Búrlivé víno
všetci nezamestaní z Ordinácie 😀 ,ktorých nemali kam vopchat v seriali Horuca krv ...zatial nič moc 😖
@mamartinka
obsahy by neboli? 😉 dakujem
@labelo minuly tyzden som dala.
@labelo dalsie diely: http://www.sms.cz/serial/bourlive-vino-2012/serie
Pondelok 11.03 Inge sklamala Evinu dôveru, keď otcovi prezradila, s kým odišla na výlet. Eva má kvôli tomu konflikt s otcom. Ninu zastihnú vo Francúzsku nepríjemné novinky. Utorok 12.03 Nina si vyčíta, že kvôli nej Martin odišiel do Konga a teraz ho môže navždy stratiť. Martinov stav je veľmi vážny, urýchlene potrebuje transport. Lenže Alicina nemocnica je bez prostriedkov. Streda 13.03 Ingrid vracia Ivanovi prsteň s oddôvodnením, že jeho deti ju neakceptujú. Eva márne čaká na Petra, miesto neho prichádza Dáša. Eva si uvedomí, že Peter jej nepatrí. Stvrtok 14.03 Ivan oznámi Nine, že podnik prepíše na Ingrid. Nina pochopí, že Inge otca kompletne zmanipulovala, zvolá preto na pomoc svojich súrodencov. Plán je jasný - musia Ingrid zastaviť. Piatok 15.03 Tóth obviní Ingrid zo zrady. Igor pripravil pre Dorotu netradičné rande. Nina sa od Petra dozvie, že Martin je späť.
Pondelok 18.03 Slávo povie otcovi pravdu o spojenectve medzi Tóthom, Mirom a Ingrid. Nina sa obáva, že Martin ju už nemiluje, napriek tomu chce stáť pri ňom. Ako dopadne ich prvé stretnutie po dlhom čase? Utorok 19.03 Ingrid všetkých prekvapí svojím vyhlásením. Ivan žiada Mira, aby mu vysvetlil, čím je zaviazaný Tóthovi, no prekazí to vyhlásenie výsledkov volieb. Dosiahne Miro vytúžené primátorské kreslo? Streda 20.03 Stanislav prosí Ninu, aby zabránila Martinovi vrátiť sa do Konga. Nina sa nechá prehovoriť a Martina navštívi. Stretnutie však dopadne úplne inak ako si všetci predstavovali. Stvrtok 21.03 Na povolebnej oslave padne Dorota do oka Baxovi. Jeho kurizovanie však presiahne všetky hranice a tak je Viola nútená zakročiť. A urobí to spôsobom, ktorý by od nej nikto nečakal. Piatok 22.03 Viera sa o Nininej a Martinovej ceste rozhodla informovať Ivana. Ivan sa uchýli k razantnému riešeniu, ktoré zabráni Nine vycestovať.
Pondelok 25.03 Peter s Evou si k sebe pomaly hľadajú cestu, v tom však prichádza znepokojujúci telefonát od Martina. Výlet na Morave budú musieť predčasne ukončiť. Ivanovi prišla upomienka o nezaplatených splátkach. Ingrid sa mu musí k niečomu priznať. Utorok 26.03 Baxa po stretnutí s Violou mení Mirovi podmienky - s vinárstvom Dolinský hodlá skoncovať do týždňa. Ingrid Tóthovi naznačí, že dieťa nemusí byť Ivanovo. Robo príde navštíviť Lauru, u Dolinských však natrafí na Petra. Streda 27.03 Peter si to potýčkou s Robom u Evy pokazil. Robo ho žaluje za ublíženie na zdraví. Martin má stále hlavu v smútku kvôli Kofimu. Konečne sa mu podarí spojiť s Alicou, od ktorej sa dozvie nové skutočnosti. Stvrtok 28.03 Martin sa chce vrátiť do Afriky za Kofim. Nina by chcela ísť s ním, ale nevie si predstaviť, že by mala opustiť svoju rodinu a vinice. Ivan sa podujme prekontrolovať účtovníctvo a veľmi ho zabolí, keď zistí, kto je zodpovedný za ukradnuté peniaze. Piatok 29.03 Slávo pochopil, že ak chce Ingrid a Tótha usvedčiť, musí bojovať ich zbraňami. Rozhodne sa prejsť na ich stranu, aby mohol získať dôkazy o ich podvodoch. Nina predostrie Martinovi svoj odvážny plán na záchranu Kofiho.
Titulna piesen k serialu Burlive vino.
@mamartinka SUPER !! hihii 🙂))))))))
no strasne to vymysleli ze tu moniku znasilnia a tak bude v tom namiesto toho aby bola tehotna od Petra hurza ;((((((((((((
@monika15 určite to bude dobre a bude čakat babo s Petrom 😉 ale ten Robo je ozaj sviniar hnusny mne jej bolo tak luto
@laurinkadanielka no len aby !!
mne sa zda ze preto ju znasilnil ten robo :(((
ale udfam ze mas pravdu heheheh
@monika15 určite budu spolu musi sa to dobre skončit 😉 a nebude s tym hnusnym Robom 😠
@laurinkadanielka udfam hehehe 🙂
čaute- toto z prehľadu: Ingrid Tóthovi naznačí, že dieťa nemusí byť Ivanovo. - značí, že bude tehotná aj Ingrid? no to snáď nie!
vôbec sa mi nepáči, ako tí ľudia reagujú..ak by ku mne domov prišiel niečo riešiť ožratý chlap a navážal sa do mňa, sácal by ma, rozhodne volám okamžite políciu, nechápem, prečo to vtedy Peter aj s babkou či Martinom nespravili...a tak isto aj to znásilnenie, nedošlo jej, že práve preto by mohla mať od neho pokoj? že by sa ho na čas zbavila? no- škoda toho..☹ niekedy ma až rozčuľuje, ako sa to divne zapletá...inak- aj tá megaláska Niny a Martina je taká úsmevná 😉
Nech si vraví kto čo chce mne sa búrlivé víno páči.normálne by posunula dej,len aby vedela čo bude dalej.prajem Eve a petrovi,len si myslím že to zamotá ešte Dáša. neviem ale veľmi ma zaujal tento seriál.a Ingrid by priškrtila niekedy.
Ahojte🙂
Mna serial nejako extra neočaril...ale sledujem ho s našou kukuričkou bude mať 5 rokov a je "zalubený"😀 do Nely..že Nela velmi krásna žena..a ked príde domov tak otazky..kedy bude Nela..
Takto kedysi "žral" Durianovu 😒

@labelo to ja neviem.Nesledujem to len sem davam obsahy 😉