Boris Kollár zbil svoju ex
Čo si myslite o tom, co sa stalo? Kto podla vas ma pravdu? Myslite, ze si to zaslúžila? Alebo kto raz je v jeho hareme, musi poslúchať na slovo?
Ako ak by mne niekto dcérku ci už mama alebo otec sestra nervak alebo od iného dôvodu hodil silno dieta 1rocne a mohla sa mu udret hlavička tak jej takú kopačku dám že nezabudne
Tam isto o situáciu ak naozaj hento spravila že ho hodila šuchla alebo co tak facky sú málo. Aši len tak ho niečo nevzalo aj keď je to haremak
Jednou vetou: aký kok.t išiel, takú kur.u našiel. To si myslím o ňom a všetkým jeho štetkách.
Chudák dieťa, aj to druhé. Povedal by som že ho nevychováva práve mama roka a v takom veku si ešte neuvedomuje dospelácke vzťahy.
Neviem o čo ide, ale Boris Kollár je starý úchyl a v normálnej krajine by taký človek nikdy nebol v parlamente..
@maranta_leuconeura
Akym matkam?
Mas kopec zien, co by sa velmi radi nim dali oplodnit, a to aj tu 😉 Proste potrebuju len "pustit kohutik" a k tomu im sluzi dieta
Ja som ho zazila v savege garden, kde sedel s jednym zo svojich synov - cely cas na mobile, dieta uplne ukradnute
@rillwen Vedela do čoho ide, tak teraz je už neskoro začať s nejakým vydieraním.
@jana_eyre_2 aka krajina, taky boris... 🤦♀️
@kp7333 V každej krajine sa nájdu rôzní ľudia, teraz v správach bol Bidenov syn, nič obdivuhodné.
@zmrzlinka2021 rozumiem zenam, co sa chcu zabezpecit, hoci ja by som si taky zivit a takeho otca nevybrala. Nerozumiem ako ho po tom co vyslo najavo, ze vyfackal svoju ex (nech by bol dovod akykolvek a ak je pravda co tvrdi, preco ohrozil on to dieta naslednych 10 rokov ked jej ho nechal v starostlivosti?), dokazu este zeny-matky obhajovat
@maranta_leuconeura Mnoho zien tak neuvazuje - on sa nemusi starat, on poskytuje peniaze, a to mnohe chcu. Vsimni si tu x tem zien ktore si spravili deti s grazlami...
Existuje v tejto krajine niekto, kto si o Borisovi doteraz myslel, ze je normalny?
Vlastne, ehm, asi ano, ked vykonava funkciu, aku vykonava. Borisa registrujem uz naozaj dlho a keby mi niekto pred 10 rokmi povedal, ze raz bude predseda parlamentu, tak by som to pokladala za vtip. Vobec nedokazem pochopit myslienkove pochody ludi, ktori mu vo volbach dali hlas.
Celé leto budeme počúvať kto-koho nafackoval alebo hodil cez palubu a to len preto lebo ľudia odignorovali referendum. Dobre nám tak.
Viete čo. Poznám chlapa, ktorý je fakt gentleman, ženu by na rukách nosil a mal akurát šťastie na takému dráma Queen.. drbla po ňom pohár horúcej kávy, vyfliaskala ho, cirkusy za všetko od prace až po kolegov, šport... A tiež sa neudržal a jednu jej uvalil. A dobre spravil. Všetko má dve strany. Proste sú ľudia, Ktorí sa priam neovladatelne správajú, ubližujú ľuďom, koľkokrát ide až o život, majetok (zhodila telku).... A nič iné ich nezastaví len jedna dobre mierena. A to fakt som proti domácemu násiliu. Ak by ju zbil z roztopase, ubližovať pravidelne žene ako je zvyk pri domácom násilí určite by som to tak s humorom nebrala. Jedine, co sa pri týchto excesoch dá odporučiť je rozísť sa a to sa aj stalo, takýto ľudia nemôžu byť spolu a nervovat sa, otlkat... ono ubližuje to obom stranám. Mne on príde teda ako diplomaticjy človek, kkudss, iste nie ako nejaký násilník. Ale tak zdanie môže klamať. Možno sa iné j3ho exky ozvu :D
@diewcatqoo On vie ľudí zaujať, v minulých voľbách sľuboval nájomné byty, teraz by som povedala, že tiež urobil dobrý ťah, keď zobral stranu starostov na svoju kandidátku.
aky isiel taku nasiel a vytahovat to po 12 rokoch a potom co ma s nim dalsie dieta je znak ze neni ona normalna
@avicii18 V týchto predvolebným mesiacoch sa ešte všeličo dozvieme.
@petronelag zaujat? Myslim, ze ziaden pricetny clovek si, odhliadnuc od jeho sexualnych kauz, nemoze zvolit Pitovu podrztasku. Ale vlastne, slovensky volic je osobitna kategoria... 🙄
@maranta_leuconeura
V populácii je vysoké percento žien so slabším intelektom, ešte slabším vzdelaním, neschopných a lenivých sa o seba postarať, často pochádzajú z chudobných rodín a pre ne je dobrý akýkoľvek chlap, ktorý ich oplodni a postará sa o ne. Navyše, ak im beží čas a bijú biologické hodiny. Dieťaťom dajú svojmu bytiu nejaký zmysel, náplň a od chlapa získajú prostriedky na prežitie.
Boris K. toto všetko ponúkal. Pre mnohé ženy, aj tu na MK, je ideálnym chlapom a budú jeho životný štýl obhajovať.
Zaslúžila? Aká žena si zaslúži aby ju muž bil?! A čo spravil Kollár je mi srdečne jedno, keby jej dodnes platil, tak by čušala. Prestal sa oslik otriasat tak už zrazu aj facky jej vadia...
@maminkasisa ma moje sympatie, lebo verejne odhaluje jeho pravu tvar. Aspon jedna nedrzi hubu a krok.
@maranta_leuconeura o čom točíš? Ona hodila dieťa a on jej ho nechal a pre veľký úspech jej urobil ešte jedno decko. Klamú obaja!! Iba ona to vytiahla teraz príhodne pred voľbami a on vycedil slzičky,tiež pred voľbami. Aká náhoda😇 takže sa nevzrušuj.
Mám dosť svojich starostí, takéto sprostosti ma nezaujímajú. 😃
@simca06022011 bola si pri tom?
A to ktorú mal biť?
@hladamematku áno pri pár výstupoch som veru bola, ktoré mala. Aj sa pochválila inymi🙂 takže nie je o com ... ak teda sa pýtaš na ten môj príklad🙂
@simca06022011 ci si bola pri tom ako jej strelil

@vlado818 Hovorí predsa o tradičných hodnotách, čo zjavne mnohým stačí. Ďalším imponuje primitívnosť alfa samca, čo má veľa zdrojov a vie pretiahnuť veľa žien... ťažko pochopiteľné, ale tak to asi je. Nanešťastie máme všeobecné volebné právo, takže akákoľvek pipka, ktorej najvyššia vysnívaná životná méta je podobný samec, čo jej splodí dieťa, môže rozhodovať o budúcnosti krajiny.