icon

Znamená hrozba hantavírusu nové lockdowny na Slovensku?

10. máj 2026

Boljite sa, že na Slovensku rozšíri hantavirusu a zas budú lockdowny? Máte už urobené zásoby pre prípad novej pandemie?

Strana
z3
anonym_6c9f98
10. máj 2026

Šibe ti?

sisska96
10. máj 2026

Ale prd bude

martinmmartin
10. máj 2026

Mame dve konzervy Segedinsky gulas special v spajzi. Nikto to nezere a netusime ako to vyhodit. Tak mozno na nich dojde. Za mna dobre

anonym_9701b4
10. máj 2026

Nie a nie, neriesim. Mam ine aktualne problemy a nie riesit hovadiny.

autor
10. máj 2026

@anonym_autor Rozmýšľam, či si mám ísť kúpiť zásoby spagiet, múky a hlavne toaletného papiera. Ale mám nádej, lebo vraj Moderná už vyvíja novú mRNA vakcínu, tak dúfam, že stihnem očkovanie a nebude treba zase čakať, kým sa dostane na rad moja veková skupina.

anonym_96ec88
10. máj 2026

ty sa na to tesis, neboj sa ako prva budes zaockovana, aj zamknuta, vyter sa tentokrat bude robit zo zadku

momusik
10. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_autor Rozmýšľam, či si mám ísť kúpiť zásoby spagiet, múky a hlavne toaletného papiera. Ale mám nádej, lebo vraj Moderná už vyvíja novú mRNA vakcínu, tak dúfam, že stihnem očkovanie a nebude treba zase čakať, kým sa dostane na rad moja veková skupina.

@anonym_autor nerozmyslaj, chod

ivik4
10. máj 2026

Nie
Samotny strach by mi len ublizil a zasoby nerobim

alkoholik
10. máj 2026

Ano dnes som kupil 3 basy piva.

anonym_c5b7e6
10. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_autor Zasoby treba mat doma stale, tak sup na nakup.

jogy1984
10. máj 2026

Ja už mám 30 kíl zásob hlavne okolo brucha bokov a zadku . Bude to stačiť , alebo si dám ešte tu tabuľku čokolády

anonym_44f062
10. máj 2026

Virusu sa nebojim, ale nakolko si este pamatam, ako to bolo za covidu, plus nas bude cakat za 2 mesiace velke zdrazovanie jedla (velke sucho, nulova uroda, farmari krachuju, neni ropa, nebudu hnojiva), plus dalsie ine faktory.

Takze skratka a dobre, mam normlanu spajzu, komoru, kde mam bezne veci, co pouzivame, plus mam dalsiu pohotovostnu spajzu, kde mam naskladnene potraviny a ine veci, co dlhsie vydrzia. Mne je jedno, kto si co mysli, vacsina mojich kolegov, a priatelov, co sme si to pocas covidu, nadcasov a co ja viem odsrali a jedine spajza nas zachranila, tak mame veci nachystane, na prezitie.
Taktiez mam aj vody nakupene, kupila som si aj odsavac vzduchu na potraviny a mam tam aj muku a cestoviny,ususene ovocie, naskladnene, vydrzi to roky, tak mozem iba rotovat.

Ale ako hovorim, u nas nas v lete caka kriza, od februara nezaprsalo a situacia nevyzera ruzovo. A jedlo pojde velmi vela hore.

januska12323
10. máj 2026

Prestaň stresovať a nakúp si ako bežne.

kavasmliekom
10. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_autor som v tom s tebou. Tiež mi dnes preskakuje, ale z iného dôvodu ✌️

anonym_c227b7
10. máj 2026

Som jediná, ktorej to pride ako fake na rozpútanie oduševnenej debaty?

jogy1984
10. máj 2026
@anonym_c227b7

@anonym_c227b7 nie si. Niekto sa nudi

anonym_265458
10. máj 2026
@anonym_96ec88

ty sa na to tesis, neboj sa ako prva budes zaockovana, aj zamknuta, vyter sa tentokrat bude robit zo zadku

@anonym_96ec88 Už sa vidím ako pravidelne pri MOMke vytrcame pozadie za účelom odobratia vyteru 😏😃

autor
10. máj 2026
@anonym_96ec88

@anonym_96ec88 Do Španielska už došli PCR testy z Argentiny. A výter je z nosa, ako u Covid testov. Takže neklam.

anonym_3ad9da
10. máj 2026

@anonym_autor
Na hlavu paranoidna

anonym_d18ef5
10. máj 2026

Nemám šajnu o čom točíš. Ja len zíram, čo to zas vymýšľajú, len aby ľudí vystrašili…. 🫣 a dúfam, že ľudia sa už nedajú oblbnúť…

anonym_d3208d
10. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_96ec88 Do Španielska už došli PCR testy z Argentiny. A výter je z nosa, ako u Covid testov. Takže neklam.

@anonym_autor umries skor na strach ako na chorobu.Zavri internet,spravy nepozeraj a ukludni sa.Co sa ma stat,to sa stane.Je to to iste ako s covidom,ludia naleteli na vakcinu,ktora ani protilatky nevytvorila mnohym,mnohym a covid dostali viac krat ako ti,co sa nepoddali strachu a nedali sa za ockovat.
Tak klud.

anonym_8595b1
10. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_autor načo ti bude toal. papier keď nebudeš mať čo jesť. Nebudeš jesť - nebudeš sr*kotiť.

martinka13
10. máj 2026

😅😅😅😅😅

alkoholik
10. máj 2026
@anonym_c227b7

@anonym_c227b7 predpokladam vacsine co to komentujeme len pre srandu....

anonym_e1be0b
10. máj 2026

Lock by mohol byt
Pre mna cas oddychu a pohody🥳

lukbe
10. máj 2026

Šírenie poplašnych sprav je trestne.

abbey1
10. máj 2026

@anonym_autor Zopakujeme si test IQ národa?

domkakvet
10. máj 2026

@anonym_autor nie este mam cestoviny, uz neviem od kedy, tiez sa robila nejaka panika.

anonym_94889e
10. máj 2026

Netreba sa zbytočne trápiť ani prežívať obavy. Situácie sa riešia vtedy, keď nastanú.
Základné zásoby je rozumné mať pripravené automaticky, či už kvôli prírodným katastrofám, alebo náhlym spoločenským udalostiam.

Pandémia covidu nás všetkých zaskočila, pretože posledná veľká svetová epidémia bola pred sto rokmi. Keď príde ďalšia, už vieme, ako postupovať, stačí aktivovať overené opatrenia.
Jediné, čo si ešte musíme v rodine doriešiť, je pripraviť evakuačné batohy pre každého.

autor
10. máj 2026

Mám strach, že nestihnem vakcínu a medzitym, ako pride tak ten hantavirus chytím a umriem. On má totiž dlhšiu inkubačná dobu (4 až 8 týždňov). A smrtnost je omnoho väčšia ako u korony. A čo ak to chytia moje deti alebo niekto v rodine. Mám reálne strach.

Strana
z3