Bude zajtra koniec sveta?
Dobrý deň,
viem že to tu zrejme-určite- nepatrí ale neviem čo s tým. Bude naozaj zajtra koniec sveta? Napríklad si dajte do googlu 21.február 2014. Prosím pomoc! JE to tak? Prosím!!!!!!!
My mame jarne prazdniny, ze? A tie v stredoslovenskom kraji zajtra koncia. No jo, bude to koniec sveta :D
Pravdaze bude 😀 , na tvojom mieste by som nesedela na koniku a dobehla vsetko, co si v zivote nestihla 😀 😀 😀 😀
to vaaaazne???? 😀
Zajtra prosim nie.....je hokej a ja musim otcovi pomoct prezut auto. 😀
NIEKTORI LUDIA BY NEMALI CITAT NIC OKREM RECEPTOV!!! 😉
Jezisi to fakt?tak ja zajtra nejdem do roboty.. .aspon nemusim vstavat o 5hod 🙂
podla norskej mytologie ma byt koniec sveta presne 22.2.2014.... osobne tomu neverim ... :D :D akurat sa smejem z toho ... :D :D ...... dajte si do googlu tam vsetko najdete... :D :D ale nechapem ludi co na to veria.. :D :D
😕 až zajtra?
u nás bol včera 😀 😀 😀
to je nespravodlivé 😲
píšem z inej časomiery 😉
😀 😀 😀
Ano, ano je to presne tak ako si pocula! je to fakt. Davali to v spravach. Mam to overene, uz ti nic nepomoze 😀 😀 😀
hmmmmm, no Mayom to nevyslo, uvidime, ako na tom budu Vikingovia. Lebo v tej legende sa pise, o.i. ze pride "zima zim" a tu v Nl nepadla za celu zimu ani vlocka a mrzlo asi tak 6x a aj to len v noci, celodenny mraz sme nemali ani raz... 😉
Ako ja neviem ale mam taky divny pocit ze co ak? Niekto sa smeje ale nikdy nevies co moze prist uz len cakat a uvidime co sa to tu porobi 🙂
no konečne !!! som sa bála, že sa nedočkám 😀 😀 😀 už som ich prežila niekoľko (aspoň podľa predpovedí/ a stále nič... ozaj mám si dávať aj budík na ráno, či už ani netreba? 😎
Čakám a čakám a čakám......počkám do polnoci a pôjdem spať, bo v sobotu chodievame na veľké nákupy zavčas rána.
uvidime zajtra... 😵 Ten co sa prvy zobudi nech poda spravu ako to vonku vyzera.

To ako myslis vazne? 😀 Neverim vlastnym ociam co to pises