icon

Budem si sama vyberať svadobné šaty

princeznasevera
20. feb 2020

Ahojte baby chcem sa spytat buduci rok ma caka svadba a ja si chcem uz zacat hladat saty. Priatel ma sedy oblek a svadba bude na urade o dvoch svedkoch. Chcem sa spytat ake saty by som mala hladat k 160 cm a 74 vaha. Som nizka chcem saty krote budu na mne pekne vyzerat a ked ma priatel uvidi povie wau si nadherna. Prosim poradite mi? Problem je totiz ze mala ist somnou saty vyberat kamoska ale ta sa na mna vykaslala.
Saty nechcem drahe max do 100€. Dakujem moc a este sa chcem spytat kedy je najlepsi cas na svadbu na jar alebo jesen?

nikaeli
20. feb 2020

@princeznasevera ak na svadbe budes len ty, tvoj drahy a svedkovia s rodicmi, urobte si sobas v lete v jednoduchych lahkych satkach..

ja som prave zacala chystat svadbu.. nepotrebujem planovat rok dopredu, dali sme si termin v maji.. len zakladne a nevyhnutne polozky sme vykalkulovali na cca 7tis pri cca 80 hostoch. Len za pozicanie siat ide cca 500€. A tak sme svadbu posunuli na koniec leta 😉 a saty si bud kupim jednoduche, ako som ti pisala na zaciatku alebo si dam usit.

Podla foto postavy, ktore si pridala, by som asi volila saty strihane pod prsiami, aby si trosku zamaskovala brusko 🙂 prajem ti pekne pripravy, krasnu svadbu a stastny pohodovy zivot s tvojim vyvolenym 💕

(nezabudaj, akokolvek sa rozhodnes, riad sa svojimi predstavami, tuzbami - je to predsa tvoj den, budes krasna hlavne s usmevom na tvari 😉 )

ivanka12311
20. feb 2020

Keď máš svadbu údajne až budúci rok tak prečo riešiš šaty už teraz? myslím si že keby si zašla do hociktorej svadobky tie žienky čo tam robia ti budú nosiť do kabínky šaty na skúšanie ti ochotne poradia aké šaty by si mala voliť... sú aj šaty pre plnoštíhle a krásne vyzerajú oblečené hlavne žiadne tylové sukne od pása dole lebo tie rozširujú 😌

kurtik83
20. feb 2020

Pozri stránku Mia dress.. Sú tam aj iné a nájdeš do 100 eur.

deti95060810
20. feb 2020

potrebuješ niečo čo ťa zoštíhli...máš postavu troška bucľatú, nešla by som do šiat rozšírených ako si dala foto....

blabla22
20. feb 2020

https://i2.wp.com/offbeatbride.com/files/2019/0... podla mna typovo aj toto je velmi pekne, len teda ten budget..

veronikaszabova
20. feb 2020

@blabla22 tie su krasne 👍

renatka1985
20. feb 2020

ja ti dam len jednu radu - skusaj skusaj skusaj. dohodni si terminy aspon v dvoch salonoch, vyskusaj rozne typy a porob si fotky. na slovensku sa mnoho zien venuje sitiu siat podla fotky, tam mozes usetrit. 100€ vsak nevidim ako velmi realnu predstavu.
ja som mala uplne inu predstavu o svojich satach a nakoniec ked som si take obliekla citila som sa ako balon /mame podobnu postavu/. skoncila som s uuuuplne inymi a citila som sa v nich dokonale, aj som si poplakala, ked som ich nasla.
zelam vela stastia! a zienky v salone ti istotne ochotne poradia /niekde sa za skusku plati/

miskamilka
20. feb 2020

Ahoj, no do 100€ sa budu tazko hladat saty, kef tak bazar alebo online. Niektore modne eshopy ponukaju aj svadobne saty, tak do 200€ urcite najdete, aj menej v akcii. Neviem ci poznate anglicku znacku chi chi london, maju krasne kvalitne saty za dobre ceny, maju aj svadobne, aj na plnsie postavy. Pozrite si napriklad tieto: https://www.chichiclothing.com/chi-chi-bridal-c... alebo si pozrite celu ponuku.
Dorucuju aj na slovensko.

merynka3
20. feb 2020

do takej hodnoty fakt bazar alebo spominane obchody co tu baby spominali. Ja som mala len pozicane a tie ma stali 5nasobok :( drzim palce...

princeznasevera
autor
20. feb 2020

Ja chcem svadbu tento rok a ak to dobre dopadne mozno sa aj podari este ked budem opalena bude to vyzerat este lepsie len dufam,ze najdem saty pre mna pretoze ked sa vydavala sestra saty som nasla az po pol roku a aj tak neboli take ako som si zelala dufam ze do svadby sa mi podari este schudnut

strapec
20. feb 2020

Choď na mojasvadba.sk pozri čo majú v bazár, objednaj z asos.com (môžeš vrátiť bezplatne ak nesadnu) do 100e nájdeš pekne šaty plesoveho typu v bielom neboj nič 🙂

domip
20. feb 2020

Ahoj , najskôr si rezervujte na pevno dátum a potom keď pôjdeš do salónu a vyberieš si náhodou nejaké šaty nemusia byť na tvoj termín voľné. Tak aj na to pozor 🙂
Inak aj ja mám podobnu velkost a váhu a zohnala som nádherné šaty pri ktorých som si povedala že toto sú oni. 🙂 No ale 700 eur požičanie, žiaľ také sú ceny.
Držím palce pri hľadaní 🙂 všetko dobré prajem

giuli
20. feb 2020

Dcera ma na predaj...na vysku 163cm a 75kg...ak mas zaujem napis ip..vdaka...

