icon

Bola Kate na plastike?

3. dec 2022

Ahojte, keď som videla túto foto, hneď som si povedala, že vyzerá inak....co poviete?

Bola Kate na plastike?
queen_mary
3. dec 2022

Podla mna to licenie + svetla. Na zvysnych fotkach co maju na instagrame vyzera normalne, krasne ako vzdy 😊

svetlonos
3. dec 2022

Ja zase nerozumiem, preco ma pol sveta tendenciu preberat znamejsich ludi. Myslim, ze keby ti slavni mohli, vymazali by 3/4 tych sprostosti co sa o nich pisu. Realne nikto tichto ludi nepozna aki v skutocnosti su. Ak bol niekto na plastike alebo botoxe, je to kazdeho osobna vec. Pokial to v nietkorych pripadoch nevyslo, je to osobna smola a zit s tym musi ten clovek, nie ty alebo ja. Nepaci sa mi takyto zasah do sukromia cudzich ludi, akoby boli len nejake kusy, ktore treba hodnotit a vacsinou podla vyzoru. Uz len tie reci xy krat o tom ako je zas tehotna- ved podla novinarov by uz mala mat minimalne 6 dalsich deti.
Co tak nechat aj tych slavnych ludi zit a nesudit ich podla plastiky a zovnajsku? Kto len z nas ju pozna? Nikto. Kazdy vie o nej len z napisaneho a aka je v skutocnosti, to sa my nikdy nedozvieme. Tak nevidim dovod riesit, ci ma plastiku alebo 4,5,6 dieta - hlavne nech sa ma dobre. Inak zavidiet jej nie je velmi co. Plni velmi narocne ulohy, len to nie kazdy vidi.

moonlight1210
4. dec 2022

Myslim, ze to moze byt makeupom a osvetlenim.
Na svojich portretoch k 40tym narodeninam tiez vyzera tak trochu inak nez bezne. Ale je to uhlom, svetlom, makeupom. Nemyslim, ze si fotograf dovolil retus (resp. len malo), pretoze by mu fotografie neschvalili.

A na fotografiach novinarov, kde je nulova retus, casto vidiet, ze ma vrasky, ze nema uplne dokonalu plet, atd. Ze je zena ako vsetky v jej veku. A ked je mimo pracovnych dni a povinnosti, nosi minimum makeupu, takze to vidiet este viac.
Podla mna nema ziadne plastiky. Este aj pery ma bezne take tensie, uzsie, takze tipujem, ze ani tento druh vyplne nevoli.

Mne vsak pride vtipne, ked citam niektore tie komentare pod clankami o tejto rodine na webe na slovenskych portaloch.

Vzdy sa zbehnu hejteri a predbiehaju sa v tom, aby zdoraznili, ze oni si myslia, ze ta rodina je zbytocna, atd. (Este vie pobavit hejterska otazka, naco pisu o nich, ked sme na Slovensku. Zvycajne ju vidam na bulvarnych weboch, a tam je preto obzvlast usmevna.)

Pri tom to nie je ani nas stat, ktory reprezentuju.
Ale to nutkanie sa verejne vymedzit voci nim - no nevedia odolat. Su taki smiesni s tymto.

Vzdelany clovek sa nebude vyjadrovat k ich zbytocnosti, pokial nie je pravoplatny obcan krajiny, kde ziju a ktoru reprezentuju (uz len preto, ze davno nemaju vykonnu moc, aj ked svojim vystupovanim mozu stale ledaco ovplyvnit.).
A hlavne, ked si je vedomy, ze figu rozumie tomu, co vsetko vlastne robia pre tu danu krajinu a je si vedomy, ze jeho predstava ich prace je obmedzena a zjednodusena na valanie sa po kobercoch cely den, lebo najblizsie sa s nejakou princeznou stretol v rozpravkach od Dobsinskeho.

