Búrlivé víno
všetci nezamestaní z Ordinácie 😀 ,ktorých nemali kam vopchat v seriali Horuca krv ...zatial nič moc 😖
@ln16
@sari24 presne tak...ja som tiez len pozerala...a to este pred odchodom riesil Ritu co ho buzeruje...a potom si takm kludne da este veceru...ale vcera ma dostala ta posledna scena...Nina sa prizna ze sa chystala za Martinom...kukaju po sebe...a ona sa ho opyta ci aj on prisiel za nou??? No neviem za kym inym by asi siel ked stal u nej pred dverami...Je namesacny a nevie co robi? Alebo chcel ist do obchodu a netrafil? Ci ako to mysleli????
a hlavne babka Roznerka :"naozaj nič nebolo?" 😀 😀 😀
ja sa na tom serialy dost bavim :D
aj ja s abavím a bude mi smutno keď v 468686818436886 časti to celé skončí 🙂
Neviete kam zmizne martin ?
To by aj mna zaujimalo kam zmizne...
Co sa bude dnes diat ???,
Boze som v praci, dalsia cast mi ujde
@catrina_
Anna zorganizuje stretnutie celej rodiny, Vieru pod zámienkou vyláka na stretnutie. Viera sa ponáhľa domov v strachu o Petra. Keď zistí, prečo babka Anna s dedkom Zolim zvolali rodinnú radu, zvozí ich ako malé deti.
Nina vyčkáva na Martina, no zisťuje, že z jej bytu zmizol. Nájde však list, ktorý jej zanechal. Nina má nasledovať Martinove indície, ktoré ju dovedú k prekvapeniu.
Michal Andrého ubezpečí, že ak splní úlohu, dostane svoje dedičstvo naspäť a nemusí sa vrátiť do väzenia. André sa Michalovi podlizuje, urobí pre neho čokoľvek. Michal nenápadne manipuluje Ritu k predaju pozemkov. André za ňou príde s ponukou, ktorá sa neodmieta.
Viola a Žigo sa pohádajú, Viola už odmieta počúvať jeho absurdné argumenty. Žigo si zbalí svoje veci a odíde. Violu toto radikálne riešenie položí a upadne do depresie. Dorote sa s plačom prizná, že si za to môže sama, ona Žiga v podstate vyhnala.
Sláva nikto zo spolku vinárov družstva neberie vážne. Jonáš s Váňom prídu za Petrom domov a presviedčajú ho, aby vzal funkciu predsedu družstva. Peter musí priznať, že je maród, ale odmietnuť ich nedokáže. Keď sa to dopočuje Eva, je v šoku a bojí sa o jeho zdravie. Peter sa rozhodne zavolať Erikovi.
To ti dvaja starí naozaj robia rodinne stretnutie kvôli Nine a Martinovi? A Roznerka všetkých pri tom vyplasi na smrť? A dedko Zoli vtrhne Ivanovi do kancelárie ako keby išlo o život a potom mu nic nepovie? A Violka s Burankom? Veď to bol taký sympaticky pár...a teraz sa to nedá pozerať...uz to ze si vzal tu pôžičku bolo cez čiaru ale teraz s tými hrncami to ozaj prestrelili...na toto by nenaletela ani moja 80rocna babka...nie lekár...
dúfam že touto sériou seriál konečne skončí, ved sa to tam všetko opakuje..na nervy...tí dvaja sa zas dali dokopy, asi už po 150 krát..stále dookola...andré kupuje pozemky...zas celé dookola...na nervy 😎 dufam ze medzitým dojde ešte nejaká rita či alica s ktorou si začne martin a zas sa všetko zopakuje 😀 a tí dvaja starí...no konec! všetkých zvolit len preto že N. s M. sa dali dokopy no bože! nejsu prví ani poslední..viem že je to len seriál ale kebyže sa mne hentak niekto pletie do súkromia ..... že zvoláva celú rodinu k tomu....!!! 😔 😀
už nech to veru skončí, lebo sa to celé kazí ... ja mám nervy na to čo robia z Olaha .. taký to bol sympatický neurochirurg z ameriky...
neviem ci som nepostrehla ale kde je napr. mala Sabinka? Nebodaj ju ma v opatere Robo? 🙂
@hasleerka s tym olahom uplne suhlasim...uz som to tu aj pisala...neviem kto to pise ale je to uplny nezmysel...teraz to chcu zase otocit ze akoze mafian...vsetko to mal premyslene...lebo si asi uvedomili ze akeho pajaca z neho spravili...:(((
No teda už sa nestíham čudovať 😕 akože Rita predá svoje pozemky, svoj majetok aby zaplatila neurochirurgiu,a inkubátor a dala zamestnancom odmeny, no takého samaritána na svete nieto,Kto toto vymýšľa netuším ale toto je už fakt sci fi seriál. 😝
Tento serial je už ako" jednoducho Mária" za totality. Dialógy ,ako keď sa rozprávajú 2 korytnačky. Už sa to nedá ani pozerať a hlavne zápletka o nájdenej mikine .No ostuda celej Markíze ,spamätajte sa a dajte to do reality. Jedn deň vyznáva lásku z celej duše Rite a hneď nato ju oduševnene vyznáva inej. Fraška na celej čiare a pritom to bol do odchodu šéfky super seriál na oddych.
baby prečo to stale pozerate a rozčulujete sa? 😀 davam do pozornosti čekse serialy,ktore stoja za to Svadby v Benátkach,Vinaři a Neviditelní 😉
...no a hysterka Inge opäť na scéne 😔 😔 ..jak bolo bez nej dobre 😎 ..a Lauru som dúfala že tiež už neuvidím...hlavne po tom čo tam povyvádzala minule...
reakcia na članok vyššie ,ale tak dobre som sa nezasmiala už velmi dlho ako teraz,že najvytaženejšia herečka a diváci ju miluju vtip roka 😀 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵
bože kde toto je herečka 😝 😝 😝 😝
ten nadpis nemá chybu, akoby podstúpila plastiku ...
Zeny, uz dlhsie som to nevidela, ten Olah sa odkial pozna so Studenkovou? Ci to este neodtajnili? 😀

Tak Martinko si len tak cez pracovnú dobu odíde akože za pacientom...a zdrží sa až do noci 😀 😀 to sa fakt môže stať len v seriáli 😀