icon

Bude na jeseň lockdown?

24. júl 2021

Čo myslíte bude na jeseň lockdown

Strana
z9
viktorka48
Odpoveď bola odstránená
viktorka48
Odpoveď bola odstránená
abbey1
27. júl 2021

@simsalabim Prečo reagujes podrazdene? A kde mala byť izolovana po kontakte? Bola predsa vo svojej uzbe. Ak by byvala v dome, bola by tam. Nechapemvteichu, čo si tym chcela povedať. Ak je človek v karantene po kontakte, musi zostat v izolacii S chrípkou tiez nepojdem medzi ľudí.Čiže v čom bola ina ta karantena a lockdown? ;)

simsalabim
27. júl 2021

@abbey1 uz sa mi o tom nechce vobec diskutovat, boka chyba sa tu vobec zapojit. Ty si napisala, ze “v ziadnom pripade neboli studenti zatvoreni v izbach”. No boli. Aj ked ten kontakt s pozitivnym bol taky, ze iba byval na rovnakej chodbe a presiel okolo nej. Sami sme sa cudovali. Vsetky 3 razy ti ludia ani neboli v okruhu jej znamych. A napisala som to v reakcii na to, ze nikde inde iba u nas su ludia takto obmedzovani.

@viktorka48 Ludstvo odnepamati riesi karantenu lockdownom na zabranenie sirenia choroby. Na nic lepsie sa neprislo 🤷‍♀️

abbey1
27. júl 2021

@simsalabim Skus citat, čo pisem. Pytala som sa, ci bola zatvorena kcoli kontaktu. V tedy bola bormalne v izolacii. Inak ich nikto nezatvaral. Diskutovať sa da i slušne.Teda ak sa chce. To co si ty popisala je predsa bežná izolacia po kontakte. V ničom iná, špecifická. Kde ju mali izolovať?

viktorka48
Odpoveď bola odstránená
andra77
27. júl 2021

@viktorka48 😀všetko čo sa hýbe....táto veta vojde do dejín...😅ale súhlasím s tebou vo všetkom...šialené to bolo....vojak s policajtom po meste...a kontrola rúšok či máš nasadené,alebo či vyjdeš z obchodu s respiratorom....a opaskované detské ihriská....🤐svet na hlavu...🤐

viktorka48
Odpoveď bola odstránená
Strana
z9