Búrlivé víno
všetci nezamestaní z Ordinácie 😀 ,ktorých nemali kam vopchat v seriali Horuca krv ...zatial nič moc 😖
Neverim...panelak sledujem uz len prilezitostne ale bez Kuba to nebude ono :(...skoda,on tam proste patri... No ale som zvedava co za ulohu mu daju vo vine... 🙂
V pondelok: Erik pred právnikom zmení výpoveď a prehlási, že k spáchaniu trestného činu neprišlo, bola to obyčajná hádka. Nina je z jeho správania frustrovaná. Právnik jej za týchto okolností nedokáže pomôcť. Peter dá Erikovi vo firme výpoveď. Viera Ninu presviedča, aby sa s Erikom ešte raz pozhovárala medzi štyrmi očami.
Michal pozýva Adelu aj Ritu do divadla, no Adela sa vyhovorí, že odchádza do Nemecka. V skutočnosti má z Michala strach. Mieni sa stretnúť s psychiatrom Pružinským, aby sa s jeho prípadom podrobnejšie oboznámila.
Robo je zvedavý, aký má André plán. André mu odmietne čokoľvek prezradiť, Robo sa dozvie iba toľko, že sa má zamerať na Sláva. Robovi sľúbi, že Slávovi neublížia. Slávo predstaví Roba ako nového SBS-kára družstva a viníc. Družstevníkom sa Robo nepozdáva, no keď im predostrie svoje riešenie, pridajú sa na jeho stranu. Robo dostane nápad, ako by mohli s Andrém Sláva podraziť.
Buranovský pochopí, že hrnce sú nebezpečné. Dorota obvolá dôchodcov zo zoznamu a dozvedá sa, že pribudli ďalší zranení... Žigo si sype popol na hlavu a chce dôchodcov odškodniť. Anna však vie, kto je za toto nešťastie v skutočnosti zodpovedný.
Nina má kvôli Erikovi výčitky svedomia. Keby sa s Martinom k sebe nevrátili, jej rodina by teraz nemala také problémy. Martin má na vec úplne iný názor. Náhodne si vypočuje útržok rozhovoru Erika s Andrém, z ktorého sa dovtípi, že Erik Ninu skutočne zapredal. Keď sa to dozvie Nina, neverí mu a vyhľadá Erika, aby jej povedal skutočný dôvod.
ahojte, pozeram to uz len občas, nestiham, vie mi niekto napisat ,kde zmizol ten chlap z kastiela s tou svojou sluzkou? čo sa stalo tej jeho "manzelke" ze je na psychiatrii? martin uz zase s ninou sa on rozisiel s tou lekarkou? a prečo sa rozisla nina s erikom? hlavne ze teraz je z toho paf a ked bola tehotna tak chcel zdrhnut do ameriky
@tinika max a eliska (ten pan z kastiela a jeho domaca) odisli do norska kde povodne zili.on sa dozvedel,ze dorka je jeho sestra,tak bol chvilku u nej,teraz odisiel do norska a podla mna sa zas o par castiach akoze koli niecomu vrati.jeho vtedajsia smubenka inge mu klamala,ze bola tehotna,on sa to dozvedel a vyhodil ju na ulicu.ona nemala peniaze,stale len pila a jedneho dna zaskratovala,prisla do dolinskych domu,tresla dedkovi zolimu polenom po hlave a uniesla adamka do vinohradov.bola opita,dieta jej z kocika uslo.ona vo vinohradoch fajcila ,zaspala a podpalila sad.adam je v poriadku,no ona ma popalene zohizdene telo.to z nej spravilo uz uplnu histericku trosku akou je momentalne.erik a nina sa rozisli,lebo nina velmi tuzila po dietati a on ju vlastne chcel len pre seba.bez dietata.bola to chora "laska".martin samozrejme zas a znova presedlal ku zene,ktora ho prave velmi potrebovala,znova sa dal dokopy s ninou a nechal ritu v case ked sa s nou mal oficialne zasnubit.radost taky chlap 😝 😀 .ona sa z trucu vyspala s neurochirurgom michalom olahom(ten teraz byva v kastieli) a zacala si s nim.michal olah koli baxovi prisiel o rodicov,teraz sa vratil a chce tu povestnu baxovu skrinku.manipuluje s ludmi,vyuziva ich,len aby sa dostal k tomu co chce.aj