Bločková súťaž
Ahojte, myslim ze vela z vas vie o tejto sutazi, preto sa chcem tu spytat... Tiez som sa zapojila do narodnej blockovej loterie, tak som sa registrovala na narodnablockovaloteria.sk, vsetko podla toho ako som to videla v televiznych novinach ze sa to ma takto robit. Ale vcera bola u nas svokra, ktora tiez sutazi a poprosila ma aby som jej zaregistrovala tiez nejake blocky. A vtedy sme prisli na to, ze ona je registrovana na inej stranke - blockovaloteria.sk Tak sa teda pytam, ta druha stranka nieje nejaky podvod? Lebo mne sa to nejak nepozdava ze sa da registrovat a sutazit na dvoch odlisnych strankach...
@linda20111 oficialna je len tato https://narodnablockovaloteria.tipos.sk/sk/titu...
No ja som v určitých veciach staromodna a tu netu neverím. Poctivo si prejdem do Tiposu podať bloček za 20 centov 😅
A viete ze jeden blocek mozete zaregistrovat xy krat??? Bolo to v telke,tak som to vcera vyskusala a fakt to funguje....cize aj na jeden blocek mozete vyhrat niekolko krat pretoze zakazdym dostane novy kod...najsmutnejsie na tom je ze zase na to prisli obycajní ludia a chytraci co za to beru obrovské prachy zase ukazali akí su zbytocní....
@stastenka42 ano ja som to videla, jeden blocik mozes 3x ale na narodnej blockovej loterii.
podla mna je to cele pekna blbost, zase chytraci co nieco vymysleli a chudaci obycajni ludia
@arlene12 u nas v okoli nikto....kazdy sa na to vykaslal...hlavne ze tipos a mazikova na tom zarobia...
@lubomircapak DKP je cislo pokladne, to sa nemeni.
My sme vcera zadavali blocky asi pol hodinu :D
už som do bločkovej lotérie zaregistrovala pekných pár bločkov ... chcem sa opýtať, počul už niekto o niekom kto by vyhral v tejto lotérii? Nie je to celé len nejaká sranda a v skutočnosti nikto nevyhráva?
Tak, kamarátkina neter už toho dosť povyhrávala a dokonca aj v telke súťažila.....
Ja som sa pred dvomi týždňami zaregistrovala a zatiaľ žiadna výhra.......
@31kacenka ha ha. ..nic v zlom ale veta kamaratkina neter uz toho dost povyhravala ma pobavila 😒 z milionov ucteniek zaregistrovanych po celom slovensku, vyzrebovali vacsinou uctenky kamaratkinej netere!!!! Vacsiu sprostost som necitala. ..radsej nepis nic ako taketo bludy. ...
@stastenka42 jaj bože, tak keby neviem o tom, že vyhrala viac krát tak to sem nepíšem. A ak nemáš nič slušnejšie na vyjadrenie, tak sa radšej zdrž tukania do kláves.
A to, že vyhrala viac krát, neznamená, že z niekoľko miliónov zaregistrovaných bločkov bolo niekoľko miliónov jej....
@31kacenka jasnee. ..mam pravo vyjadrit svoj nazor aj ked sa ti to nepaci, o tom su diskusie...tak asi okres Topolcany vyhrava vsetko. ...
@stastenka42 To dievca nieje z nasho okresu a mimochodom som pisala, ze ja som este nevyhrala, cize asi nie vsetky vyhry idu do nasho okresu, tak citaj az do konca, ked uz na nieco reagujes.......

@linda20111 myslim, ze mas opravdu, je len jedna oficialna stranka narodnej blockovej loterie, toto vyzera velmi divne, na to by som sa nespoliehala. Ked, tak ju zaregistruj na oficialnu, a kludne aj vsetky blocky ponahadzuj, myslim, ze sa ti to ani neprekryje 🙂 ozaj, inak najvacsia sranda, ze na tej svokrinej stranke uz su nahodeni aj vyhercovia, pricom sa este nic nelosovalo, urcite to nie je cez Tipos, a tympadom ani dotovane statom..