Búrlivé víno
všetci nezamestaní z Ordinácie 😀 ,ktorých nemali kam vopchat v seriali Horuca krv ...zatial nič moc 😖
Zacinam mat pocit,ze ten pan "Velky" bude Michal..ci nezda sa vam? 🙂
@lenkanelka nooo uz to tu raz niekto pisal...uvidime...som zvedava kedy ho odtajnia...
@lenkanelka aj ja si to myslim. 🙂
Baby nejak mi to uniklo...ale prečo Rita nedostala dedičstvo od Baxu? Aku mal podmienku? Ďakujem
@lenkanelka ten neurolog?
Vzdy ma irituje pohlad na firmu . V minulej serii vypadala uuuuuuplne inak 😀 asi sme vsetci na hlavu a nikto si to nevsima 😀
pan velky by mohol byt michal.chce ritu a celkom by mu hralo do karat poslat andreho pofotit martina s ninou a ukazat fotky rite.lenze ked jej fotky prisli,chcel sa hned zdekovat a neukazat jej ich(alebo zeby to len tak dobre zahral? 😕 ) lenze ked dnes prisiel velky za andrem,tak andre povedal,ze pocul,ze tibor sa prebera. a predtym ten nabuchany tipek(tiborova ochranka) niekomu volal,teda akoby posuval info z michalovho domu inam.ak by bol velky sam michal,tak by predsa do sveta nesiril,ze sa tibor prebera,zvlast ked dal k nemu ochranku a aj mirke povedal,ze o tom ma mlcat.jedine ak by mal plan a chcel nachytat tiborovch nepriatelov a teda ich nalakat na to,ze sa tibor prebera .no uvidime z koho sa nakoniec pan velky vykluje 😝
a neskutocne ma vytaca martinova postava.chudak duro loj musi mat riadnu penu na to akeho blazna z neho scenaristi robia.
@bobocka A Martin tam aj tak sám povedal ako sklamal ženy vždy pred nejakým životným rozhodnutím. Takže aby nebol nejaky sukničkár tak to aspoň urobili tak, že ho to mrzelo.
Inak neviem či pán veľký je Oláh. Možno sa mi len zdalo, ale najprv bol záber ako prišiel k Andrému a hneď na to záber ako Oláh bol s Mirkou. Neverím, že by sa takto presunul rýchlo..ktovie..môžme zistiť podľa rúk 😀
@slagy ano
Na 100% je pan velky Michal. Vzdy ked ukazu len jeho nohy, ma oblecene tmavomodre nohavice (tiez nechapem ci to akoze nenosi nic ine) a taketo nohavice s o sakom nosi Michal. Nikto cudzi to nebude, lebo schvalne ho nenechaju hovorit aby sme nespoznali jeho hlas a nikto iny z terajsich postav to byt nemoze, takze je to jasne. Mozno hra schvalne na 2 strany, aby dostal vrahov svojich rodicov. Uz bolo mnoho indicii, ktore nasvedcuju ze je to Michal.
ja mám tú istú otázku ako
@darinka333 tak dúfam, že nám niekto odpovie, aká bola tá podmienka od Baxu pre Ritu 🙂 Ďakujem vopred za odpoveď ochotnej duši
@monikahan77 ta podmienka nebola nikdy povedana,iba ze je nejaka nemoralna a ze ju Rita nesplni...
@ennynka tak to je neskutočne trapne fakt...
baby ja už celý týžden nepozeram som na seba hrdá 😀
Tak ja taky-tak,radšej pozriem Panelák.Aj to je teda pekná blbosť,ale tam sa človek aspoň zasmeje.Starú babku Roznerovú by som najradšej poslala do horúcich pekiel,je neznesiteľná a toho trtka Martina Roznera ako herca by som neobsadila ani v ochotníckom divadle.Ako herec je ani nie treťotriedny.Pani Studenková je fakt odázaná natakúto frašku? A pán Horváth tak isto.Takýto herci by mali ignorovať takéto braky.
V pondelok: Martin pristihol Ritu s Michalom. Rita predstiera, že jej vzniknutá situácia neprekáža. Martin je v šoku z jej správania. Nina vysvetľuje Martinovi Ritino správanie - aj ona keď bola zúfalá a cítila sa zradená, hľadala útechu v náručí iného muža - Erika. Rita sa ale Martinovi ospravedlňovať nemieni, práve naopak. Príde ho kontrolovať pri práci, správa sa k nemu nadradene.
Zachar dá Žigovi poslednú ponuku ohľadom financovania reštaurácie. Navrhne mu, že ho založí namiesto banky, ale Žigo to odmietne. Zachar sa lúči s Violou, odchádza do Nórska. Dorota sa rozhodne, že je načase povedať mame pravdu.
Slávo si pripravil prejav k postu generálneho riaditeľa. Po rivalite s Petrom však nezostalo ani stopy, jeho reč je dojemná a zmierlivá. Peter svoj získaný post oslávi so zamestnancami vo vinohradoch.