s ritou mava,aj andrem aj ostatnymi.lenze rita na cas zamestnala v nemocnici svoju byvalu ucitelku (zdena studenkova) a ta mala v minulosti na psychiatrii neprijemny zazitok s michalom.po case si uvedomila kto on vlastne je a teraz sa spojila s jeho byvalym psychiatrom a riesi co mu vlastne vtedy bolo,ako ho ten lekar liecil.rita predala svoju cast vinohradov andremu (ktory pracuje pre olaha natajnaca), a tak spravila medzi vinarmi zmatky.andreho dostal z basy von olah ,vraj vdaka procesnej chybe.tak dolinsky chcu zas otvorit pripad na slovensku a dostat andreho do basy.ich hlavnym svedkom ma byt erik,ktory cely utok andreho na ninu videl a moze dosvedcit,ze sa ju snazil zabit.lenze erikovo ego je urazene,lebo nina sa vratila k martinovi ,a tak sa da na stranu andreho a povie,ze ten utok na ninu tak tragicky nevidel a teda nie je dovod andreho zalovat.
@tinika baxa dlllhe roky zbieral kompromitujuce materialy na papalasov.keby sa to vyplavilo na povrch,tak by sa mnohi mocni pani ocitli v base.preto ten,kto ma tu skrinku, ma mnohych v moci,moze ich vydierat a oni musia robit to com on chce.preto michal tu skrinku chce.ma rad mat veci pod kontrolou a plnu moc.baxa umrel.dostal infarkt.lekarnik brano a mirka boli spolu,brano mal nehodu a takmer ochrnul.prave neurochirurg michal ho operoval a dal mu nadej na to,ze bude este chodit.mirka a brano odisli spolu do kanady ,kde sa ona ucila za opatrovatelku a on rehabilitoval.potom sa stala ta nehoda-poziar vo viniciach a michal volal mirke,ze je jej sestra inge na tom zle.mirka je chudiatko naivna a napriek vsetkemu co jej inge porobila,jej chcela pomoct.brano bol proti.povedal bud inge alebo on.a mirka odisla na slovensko,teda sa rozisli.ten chlap co je na lozku v kastieli a o ktoreho sa mirka stara je michalov stryko tibor(ich priezvisko je olah).on bol sefom podsvetia a mal baxovu skrinku.ukryl ju ,ale nakoniec sa aj tak dostala do zlych ruk.michal chce ziskat vinice koli vode pod nimi ,s tym chce nejak obchodovat.preto si najal andreho aby namotal ritu a ona mu cast vinic predala.teraz su ostatni vinari ohrozeni a teda mozno aj nalomeni svoje pozemky predat.
@tinika motanica ako vzdy.ale kedze si z toho vypadla tak je to pre teba vela info naraz.keby si pozeravala pravidelne,tak ti to zas take strasne domotane nepride.skor je to nerealne ,nez domotane.ale to je chyba scenaristov.ti ,ktori robili vino na zaciatku,zacali skutocne dobry pribeh a "namotali" nan cele slovensko ,a teraz je to jedna nerealna hlupost,no ludia (aj ja) su uz tak na vino zvyknuti,ze ho uz pozeravaju aj ked maju nan penu 😝
skupinaaa https://www.modrykonik.sk/group/6903/ 😉
@tinika ja som panelak nikdy nepozerala.videla som par casti a na moj vkus je to o niekolko tried slabsie ako vino.slabe herecke vykony,dejova linia smiesna....cele zle.vino bolo aspon na zaciatku kvalitne,ale panelak bol od zaciatku slaby.uvidime aki budu doktori.ja ani emu nepozeram,lebo je tam milo kral a ked ja toho chlapa vidim,tak mi hned tlak stupne.skoda,ze je vo vine.dufam,ze nie nadlho 😝
Dnes: Nina Erikovi neverí, že sa chce pomstiť. Nalieha, aby jej povedal pravý dôvod. Erik trvá na svojom - ide mu o pomstu a peniaze. Nina je sklamaná Erikovou zradou. Martin jej navrhne, aby ho zažalovala za krivé svedectvo. Nina však odmieta podať na Erika trestné oznámenie. Martinovi sa prizná, že mu ešte napriek všetkému stále verí...
