Bude zákaz petárd naozaj účinný?
Tak realisticky.. Myslíte si, že ten nový zákon ohľadom zákazu používania a predávania petárd bude mať nejaký účinok? Či je fakt naivné myslieť si, že toto je posledný rok kedy si to treba odtrpieť? Ja som fakt zvedavá, či to bude budúci rok citeľné, tak ma zaujímajú názory druhých 🙂
@vroni nadrbali sa ,pre istotu🤣🤣🤣treba ísť s ukro-ruso nôtou
@maciatkolulu, tak Mišovi ta laserovka moc nevyšla. O polnoci bol rachot, že skoro mesto spadlo.
@maciatkolulu akí sme my zrazu sudcovia a vieme že tu prišli len tí arogantní a ti správni a chudobní ostali bojovať. Áno aj máš pravdu. A budem zvedavý keď Rusi prídu na Slovensko kto ostane bojovať a koľkí ti ktorí teraz takto odsudzujú Ukrajincov, tak sadnú do svojich Mercedesov a utečú na západ. A tam rovnako ako ty teraz ich pani v obchode bude posudzovať a povie: Však jasne,ale tí mladí,arogantní drzí muži zo Slovenska,prečo nebojujú? Preco? Hmm,kto tam vlastne ostal? Ja som ešte arogantného Ukrajinca nestretol. Možno som mal šťastie. Určite tu takí sú ako píšeš. Ale sú rovnakí ako my. O nič horší ani lepší. Plus mínus je to rovnako. Teraz je dôležité im pomáhať.
Nech sa páči pre tých, ktorí si oslavy Silvestra bez ohňostroja nevedia predstaviť. Človek je neuveriteľne hlúpy a sebecký tvor. A presne z tohto dôvodu by táto "zábavka" mala ostať len v rukách profesionálov. https://www.topky.sk/cl/10/2655493/Nestastie-v-...
@gab1sol ale že absolútne s tebou súhlasím. Ohňostroj majú organizovať mesta a určite má byť ohňostroj v hlavnom meste.
Vieš čo pozerala som minulý rok ako prebieha ohňostroj na Times square NY a tam si ľudia nosia aj fľaše so sebou, aby mali kde spraviť potrebu, lebo nemôžeš odtiaľ proste odísť. Je to masa ľudí, ktorá prinesie do krajiny peniaze.
A teda mňa svetelné show neoslovili, ale je to zaujímavý nápad...
Osobne pôjdem budúci rok určite pozrieť abu Dhabi kvôli atmosfére
@zuzitko74 konečne normálny logický príspevok 👍
@charlottelavender že to hovoria sloptáčikovia alkoholici a fajčiari o zdravý... Btw 56% Zlovákov má nadváhu a obezitu ale ohňostroj je nezdravý...omfg
@filipsvk123 čo to má s tým ako sa kto stravuje? To ja veľmi neovplyvním že Slováci sú pažraví veď to vidieť už pred sviatkami
@filipsvk123 a to fajčiari, slopáčikovia a alkoholici ak si myslel mňa tak potom si na veľmi zlej adrese 🤭
u nas to iste...od zaciatku decembra neprisposobivi hadzu petardy...nielen psy sa idu zblaznit, ale vsetci naokolo. policajti prisli, nic neurobili, starosta na to zvysoka kasle....a my trpime dalej. sorry, ale oslavit sa da prichod noveho roka aj inak ako delobuchmi
@zuzkaadusko no áno, ja sa len čudujem že koľko ľudí chce ohňostroj a mne sa páči a ja chcem vidieť a kôli deťom a ja ja ja... ako sa niekto môže zabávať na niečom čo akokoľvek ubližuje či zvieratám či ľuďom, tu na koníkovi ženy, matky kúsok empatie nemajú... Ja tomu nerozumiem
Každoročne stratené, zranené zvieratá, zranené deti, ľudia, zničený majetok kôli pyrotechnike a niekto napíše že je proti zákazu 🙉 a ja si chcem užiť a nič iné ma nezaujíma
@nika523 22 ročný chalan z cecejoviec tiež chcel ohňostroj, teraz leží na prístrojoch a možno neprežije; jeho rodičia budú preklínať do konca života ohňostroje…. toto nám treba?
Nespravna manipulacia a nedodrzanie navodu na pouzitie . v navodoch sa vzdy uvádza postavte sa bokom, zapalte a vzdialte sa , osoba sa pravdepodobne naklanala nad vymetnou častou a to sposobilo fatalne zranenie. Zial kazdy rok pribudaju podobne pripady. Najlepsia oslava noveho roka je zapalit prskavku a cez okno sledovat ohnostroj a ktomu poharik sampusu. PF2024
Tiež si myslím, že účinok to nebude mať prakticky žiadny, možno len zanedbateľný. Hlavne, že v Tescu a Kauflande sa v týchto dňoch už zasa hrdo pýšia stánky s veškerou pyrotechnikou.
No ja dúfam kvôli môjmu synovy......keď ho vidím šaliem hrnce von oknom by som hádzala po tých čo to púšťajú.....(Ťažko mentálne chorý je moje princátko)
Slovaci vo velkom nakupujú petardy v českej republike po kartonoch hlavne pri hranicných oblastich aj v cesku sa pripravuje novela o zakaze predaja petard asi okolo 2025.
Roky rokuce si pustame iba prskavky..polnocny ohnostroj mi nevadi ani cez le5to ak je nejaka svadba a par minut to pobucha.ale tie megy dva tyzdne pred koncom roka co mi az vnutornosti dunia nenavidim..

@maciatkolulu, odvolávam. Boli sme na Kahlenbergu, zápcha pomaly až do mesta a kanonada, že by Rusi aj s ukrajincami revali hrôzou. Polisi niekde zalezeni, ani jeden tam nebol