icon

Bol váš Silvester pokojnejší tento rok?

nika523
1. jan 2025

Žienky ako sa vám zdá, bol tento Silvester pokojnejší, bolo menej hlučnej pyrotechniky?

Strana
z3
sofia1979
1. jan 2025

@nika523 ja som pocítila, že aj áno

wolf_
1. jan 2025

U nás menej nebolo. Od konca novembra búchali petardy (nie jedna, ale desiatky celé poobedia), ale to som popravde volávala prvý rok aj políciu 🙂 Čo potom značne pomohlo 🙂... Ani Silvester menej nebol, ale vnímala som ho ako normálnejší oproti minulým rokom 🙂 Kedže počas dňa v podstate skoro nič, začali až na večer, a prišlo mi, že menej petárd a viac klasického pekného ohňostroja - čo neuznávam ani to (lebo si uvedomujem dopady), ale keď už, tak ohňostroj chápem význam, aj je to pekné, zatiaľ čo u petárd význam nevidím žiaden 🙂 A aj skôr skončili, tento rok už o 2 sme šli venčiť, minulý rok sme čakali do 5tej 😉

veronicka1901
1. jan 2025

U nás rovnaká katastrofa ako každý rok 😀.

hankab
1. jan 2025

@nika523 u nas bol kludnejsi iba v tom, ze ludom z tych petard a ohnostrojov nehrabalo cele sviatky, ale iba vcera. Okolo 18:00 sme poculi prve petardy, ale malinko. Potom intenzivne naozaj az po polnoci cca 15 min, aj to len “vdaka” blbym susedom, ktori dobre vedeli ze nasi psikovia doma vnutri stresuju a celi sa klepu, a aj tak nam ten bordel hadzali rovno na ulici pred domom 🤦🏽‍♀️ dnes je uz chvalabohu uplny klud, verim ze to tak aj zostane uz cely vecer a nenajdu sa blbci, ktori este potrebuju vybuchat vsetko co vcera nestihli. A verim, ze aj buduce roky uz tie petardy nebudu vobec v kurze aj ked je zakaz, snad uz vsetko co mali debilkovia v zasobe tento rok vyhadzali. No byvame blizko CR hranic a ludia si to nosia aj odtial.

kacena2022
1. jan 2025

U nás bolo z každej strany ohňostroj o polnoci, boli sme na ulici a pozerali sme.A dneska večer starosta usporiadal novoročný ohňostroj.Bolo to krásne.

oli18
1. jan 2025

V nasej stvrti nie, rovnaky, ako v min roku.

katy084
1. jan 2025

@maranco nik to nekontróluje v bazáre s handrami to veselo predávajú,v obchodných reťazcoch,a čo je najhoršie presne ako píšete rodičia si hrozbu pre deti neuvedomujú,kúpia im pre radosť petardy lebo chcú 🤦‍♀️...na Sk je to tak,že treba ľuďom vyhovieť a za lepiť oči,ale len na papieri...katastrofa...

betulinka1
1. jan 2025

@nika523 u nas urcite kludnejsie. Napriklad nasa štvrť domov nemala ziadne delobuchy, mali sme prskavky. A z inych casti bolo tiez pocut malo, aj so sídliska islo menej hluku.

jasla
1. jan 2025

Bolo menej hluku ovela...

erickatt
1. jan 2025

@nika523 aj u nas bolo menej

bucko555
1. jan 2025

U nás o dosť menej iné roky strieľali na Silvestra od rána už teraz bolo počuť sem tam veľmi málo a o pol jednej už bol pokoj čo iné roky aj do druhej strieľali

jana_eyre_2
1. jan 2025

Áno, u nás bolo výrazne menej pyrotechniky.. cez deň vôbec nikto nic, večer pár buchov a o pol.noci asi pol hodinku čo búchali a nie nejako moc.. fakt mi to prišlo úplne primerane - mne čo neznáša ohnostroj.. a snáď prvý krát jeden môj pes normálne ležal, nestresoval a my sme mohli ísť aj do mesta na večernú prechádzku (druhý to nikdy neriešil).. o pol noci troška sa krcila a potom sa ukludnila.. takéto Silvestre úplne v pohode vážne..

hankab
1. jan 2025

@katy084 v obchodnyh retazcoch predavaju iba to, co mozu podla zakona. Tie blbe petardy, co len buchali a sekali ludom prsty je uz zakaz predavat. Za mna by ale mohli zrusit komplet vsetko okrem prskaviek. Nechybaju mi ku stastiu ani ohnostroje tak ako cely rok.

nelka93
1. jan 2025

U nás bolo menej. Naša fenka spala a o polnoci pozerala svetielka z ohňostroja, 10 minut po polnoci bolo ticho

maminkadeticiek
1. jan 2025

Ovela pokojnejsi.

katy084
2. jan 2025

@hankab tiež zdieľam názor zrušiť to všetko...

Strana
z3