icon

Boris Kollár zbil svoju ex

20. jún 2023

Čo si myslite o tom, co sa stalo? Kto podla vas ma pravdu? Myslite, ze si to zaslúžila? Alebo kto raz je v jeho hareme, musi poslúchať na slovo?

luccija
21. jún 2023

@jana_eyre_2 psychopat akonáhle sa niekto vzprieci ukáže svoju silu

kristinapetronela
21. jún 2023

@luccija ona vyťahuje úplne zbytočne naňho také veci .az mi to je trápne za ňu ... Proste sa čudujem že vobeca pri deťoch toľko času na sociálne siete .je to pekná žena ,nech mu dá pokoj ,on keď bude chcieť príde za deťmi .zbytočne robí cirkus

levandulova111
21. jún 2023

Ukameňujte ma, ale neznášam názor, že žiadna žena si nezaslúži, ani keby sa čo dialo... Viete o tom, že téma 'domáce násilie ' už nie je také tabu ako kedysi? A viete o tom, že percento týraných mužov zo strany žien značne stúpa?
Ok, netýka sa to Borisa Kollára, ale keď tu čítam, ako by chlap nemal nikdy položiť ruku na ženu... Sorry, ale poznám ženy, ktoré sú horšie ako chlapi, môj bratranec je toho dôkazom, je vydieraný deťmi, rozvodom, psychicky doslova týraný, ona si užíva kadiaľ chodí, zoháňa, ale môj bratranec musí sedieť doma na riti a skákať okolo tej jej rite... A keď sa jej konečne postaví raz za čas, tak ho "ukludní" tým, že sa mu vyhrozí odchodom a že deti nikdy už neuvidí... Išla dokonca aj po mojom partnerovi, videla som to na vlastné oči, čítala správy, ktoré mu písala, na mňa si vymýšľala aby nás rozdelila a keď jej on dal jasne najavo, že o ňu nemá záujem a zbadala, že nás nerozdelí, tak si to vždy vyvíjala na svojom mužovi.. dokonca dala facku ich spoločnému synovi, ktorý mal v tom čase prasknutú lebku (bohvie prečo, vraj spadol)... A keď sme s priateľom čakali bábätko a ona sa to dozvedela, hrozný cirkus narobila a zakázala aj bratrancovi sa s nami stýkať... Nevideli sme sa už cez rok a keď sa stretneme na ulici, chudák nás musí obísť bez pozdravu, lebo ona je furt pri ňom a vždy ho ťahá druhým smerom, keď nás zbadá... Takže? Zaslúžila by si do konca života žrať slamkou, hlavne keď môj bratranec pri nej začal mať problémy s vysokým tlakom a so srdcom a musí brať lieky a už bol aj na operácii.....
A názory, či môj bratranec je nesvojpravny, alebo prečo to nerieši, neberiem... Rovnako ako týraná žena nedokáže odísť od manipulátora, rovnako týraní muži nedokážu odísť od takýchto svíň.... Hlavne, keď sú tam deti a boja sa, že o ne prídu.... kto nezažil, nepochopí....

dusankomoj
21. jún 2023

@levandulova111 presne tak! Svet nieje čierno-biely! Naozaj existujú ženy,čo by si zaslúžili nie facku,ale komplet bitku. Keď v mediach spomenú prípad,že matka prizabila dieťa,alebo niečo zanedbala,tak sa tu rozohňujete,čo všetko by ste jej urobili! To teraz neprizná ani jedna z vás😇

jana_eyre_2
21. jún 2023

@dusankomoj
@levandulova111 človek (je jedno akeho pohlavia) ktorý pácha nasilie na druhom si zaslúži trest a nie bitku.. tak sa to má riešiť a nie tak že druhého človeka dobije.. desivé aké nasilne sklony dokážu mať ľudia a vidia to ako spravodlivosť..

levandulova111
21. jún 2023

@jana_eyre_2 trest? Naozaj? Keď vidím, aké súdnictvo má Slovensko, tak sa mi chce grcat... Trest, ktorý by človek dostal tu na Slovensku za týranie človeka, by trestom ani nebol, tyran by dostal možno 5 rokov a po 3 by ho za "dobré" správanie pustili a pri ďalšej príležitosti by svoju obeť zabil za udanie... Málo takých prípadov bolo v médiách? Keď aj žena prosila o pomoc políciu, tá neriešila a potom ju muž zabil? Alebo chlap prosil o pomoc, policajti ho vysmiali, že aký to je chlap, keď sa bojí ženy a potom dostal ranu nožom do srdca?? Tu spravodlivosť neexistuje a nečudujem sa, že ľudia ju berú do vlastných rúk......

cajomila
21. jún 2023

Tie ich vzájomné pletky ma veľmi nezaujímajú...myslím, že ani jeden nich nieje svätý.