Na druhej strane, ak by som mohla, brala by som ako najviditelnejsiu prezentaciu krajiny radsej takuto rodinu, ako to, cim sa prezentujeme vo svete teraz my (od zufaleho stavu nasej politiky po nase sposoby).

nikolka1986
4. dec 2022

Zlá fotka, zlé svetlo a k tomu zlý make up, ženy ktoré chodia na výplne vyzerajú inak. Ona vrásky už má, keby chodila na výplne, neboli by tak viditeľné.

galioska
4. dec 2022

nechapem co riesite, bezne obycajne zeny aj tu na koni chodia na vyplne tvare. Vobec nad tym sa pozastavovat pri nej mi pride divne aj keby tu plastiku mala😅🫣

galioska
4. dec 2022

@svetlonos no asi tak, asi sa bude ludom lahsie zit, bodaj by😅😅😅🫣

dadis
4. dec 2022

@galioska Haha, ja to riesim len preto, aby obycajne zeny na to kaslali..vobec to nepomaha..mozno nemaju vrasky, ale nevyzeraju ani mladsie ani krajsie.. a Kate sa mi paci..dufam, ze s tym prestane, vela zien to skusilo a potom na to kaslali...ja osobne na vraskach nevidim nic skarede

galioska
4. dec 2022

@dadis ano kvoli tebe isto prestane😅🫣 vobec to nepomaha? no toto😅😅🫣

dadis
4. dec 2022

@galioska Ty si na hlavicku? 😅😂😂 Ja to tu pisem kvoli tomu, aby zeny videli ze ten botox a vyplne su uplne nezmyselne, ze par vrasok mnej z teba mladicu nespravi,
len budu vyzerat divne a opuchnuto. Ci mam tu dat porovnavacie foto nejakej Edity ci Marie z Partizanskeho? 😁😁😁..a nam Kate rada a aj sa mi paci, preto dufam, ze sama zisti, ze to bol zbytocbe krok vedla

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
dadis
4. dec 2022

@elizabet173 Suhlasim, dolezitejsie je vyzarovanie. Preto nerozumiem tomu nezmyselnemu tlaku samotnych zien za dokonalostou. Avsak botox a vyplne nie su krokom k dokonalosti, fakt to vyzera creepy. Teraz to vsetky moje kamosky 40+ riesia, ze by sa dali upravit..nechapem naco, fakt..a toto nie je problem par zakomplexovanych zien..ale takmer kazda moja kamaratka nad tym uvazuje, alebo uz bola a vyzera ako prisera..ja vrasky mam a nerozumiem tomu..a to mam o 6 rokov mladsieho partnera ale teda vobec nemam potrebu zo seba robit mladsiu..

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
dadis
4. dec 2022

@elizabet173 Ja sa rada upravujem, pekne obliekam, cvicim..sama som zastancom toho, aby sa zena o seba starala a citila sa dobre. Lenze ten botox a tie vyplne nevyzeraju dobre na ziadnej zene, ani na takej krasnej zene ako je Kate, ktora asi nebola na klinike v Petrzalke. To je cele, co som chcela povedat..

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
marcellka32
4. dec 2022

@dadis poviem ti takto, čítala som tvoje komentáre, neviem kam chodia tvoje kamošky na úpravy a výplne, ale ver, že sa to dá aj jemne a s citom pokiaľ je žena v rukách skúseného lekára, ktorý pozná anatómiu tváre, aj ja mám úpravu a ver, že o nej nikto netuší (nepotrebujem sa tým chváliť), a nie je to vidno, a je robená na klinike v Petržalke, takže tým chcem povedať, nehadz všetkých do jedného vreca ;)

simca06022011
4. dec 2022

Podľa mňa zle licenie, teraz sa všetko snažia tak veľmi tvarovať, zvyraznovat, obočia hrubanske, "contouring" veľmi výrazný.. a robí to niekdy naozaj srandovné tváre.

dadis
4. dec 2022

@marcellka32 Ja tiez tym zenam a kamaratkam nehovorim, ze vyzeraju creepy..nechces predsa ublizit..ale je mi smutno aj trapne aj za nich..tiez si asi myslia, ze vsetko je ok..

