icon

Bojíte sa, že začne tretia svetová vojna?

25. mar 2024

Bojíte sa že je možná 3.svetova vojna ?Alebo tomu neveríte a beriete to len ako dohady ? Čo myslíte že bude pokračovať ak Putin porazí Ukrajinu ?

eva8
27. mar 2024

@miriam11 veris Putinovi? Vsak Putin nechcel zautocit na Ukrajinu.

jozko_z_lesa
Odpoveď bola odstránená
chodec15
Odpoveď bola odstránená
chodec15
Odpoveď bola odstránená
bambulka79
27. mar 2024

@miriam11 ako sa vraví,aj hlúposť je dar boží....

miriam11
Odpoveď bola odstránená
liv1
27. mar 2024

Ze by sa dodanim zbrani na UA porazilo Rusko by bola ta najlepsia varianta. Pre nas. Ostava vsak otazka, ci toto je naozaj to co nam zabezpeci mier. Lebo rusi zatial nevyzeraju, ze by v pripade ich porazky nepouzili jadrove zbrane, Putin skor nez by uznal porazku by nechal lahnut svet

chodec15
Odpoveď bola odstránená
miriam11
Odpoveď bola odstránená
bambulka79
27. mar 2024

@chodec15 márna snaha.... naši "mierotvorcovia" nemajú intelekt to ani len dočítať...aj keby Ježiš Kristus zišiel z kríža a pokľakol by pred nimi i tak by tvrdiili svoju PRAUDU... keď je žalúdok prázdny,tak sa ozve hladom,ale rovnako to o hlave neplatí...

bambulka79
27. mar 2024

@miriam11 podľa seba súdim teba?

miriam11
Odpoveď bola odstránená
bambulka79
27. mar 2024

@miriam11 okrem gramatiky,bolo by aj niečo k téme?

negymama
27. mar 2024

@miriam11 jaj, takze takto? Putinovi treba verit preto, ze deklaroval pred 2,5 rokmi ze je to len hysteria toho /klamarskeho/ zapadu, a on ma len cvicenia a nenapadne ukrajinu...uhm. tak dobre.
ale aj keby bol putin doveryhodny , co rozhodne nie je. je tvoja myslienka tym smerom, ze nech teda vlk zozere ovecku, aspon bude syty a dalej nebude zrat teba? , Krasne. 😝 Ovecka nie je z nasej rodiny /eu, nato/, tak nech kludne skape. to uzasne slovenske "s cudzieho krv netecie"

moin2009
27. mar 2024

@vevesh :D ak vies co je brics tak je to v prvom rade ekonomicke zoskupenie na podporu hospodarskeho rozvoja a je tu uz peknych par rokov. Ale zrazu ked sa to hodi to vytiahne dezinfoscena ha ha ha.

moin2009
27. mar 2024

@vevesh 10s hladania a ah co vyplula wikipedia

BRICS je označenie spoločného hospodárskeho zoskupenia krajín Brazília, Rusko, India, Čína a Južná Afrika. Prvýkrát toto označenie použila investičná banka Goldman Sachs v roku 2001

NATO je severoatlanticka vojenska aliancia, je to zoskupenie krajin v obrannej aliancii. Ako mozes preboha tieto dve zoskupenia porovnavat%? To ukazuje len to ze netusis co pises, len papagajujes somariny co si citala na nejakom dezinfo webw

bambulka79
27. mar 2024

@liv1 rozumiem, že máš strach,ale ten by nemal potláčať racio... použitie jadrových zbraní je nereálne... taká zbraň potrebuje prípravu na použitie (to nie je granát v kapse)a "odpálenie" nie je v rukách jedného šialenca (dosť náročný proces).. jadrové zbrane má už niekoľko desiatok krajín, nielen RuSSko,ale hlavne je tu takzvaný pud sebazáchovy, ktorý jasne určuje hranice. Ak rozkrádam 30 rokov ekonomiku,aby som napokon všetko hodila za hlavu jadrovou apokalypsou,vyvolanou na území susedného štátu?....hmmmm,len tak som sa zamyslela...

vevesh
27. mar 2024

@moin2009 jasne, a nato je len "obranna aliancia"🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ ja ziadne dezinfo weby necitam a bdw. Uz pred 25 rokmi bola wiki nespolahlivy zdroj, kedze si tam kazdy moze pridat prispevok...🫣🫣🫣

vevesh
27. mar 2024

@chodec15 ja to chapem, ze nepriatel je docasne moj priatel. Ale kedze stoja obaja proti usa a maju svoje "ciele", ktore aj usa chce🤷‍♀️, tak to bude na dlhsie ako len "minutova chvilka". A Cina ma sice velky doberatelsky trh v eu, ale akosi si zabudol na ine krajiny, ktore sa vzmahaju a su dobrymi obchodnymi partnermi za tie ceny, co cina ponuka (europske produkty si v takej afrike, brazilii a co. nie kazdy dovolit moze, cinske ano..).

moin2009
27. mar 2024

@vevesh tak mi napis jeden konflikt kde nato zautocilo na neclensku krajinu

chodec15
Odpoveď bola odstránená
moin2009
27. mar 2024

@vevesh nech sa paci ak wiki je nespolahlivy zdroj

https://www.mzv.sk/diplomacia/medzinarodne-orga...

moin2009
27. mar 2024

@vevesh a este takto

NATO = Organizácia Severoatlantickej zmluvy (NATO/OTAN- North Atlantic Treaty Organization/ Organisation du Traité de l´Atlantique Nord) je najväčšia a najsilnejšia vojensko-politická Aliancia na svete, ktorej hlavnou úlohou je chrániť slobodu a bezpečnosť svojich členov všetkými dostupnými politickými a vojenskými prostriedkami.

Sila a výnimočnosť NATO pramení zo záväzku jeho členov sa navzájom brániť v prípade útoku voči jednému z nich. Tento princíp kolektívnej obrany je jasne vyjadrený v článku V. Severoatlantickej zmluvy

jozko_z_lesa
Odpoveď bola odstránená
moin2009
27. mar 2024

@jozko_z_lesa ok tam Nato skor prispelo k jej ukonceniu, ale moja otazka bola ci je konflikt ktory zacalo Nato tym ze ako prve zautocilo na nejaku krajinu

eva8
27. mar 2024

Verim, ze v dohladnej dobe popri sucasnej podpore Ukrajiny budu paralelne prebiehat aj stretnutia, komunikacia.

Co sa tyka Sk. Veeeeelki pokrytci vladnu. Ani zbran na Ukrajinu od statu (samozrejme, spajza prazdna). B) nepovedia. Sukromnik sa obohatit moze posielanim minimalne municie, vsak to podporuje obchod a podnikanie... Kto je spoluvlastnik? Take zavadzanie, hra so slovickami!!!

Plus, novy slogan:
Dostojny Pellegrini americky sa drziaci za srdce plapolajuci na cervenom, komunistickom pozadi. "Slovensko neposle na Ukrajinu ziadneho vojaka"
Marketingovy tah...

ankasek
27. mar 2024

@moin2009 Nato nieje obranná aliancia, ale útočná

jozko_z_lesa
Odpoveď bola odstránená
moin2009
27. mar 2024

@ankasek ano je to obranna aliancia

liv1
27. mar 2024

@jozko_z_lesa napriklad Srbsko, 2500 mrtvych civilistov, cez 12 000 zranenych, aj do 100 deti mrtvych po naletoch NATO. Budme realisti, nazyvat sa moze ako chce, ale po takomto zakroku az taka len obranna nebude no. Nehovorim ze nema svoje dolezite opodstatnenie, ale ..