icon

Bojíte sa o budúcnosť po nedávnych udalostiach?

15. máj 2024

Ak v suvislosti a tym, co sa dnes stalo sa vas chcem spytat - ako to vsetko vnimate? Nemate strach?

Rozhodne nie som volicom Fica, ale tento utok dokazem odsudit a nemal sa stat. Zaroven sme uz od sameho R.poculi o tom, ako by sa nedivil, keby niekto skusil zabit politika a popri tom unikne video strelca, ktoreho natacal pravdepodobne nejaky policajt a pan tam odpovedal, co je aktualne. Ok, moze to byt tak a konal slobodne.

ALE

Ja citam mnohe komentare najma na facebooku a tam zdielaju krvave fotky, noze, vojakov, ze zacne peklo, ze budu prenasledovat ako fasisti atd. Boze ludia, idem sa pos.rat 😭 moj otec je volicom SNS, nenajdeme v tomto zhodu, ale vieme sa tolerovat, ale extremisti z jednej aj druhej strany su brutalni. A to pozname dejepis cize vieme, ake hrozne veci sa diali... bojim sa o seba aj o svoje deti, myslite, ze su yo len reci alebo ze to dopadne nejako zle?

Strana
z2
monikkatt
16. máj 2024

@rusalinka ved si precitaj tie temy, mne sa to hladat nechce.. alebo uz si radsej tie komenty zmazali? Vcera mi stacilo ked som to citala

rusalinka
16. máj 2024

@monikkatt no práveže som tu tému čítala celú. A nie, nikto sa z toho netešil, nikto mu to neprial. Jedine, čo tam zaznelo bolo niečo v zmysle, že sa to asi aj dalo čakať, že niekomu rupnu nervy ALE nikde tam nebolo schválenie nebodaj súhlas s daným skutkom.

carolynka
16. máj 2024

@michaela712 v tom prispevku nikto nikomu nepraje smrt, kde to tam vidis?

candii
16. máj 2024

Jasné že sa to dalo čakať, politici sami medzi sebou rozsiruju nenávisť .. médiá rozširujú nenávisť a ujovi z toho preplo .. každý normálny človek tento skutok odsúdi .. verím že R. Fico sa z toho dostane a niečo podobné sa už nikdy nezopakuje

ndrag
16. máj 2024

Az teraz sa obavas? Poslednych minimalne 5 rokov vnimam ako po fb kvetinkovi dochodci s vnucatkami v profiloch vypisuju tie najhnusnejsie komentare. Hoaxy a rusku propagandu sledujem uz vyse 12 rokov, este z cias ked zacinali hluposti na badatelovi, ked este ti isti kvetinkovi dochodcovia ani nevedeli pouzivat facebook. To nieje len teraz, to je uz dlhodobe a rozsirene, nasa vlada tomu len veselo pridavala, lebo vidia, ze ludi, co na to skocilo je vela a takto to skoncilo. A bude horsie 👍.

jednoduchomaria89
16. máj 2024

@ndrag a už sú aj na instagrame ...

Strana
z2