icon

Bojíte sa pádu vlády?

15. dec 2022

Bojíte sa pádu vlády? Ako nás to ovplyvní?

vlasta1818
16. dec 2022

clovek by sa podla mna bal co bude aj keby tato vlada funogovala dalej. Slubovali slubovali a zo vsetych slubov je nakoniec zas len neistota. Bohvie co je lepsie, ani k jednej strane ja osobne teda ziadnu doveru nemam

heln
16. dec 2022

ja sa do politiky absolutne nerozumiem, len ju z dialky sledujem a nerozumiem, preco by som sa mala bat padu vlady? moj bezny den a zivot to nejak vyrazne nezmeni. teda ak neratam zvysovanie cien a dani. iba by ma mrzelo, keby sa ku korytku dostal opat fico, lebo to strasne vidno ako sa snazi k nemu dostat.

lucia851
16. dec 2022

@valeria_h ja a celá moja rodina nemáme nič proti nim a určite budeme voliť Fica

soldi
16. dec 2022

@lucia851 preco fica? mas rada zlodejov, korupciu, nevymozitelnost prava, vrazdy na objednavku, atd?

autor
16. dec 2022

@heln ked sa do politiky absolutne nerozumies, tak sa nemusis ani vyjadrovat v tejto teme..

lucia851
16. dec 2022

@soldi pretože má viac rozumu ako Matovič s hegerom a ostatne politické strany sú tiež jedna banda a keď ho bude voliť môj muž aj moja rodina tak aj ja

kofa77
16. dec 2022

@lucia851 ty si jaka vtipna, daj este daco

lucia851
16. dec 2022

@kofa77 nedám nič ja si stojím za sebou

soldi
16. dec 2022

@lucia851 cize vrazdy, korupcia ani zlodeji Ti nevadia, ano? nuz, aj taki musia byt. nasledky pocitis na vlastnej kozi, a nic pozitivne to nebude

kofa77
16. dec 2022

no este ze si stojis za sebou, nebodaj by si otocila o 360 stupnov a to by bol pruser😀

slniecko5
16. dec 2022

@lucia851 prosím Fica a Pelleho nie. Chápem, že ak celé okolie týchto voli, plus manžel, máš to napocuvane, tak budeš volit rovnako. Ale skús možno niečo iné navnimat ak je to možné. Ver mi, toto je to najhoršie, čo nás môže postretnúť. A to politiku dosť intenzívne sledujem.
Ja som si vceta hovorila po páde, preboha, už voliť nikdy nepôjdem, ale potom sa vo mne ozval bojovník, ja nedovolím, aby sa Fico vrátil a preto ísť voliť proste musím. To by som si doživotne vyčitala.

kofa77
16. dec 2022

@slniecko5 niekoho si najdeme, ja som na tom rovnako, ale postudujem, uvidim. a pojdem.

kofa77
16. dec 2022

inac mna celkom zaujima myslienkovy pochod-voli ho muz, budem aj ja. to je pre mna uplne sci fi, stredovek suviks.

slniecko5
16. dec 2022

@kofa77 cítim veľké sklamanie z pádu vlady a viem, že nás čaká bezprecedentne náročný rok, aj slzy mi vyšli včera, ale nevzdam to proste. Nemôžem.

soldi
16. dec 2022

Ja chodim volit kazde jedny volby. Clovek co nevoli sa nema narok stazovat. Je to moja obcianska povinnost. Tradicne volim toho kto sa ukazuje ako najsilnejsi proti ficovi a spol nech moj hlas neprepadne zbytocne.
Ale to ako to dopadlo teraz je obrovske sklamanie pre mna. Porovnatelne s tym ako padla radicovej vlada. Stacilo odstavit matovica a mohlo to fungovat. Narcisticky egocentricky psychopat. Dostane sa do dejin slovenska.

bublinka1426
16. dec 2022

NIE NEBOJIM SA A ZAROVEN SA NAD TYM NETRAPIM LEBO HOVNO ZMENIM.

slniecko5
16. dec 2022

@soldi súhlasím. Celé im to pokazil 😭.

oktobermimi
16. dec 2022

@nika3136 vobec. Este len nastane des a hruza. A nic lepsie.

jasminkaj
16. dec 2022

Pevne verím, že do mája-júna kedy by sa mali konať predčasné voľby, vznikne nová politická strana okolo Mikuláša Dzurindu 🙏 A verím, že tak ako v 90-tych rokoch pomohol Slovensku zbaviť sa Mečiara, tentokrát pomôže s odstavením Fica 🙏🙏🙏

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
missdiva
16. dec 2022

Som rada, uz bolo na case.
Neodbornym ludom nepatria do ruk financie danovych poplatnikov.

narayan
16. dec 2022

A to sme si mysleli že doba covidová bude to najhoršie, čo nás za posledné roky stretlo....potom prišla vojna a človek by povedal, že ako horšie to už fakt byť nemôže ani v najhoršom sne a BUM, ozajstné peklo nás ešte len čaká. Chudáci si to môžu rovno hodiť, stredná trieda padne na hubu a tí bohatí? Tí budu vďaka hranolovi ešte bohatší.

bimbambom
16. dec 2022

@lasoli tak čo ja viem , veď svojho času líder dostal najviac priestoru v médiách a sām sa dāval na dno . Už len to nám treba , aby niekto bral volebné prāvo menej vzdelaným , alebo " nech roboši robia " a medzi to zúrivo zatínať sānku . Členovia strany ostali , evidentne to nevadilo,aj to o mnohom svedčí . Už len to tu chýba po tom všetkom čo sme zažili.

dominikamacakova
16. dec 2022

@jasminkaj no neviem čo zmôže 70ročný človek... Ten už by mal len oddychovať, strihať stromčeky a nie riadiť štát

lucia851
16. dec 2022

@slniecko5 môžeš mi hovoriť čo chces aj tak ho budem volit

oli18
16. dec 2022

@evamarek77 O Matovičovi máš pravdu. Lenže to neznamená, že Fico je lepší. Asi nesleduješ dianie, ak lajkuješ proficové komenty.

slniecko5
16. dec 2022

@lucia851 ok. Je to tvoje právo, koniec koncov. Žijeme v demokracii zatiaľ a každý vôli, koho chce.
Nebudem si do teba kopať za to.

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
oli18
16. dec 2022

@evamarek77 lajkovala si lucia851, ktorá je Ficovolička. Preto dedukujem, že aj ty.

lucia851
16. dec 2022

@jasminkaj Dzurinda to je starý hajzel .všetko zničil