Maskovaní muži ohrozujú Mirku zbraňou, Tibor sa pod nátlakom preberá. Mužom sa z neho podarí vypáčiť informácie. Mirka sa ospravedlňuje Tiborovi, že kvôli nej musel prezradiť tak dobre strážené tajomstvo. Michal chce od neho vedieť, kde presne je ukrytá tajomná skrinka a vyberie sa ju hľadať. Tibor je nešťastný, že ho jeho gorily zradili. Komu sa napokon podarí skrinky zmocniť?
Michal je pekný kvietok teda 🙂
No a vyzerá to tak, že vzťah Rity a Martina sa vráti na začiatok - opäť ho bude ako nadriadená atakovať
už ani neviem čo k tomu písať ... celé trápne ... už nech to skončí ... ale režisér pozerá asi ružového sloníka a nevidí naše komentáre
OMG! stary Olah po niekolkomesacnej kome sa zobudi a rozprava veselo akoby si len zdriemol 😝
Dorka ma tie vlasy la tragedia a o tom aka asexualna dogabana zena je Mirka, radsej pomlcim 🤐
ja som dnes ešte nekukala, budem to mať zajtra ráno ako kulisu pri varení
Dnes: Michal zistí, že skrinku už niekto vykopal. Mirka je zhrozená z toho, že Michal nešiel na políciu. Michal jej vysvetlí, prečo musí byť existencia skrinky v utajení aj pred policajtmi. Do kaštieľa zavítajú Tiborove gorily - Miky a Drago. Vyzerá to tak, že chlapi Oláhovcov nakoniec nezradili. Kam ale zmizla skrinka?
Viola je v koncoch, keď sa dozvie, že Žigo podpísal zničujúci úver. Ale Žigo už má pripravené výpočty, ako plánuje s úverom prežiť. Viola zavedie v domácnosti krízový režim. Ako na potvoru v ten istý deň Žigovi vypovedá službu auto. Viola mu dáva ich nelichotivú finančnú situáciu vyžrať, z darovanej reštaurácie vôbec nemá takú radosť, ako Žigo očakával.
Rita prezradí Lukášovej, že Martin Rozner ju podviedol, preto ho musí mať pod kontrolou. Ponúka jej štedré odmeny, ak prijme úlohu, ktorú jej zverila. Sestra Lukášová však má kladný vzťah aj k Martinovi, podľa nej je to vynikajúci lekár. Ako sa napokon rozhodne? Príjme úlohu Ritinej donášačky?
André a Karin sa dozvedia, že skrinka je na svete a má ju Veľký. Karin musí zrazu súrne odísť do práce. Lenže namiesto úradu zamieri do hotelovej izby a Andrému do telefónu klame. Karin má záhadný telefonát s iným mužom, po ktorom zo seba zhodí šaty a napäto ho očakáva v spálni hotelovej izby. Kto je jej tajným milencom?
Preboha to kto vcera obliekal Ritu? Vzdy krasne elegantne oblecena,stylova...a vcera...hroza...bezove lodicky,modra sukna a zelena bluzka? Nechapem....
tak baby...jedna baba tu pisala ze videla zajtrajsiu cast a Velky bude predsa Olah a spava aj s Karin...

Dnes: Martin sa celú situáciu snaží Rite vysvetliť, no Rita je presvedčená, že ju podvádza. Myslí si, že Martin celý čas čakal na Ninu a odmieta byť tá druhá. Martin ju presviedča o tom, že si ju túži zobrať za ženu, no Rita ich zásnuby zruší.
Tibor sa prebral, ale po Michalovom slovnom ataku opäť upadol do limba. Michal sa však nazdáva, že strýko čoskoro opäť prehovorí, preto začne robiť opatrenia. Zavolá jeho gorilám, aby mu zaistil ochranu. Mirku sa snaží zmanipulovať k tomu, aby každé jeho slovo nahrávala na diktafón. Mirka je z celej situácie zmätená, žiada vysvetlenie.
Ivan povie Eve, aké starosti mu robí Slávo. Eva sa prizná, že aj ona s ním mala menšiu výmenu názorov. Ivan by vzťahy so synom rád urovnal, ale pôjde to len ťažko, keďže ho vyhodil z domu a ani netuší, kde je. Slávo si svoj hnev vybíja na zamestnancoch vo vinárstve. Eva si zaumieni, že Slávove výkyvy nálad musia prestať, preto vezme situáciu do vlastných rúk a kontaktuje Dášu. Eva v šoku zisťuje krutú pravdu.
Martin sa bratovi zdôverí s citmi k obom ženám. Peter je z Martinovho správania vyvedený z miery. Martin Petra presviedča, že nebyť hlúpych fotiek, mohol už chystať svadbu s Ritou. Martinovi dochádza, že fotky musel spraviť André a začne sa o Ninu báť, preto ju vyhľadá.