lentilkaxxx
20. feb 2020

@princeznasevera
Každý Ti píše, že mám skúšať a skúšať. Áno, to je pravda
Chceš šaty do 100 EUR, čo zas iní tvrdia, že je to nereálne. Podľa mňa nie. Svadbu som mala pred 4 rokmi v lete, 15 ľudí. Nie som šatičkový typ, takže žiadne veľké investície do šiat som nemienila riešiť. Kúpila som nečakane behom 5 minút v butiku za cca 60 EUR bez DPH a bez dokladu. Už zatvárali a mali aj uzatvorenú kasu. Mama ich ukecala, lebo nabudúce by som asi nemala chuť skúšať. 😂😂😂😂 Šaty sú jednoduché, krásne a po svadbe mi ich kamošky ešte použili na birmovku. Nie, v peniazoch problém nebol, keďže za "svadobné" plavky (aj každé iné) som vyvalila bez mihnutia oka skoro 200 EUR. Miesto svadby až do rána sme skončili večer (vo vynikajúcej restaurácii), zahodili formálne oblečenie a išli sme na luxusný wellness pobyt. Hostia mali zábavu v bazénoch, saunách a na masážach. Všetci došli domov oddychnutí, spokojní a my sme vedeli, že to boli dobre utratené peniaze na svadbu.

airaw
20. feb 2020

chod do salona a vyskusaj si viac typov, pripadne nech ta predavacka pofoti a mozes sem daj aj fotky, poradime ti

lilitela
20. feb 2020

@princeznasevera S miernou nadvahou by som urcite zakryla ramena a nesla s odhalenymi. Dlzka a sirka sukne podla mna nie je rozhodujuca, naopak, zase by som nesla do niecoho, co zvyrazni kila, cize obtiahnuteho - jedine, ze nechces nic skryvat a chces si dat to, co sa ti paci a v com sa citis fajn.

ela_79
Autor odpoveď zmazal
queen_mary
20. feb 2020

Nech ta v salone vo vserkych pofotia, povedia svoj nazor, a potom to pories s maminkpu a segrami 🙂

princeznasevera
autor
20. feb 2020

@ela_79 tie su ozaj pekne

ela_79
Autor odpoveď zmazal
devana112
20. feb 2020

Na tvojom mieste by som volila šaty, ktoré NIE SÚ strihané v páse a s Áčkovou sukňou, toto je univerzálny strih, ktorý spoľahlivo zakryje všetky nedostatky postavy (širší pás, vypuklé bruško, zakryje zadok a stehná) a vytvaruje ti postavu, najideálnejšie so šnurovačkou a korzetom, ktorý ti vytvorí ten pomyselný osí driek, ale to už sme mimo rozpočtu... Šťastnú ruku pri výbere prajem 😉

seblicek
20. feb 2020

Teraz už je veľmi veľa krásnych šiat, aj na asos sú krásne. Ale pri takejto výške a váhe by som išla do šiat áčkových 😉

ela_79
20. feb 2020

@sovica tie sú nádherné všetky 😊 to sú EverPretty?

veronika4495
Odpoveď bola odstránená
eliska13
20. feb 2020

@princeznasevera určite choď sama a nenechaj sa zneistovat kamarátkou.Inu máš predstavu ty, predavačka a kamaratka a budeš len popletena.V každom salóne to má predavačka v oku vzhľadom k farbe vlasov, tónu pleti, postave a určite Ti podarí.Jediny problém vidím v tej sume je nereálna na šaty zo salónu.Mozes okukat a dať si ušiť, ale ja by som tiež išla do slávnostných šiat, ale nie vyslovene svadobných.

eliska13
20. feb 2020

@princeznasevera https://www.satyonline.sk/www-satyonline-sk/esh...
Ruky by som prekryla možno dovtedy 3,5 kg schudnes dobrý strih všetko zakryje, budeš mať vyššie topánky.vobec to nevidím tragicky

sovica
20. feb 2020

@ela_79 Pravdupovediac, neviem, ale keď som dala do googlu túto značku, tak mi tam hneď vyhodilo tie prvé biele, tak to asi je Ever Pretty😉💃. Ja som ich ale pôvodne našla tu na MK, všetky troje má vo svojom bazáriku predávajúca, ktorú som vyššie uviedla. Samozrejme, ako nový tovar.

mirola
20. feb 2020

Ja som mala taku svadbu len urad a dvaja svedkovia, kupila som si suknu a tricko a Vau povedal 🙂

heidy222
20. feb 2020

Este mozes kupit vo vypredaji v Peek and Cloppenburg, idealne vo vacsom, najlepsie v Rakusku. Najdes spolocenske saty v bielej smotanovej, svetlo ruzovej atd, da sa aj do 100 eur najst.

nikolka1986
Odpoveď bola odstránená