Bubka19951ucet
Prosim pekne neviete preco bol zablokovany ucet mamicke z nickom bubka19951...? Ako sa mam k nej dostat ani napisat sa uz neda jej... Poslala som jej balik stoji na poste a neviem nic ci vobec prevezme... Neviem na koho sa mam obratit... Dakujem za rady
Mne ju ide normalne vyhladat cez "najdi mamicku" dokonca na profile ma aj jednu diskusiu, takze si ta asi zablokovala.
@anonym_670095 ved som jej napisala spravu a nedalo sa odoslat lebo ucet je zablokovany.. Prazdne tam ma mala viac toho tam. Nechapem tomu
@anonym_670095 ved som jej napisala spravu a nedalo sa odoslat lebo ucet je zablokovany.. Prazdne tam ma mala viac toho tam. Nechapem tomu
@maria39 normalne ma ucet, nie je zablokovany. Mozes si ho dohladat aj cez google - "Bubka19951 modrykonik.sk" a hned prvy link je jej profil. Musela ona teba zablokovat preto jej nevies napisat.
@maria39 Nie je zablokovaná, ona zablokovala teba, preto jej nevieš napísať.
Pokiaľ si ho poslala na dobierku zrejme sa ho nechystá prebrať a preto tá asi aj zablokovala

Mne ju ide normalne vyhladat cez "najdi mamicku" dokonca na profile ma aj jednu diskusiu, takze si ta asi zablokovala.