snehu co napadali 🙂

harmi
1. dec 2009

zuzana, moze byt 😵 take nieco sa uz asi nezopakuje 😔

zuzana76
1. dec 2009

nuz veru, nase deti to uz asi nezaziju tak lahko

bzuco
1. dec 2009

u nás naposledy v meste ak riadne nasnežilo asi 4 roky dozadu...to bola taká metelica medzi sviatkami, že kým domovník odhrnul sneh na chodníku asi v dlžke 10 mestrov, prišiel na koniec a mohol odhadzovať zasa 😅
a s malou som šla na sánkach a vykotila som ju do záveja - na klasickom chodníku popri ceste - som ju tam skoro nenašla 😅 😅

bzuco
1. dec 2009

ale sneh chcemeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee - aspoň na pár týždňov, nech si decká užijú 😉

harmi
1. dec 2009

no len v bratislave to uz asi nemozme ocakavat ☹ aj ja chcem na par tyzdnov sneh hlavne kvoli detom.

perinbabka, citas? 😉

nadhera
2. dec 2009

ved v blave ste sneh uz mali a tu na vychode bola vtedy krasna jesen.
ale pravidelne na rusnacke vianoce sneh je. 😀

macka01
2. dec 2009

len aby sme neboli prekvapené,pri tomto bláznení počasia vo svete sa nedá vylúčiť nič,ked môže nasnežiť tam,kde nikdy nesnežilo,tak prečo nie v Blave?aj ked vy tam máte kalamitu už pri 10 cm,neviem čo by ste robili keby ste mali 1meter?u nás pravidelne okolo cesty nahrnute mantinely,že človeka nevidieť. 😀 😀 My by me uvítali veru aj menej

leniciatko
autor
2. dec 2009

ááááno,a nech sa to zrovna stane na Vianoce!!!

ivanka85
2. dec 2009

ten clanok bol na minule Vianoce

roasha
2. dec 2009

som si to vobec nevsimla 😅 😀 😀

leniciatko
autor
2. dec 2009

bol.ale tuším im to vyšlo.

hasleerka
2. dec 2009

ja sa už nemôžem snehu dočkať ... teším sa ked pôjdeme s deťmi za panelák a budeme sa sánkovať a guľovať ... len potom neznášam tie člapkanice ☹

leniciatko
autor
2. dec 2009

u nás už mrzne. 😵 to je dobré znamenie.

hasleerka
2. dec 2009

lenicatko pošli aj k nám 🙂

leniciatko
autor
2. dec 2009

haslerka, aj k vám príde,ved si len cez dva kopce. 🙂

kotenko
3. dec 2009

podla tejto predpovede na 15 dni dopredu to vyzera tak, ze 13.dec. bude padat sneh z dazdom a aj 15.decembra a na 17.dec. hlasia snezenie a cez den -1 a cez noc -7 stupnov. Tak ja si osobne myslim, ze je dost realna sanca na "biele vianoce".
http://www.accuweather.com/world-forecast-15day...

kotenko
3. dec 2009

vidim, ze mi to rozbilo link 😠

leniciatko
autor
12. dec 2009

dnes u nás padal troška sniežik,to je dobré znamenie. 😉

claudinka
12. dec 2009

podla mna v Ba tak skoro sneh nebude.. kde su tie casy 😒

macka01
12. dec 2009

u nás bol dnes celodenný mrazík a podľa predpovede začne budúci týždeň poriadne mrznúť,na severe až -16 cez noc na juhu trochu menej,aj sneženie.nam tu dnes len tak pocukrovalo 😀

leniciatko
autor
12. dec 2009

macka,ved vy ste hore,ak vy nebudete mať sneh ,tak potom nikto. 😵

macka01
12. dec 2009

ja viem,jasne že my budeme mať,môžme aj vyvážať 😀

majulcek
12. dec 2009

nam cukruje teraz trosku 😵

elize
13. dec 2009

tiez si prajem aspon 10cm snehu, hlavne kvoli Maxikovi a jeho novym sankam 🙂

... a tato pesnicka od Dary Rolinc je supeeeer. V piatok som ju pocula spievat nazivo na nasom firemnom vianocnom vecierku a odvtedy mam naozaj vianocnu naladu ....

https://www.youtube.com/watch?v=NKCoZezCbmw
harmi
17. dec 2009

no tak sa nam sen o Bielych Vianociach rozplyva ☹ podla predpovedi vyzera ze bude prsat a bude 6 stupnov nad nulou 😖 vazne som nastvana 😝

harmi
17. dec 2009

elize, tu pesnicku som vzdy ako mala na vianoce pocuvala 😵

kotenko
17. dec 2009

nevidela som pocasie a ako vidim, dobre ze som ani nepozerala. to akoze fakt maju byt uprsane Vianoce? sice mame mat na vianoce sluzbu v bytovke, tak ale snad odhrabavanie snehu prezijem, vsetko, len nech su biele vianoce