marcellka32
4. dec 2022

@dadis písala som je úprava a potom úprava, niektoré sú urobené zle, ale niektoré veľmi jemne a s citom a efektom, ale nechaj tak ;)

liusa82
4. dec 2022

aj ja mám botox v čele a nikto o ňom ani nevie iba ja sama.Jediný rozdiel je že teda ním nekrčim a nemám tam vrásky.Lebo keby to neriešim už by som tam mala hlbokú ornicu😀Pretože iba tam som mala mimiku výraznú.A čo sa týka tých výplni čo vás nafúknu,to sa nepáči ani mne.Ked mi už koža na tvári bude ovísať to už pôjdem radšej na plastiku klasicky pod nôž ale do výplni nie

galioska
4. dec 2022

@dadis no ty isto nebudes na hlavicku ked riesis to s cim pravdepodovne nemas osobnu skusenost a len porovnavas ine zeny a urcite si tvoje pocity vezme Katie a mnohe ostatne k srdcu. Verim, ze na teba nema, ty si top😅😅

baskustek
4. dec 2022

Na plastike asi nie, len má možno niečo pichnuté, botox a nejakú kyselinu. Veď to aj u nás chodí už pomaly každá druhá po 30tke, u členky kráľovskej rodiny je to asi nevyhnutnosť. Plus má trošku inak namaľované obočie a výraznejší makeup.

dadis
4. dec 2022

@galioska Na hlavicku si ty, ked si myslis, ze pisem Kate 🤦‍♀️...zato ty mas skusenost a vyzeras perfektne, to si chcela pocut? Ano, si krasna, neviem z teba oci odlepit 🤭😂😂

stanulienkat
4. dec 2022

@dominika1988 danovych poplatnikov zdieraju ludia ako Fico, aby mohli nase peniaze rozdavat sockam, co sa im nechce pracovat. Ze ty si ficovolic?😉😁 Urcite aj antiruskar a putinovec. Tusim podla tvojho mentalneho nastavenia.

Autorka-nemyslim, ze Kate ma nieco pichnute, to by vyzerala lepsie. Ma vrasky zodpovedajuce jej veku. Aj keby sa dala trochu upravit, pride mi to normalne. Kazda chce pekne a mladsie vyzerat. Ona este aj dobre reprezentuje.

dadis
4. dec 2022

@stanulienkat Hlavne, jej dane dotuju kralovsky dvor 😃😃..mi skoro dekel odpalilo 😃😃

galioska
4. dec 2022

@dadis nie skoro, dekel mas uz odpaleny a fest😅

@stanulienkat to s ficom😅😅

dadis
4. dec 2022

@galioska Mas PMS? Alebo cim som sa ta tak dotkla? 😁😁😁 Ved ak mas vyplne a botox a si spoko, tak vyborne 👏👏👏. Gratulujem. Ja nemam a mam na to svoj nazor..Co ti vadi? Na to aby som mala "lepsi" nazor, si mam dat spravit upravy? To skusaj na niekoho ineho..

galioska
4. dec 2022

@dadis ty toho nemas este dost...😀 dotkla si sa ma neskutocne 😩😂

dadis
4. dec 2022

@galioska Ja nemam dost? 🤯🤯 Naco reagujes na moje komentare, ktore vobec neboli tebe ani adresovane? Mas skutocny iny nazor, alebo ti len robi dobre, ze su na mne vybijas svoju frustraciu? Ak mas iny nazor, preco neargumentujes normalnym sposobom? Mozno si fakt ta zena, co po hyaluronovej kyseline vyzera vyborne a o 5/10 rokov mladsie, no ja taku nepoznam..

queen_mary
4. dec 2022

@galioska preboha to co je zac. Niekto si tu botoxove vyplne a vpichovanie hyaluronky predstavuje ako v 90tich rokoch 😀😀