Čo ale mne príde zaujímavé je, že ona veľmi vyskakuje, to už nieje iba nespokojnosť jeden z "mamičiek".
Veď ona musela vedieť, že pri nej nebude sedieť len kvôli tomu, že budú mať druhé dieťa a už vonkoncom si ju nevezme.
Takže prečo je zrazu taká ukrivdená???
Prečo to musí takto pretriasať v médiách?
To si Kollára ešte viac rozhnevá.
A povedzme si úprimne...Kollár by vedel ľahko umlčať jednu zo svojich žien.
Ale nejak sa mu nedarí.
Z toho dedukujem, že niekto jej v tom pomáha a kryje jej chrbát (ak to celé nebol nápad niekoho iného).
Pochybujem, že by sa sama pustila do takejto hry... Kollár je niekto, má vplyv ,konexie, prachy, moc...a kto je ona???
Takže to začínam vnímať ako vydieranie z jej strany...a načasovanie je tiež zaujímavé... práve pred voľbami 🤔.

irusa
21. jún 2023

Toto je super... Richterova má aspoň v niečom má prvenstvo... Ako prvá a jediná dostala od neho pár faciek
😁... Ale dobrý herecký výkon...

mpg
21. jún 2023

@irusa Podľa toho má z tých mamičiek najhoršie správanie. A aj vyťahovať také staré veci nie je k ničomu (hlavne keď aj ona vtedy urobila čin, ktorý by mohol byť aj trestný).

79viktoria79
21. jún 2023

@cajomila ved to,ten Mercedes čo dostala od Zoroslava K. treba nejak odpracovat,hoc aj spinou,a hlavne ked idu voľby, takže toto bude este zaujimave 😃

cajomila
21. jún 2023

@79viktoria79 Inak ja som sa až tu dozvedela o tom Mercedese...
Počula som iba začiatok toho Kollárovho vyhlásenia.
Ntreba byť Šalamúnom aby si človek vedel pospájať veci.
A naozaj...pochybujem, že by ona sama bez krytia chrbta toľko vyskakovala do Kollára.

Ach tie ich kruhy🤔🙈.

moonlight1210
21. jún 2023

@jana_eyre_2 " napísala som v "normálnej krajine".. žiadna krajina ktorá si do politiky zvolí psychopata, uchylaka, narcisa nie je normálna..."

Mozno sukromny ostrov. Inak ziadna krajina. To je zial politika.
Kriterium moralky a normalnosti je nase zbozne zelanie a utopia. Bolo by to pekne, ale ostanme realisti.

domiklik
21. jún 2023

@rillwen lebo ocko bude určite super

ruzovakobyla1
Odpoveď bola odstránená
bloger
21. jún 2023

O 12:30 bola relácia téma s Borisom Kollárom. A vraveli, že sa ho na to budú pýtať.

gabym
21. jún 2023

Neviem o ničom

halci
21. jún 2023

Evidentne mu na tom "decku" az tak velmi zalezalo, ze si ho po tomto cine neziadal o zverenie do starostlivosti.

79viktoria79
21. jún 2023

@halci ved povedal, že bude ziadat striedavu starostlivosť

halci
21. jún 2023

@79viktoria79 myslela som, bezprostredne po tom, co sa to stalo (stalo sa to v r 2012)

dusankomoj
21. jún 2023

@jana_eyre_2 naozaj si myslíš,že keby ju tak hrozne dobil,tak mu porodí ďalšie dieťa? A prečo držala hubu doteraz? Lebo klamú OBAJA! Toto nieje žiadne domáce násilie,ale MEDIÁLNY predvolebný cirkus.

alenamihal
21. jún 2023

Mne segra robi na ministerstve a povedala " ZE vacsie hovado ako Kollar v zivote nevidela" dvojtvarny ksicht...ze co on za dverami hovori a ako sa sprava je hroza a pred kamerami je ako iny clovek...jemu ide iba o kredit v politike a na margo zien,tak su to u mna uboziacky aspon tych poslednych 8 ..hahaha....fuj.... a to ze sa priznal,ze jej dal par faciek,tak to uz je moc a ze "SME RODINA" dalej no comment

luccija
21. jún 2023

@cajomila ale veď toto vypisovala už pred pol rokom či kedy sa narodilo druhé dieťa to nie je mesiac stará téma.

anita6666
21. jún 2023

Toto fakt trápi ovčiu slovac? Choďte voliť a voľte tak,aby ten diabol,ktorý ťahá nitky aj v tejto kauze a zneuziva nejakú chuderu, už raz a navždy zmizol zo zemského povrchu lebo tu budete mať druhé rusko .

lapersefona
21. jún 2023

@anita6666 veru veru . Je to strasne ze ma 1miesto a to ho este aj mladí volia

oliolijanka
Autor odpoveď zmazal
liljana
21. jún 2023

Toto bude este zaujimave. Zistit ale po 2 detoch, ze dotycny, co mal predtym uz x deti, je chory oplodnovac ... 🙂
Na facky si spomenula po 12rokoch, poriadnu amneziu mala .. Jeden exot lepsi ako druhy. 🙂

ibrunova
22. jún 2023

@liljana ona je pekne vymletá.

slovakboy
22. jún 2023

Neviem o tom žiadne detaily. Ale viem, že talianska cosa nostra si púšťa študijné videá o Borisovi Kollárovi a hlavne o Slovákoch. Lebo ani im sa nepodarilo dostať až na ústavného činiteľa. To len na Slovensku voliči odpustia politikom každý priestupok. A niektorým aj zločiny ( viď Mečiar, Slota atd)

mircalla
22. jún 2023

Tazko povedat. Kollar je zumpa, Richerova je zumpa. Ked sa stretnu dve zumpy verit sa neda ani jednemu.

mircalla
22. jún 2023

@slovakboy Len na Slovensku je mozne, ze clovak ako Kollar je predseda parlamentu. Samozrejme su tam dalsie "esa" v politike, co len zasnem