Králik sa Buranovskému sťažuje, že sa s Agneškou stali obeťami vydierania. Presviedčajú Žiga, aby žalovali spoločnosť. No keď si zrátajú náklady, zistia, že ich výjde lacnejšie dôchodcov odškodniť. Ale Agneša s Králikom sa zdráhajú. Žigo je rozhodnutý vynahradiť stratu dôchodcom sám, žiada Violu o pomoc. Dôchodcovia totiž požadujú vrátiť peniaze do dvoch dní.
Robo má problém zradiť Sláva, ale André mu pohrozí basou, keďže Robo je v podmienke. Slávo Robovi dôveruje, no otec spochybní jeho rozhodnutie zamestnať Roba vo firme. Robo v nestráženej chvíli ukradne Slávov počítač...
André Erika naťahuje, peniaze mu dá iba pod podmienkou. Erik navrhne Andrému dlhodobú spoluprácu, žiada ho o flek. Argumentuje tým, že kvôli nemu mu dal Peter výpoveď. André sa ohľadom Erikovej práce odchádza s niekým poradiť... Erik si vo Vínnom zoženie podnájom a snaží sa skontaktovať s dávnym známym Jorikom - počítačovým machrom. Čo chystá?
inak ako to bolo s tým Andrém? To ho Oláh len tak vytiahol z väzenia či ako?
Tak po zhliadnuti dnesneho dielu som sa uplne opustila a vazne zacinam premyslat nad tym ze koncim...Zabila ma epizoda s hrncami a odskodnenim. ..ja neverim ze toto moze niekto vymysliet a este horsie - napisat to a natocit 😠 to uz v tej Markize vsetci ziju v inom svete? ???
Dnes: André Nine prizná, že Erik za ním prišiel sám, aby sa jej pomstil. Erik potrebuje, aby mu Jorik pomohol hacknúť nejaké informácie, ale Jorik preňho robiť nechce, obáva sa, že by sa mohol dostať do problémov. Keď mu Erik vyrozpráva svoj príbeh, napokon sa nad ním zľutuje a zistí mu, s kým je v kontakte André. Erik tušil, že Andrému niekto dáva pokyny, ale nemôže uveriť, koho telefón Jorik vypátral...
Podvedení dôchodcovia chcú od Buranovského peniaze do dvoch dní. Buran sa Viole nedokáže priznať so svojím fiaskom a tak zo zúfalstva ponúkne svoje auto na predaj Váňovi.
Robo vnukne Slávovi podozrenie, že za zmiznutím družstevných peňazí je Drahuša. Slávo obviní Drahušu, že z účtu ukradla peniaze. Ukrivdená Drahuša vyplakáva Roškovi, ten jej pomôže očistiť si meno. Drahuša zoženie dôkazy a vráti Slávovi úder. Obviní ho, že peniaze z družstevného účtu ukradol on...
Tibor Mirku prehovára, aby k svojej sestre zmenila prístup. Mirka sa stretne so svojím bývalým psychiatrom z Resocu a chce, aby Inge hospitalizovali na psychiatrii. Psychiater Mirke prisľúbi, že sa na Inge príde pozrieť a posúdi jej stav. Kým je Mirka preč, Tibor na Inge nastraží pascu, ktorá Inge vyprovokuje k aktivite.
Rita bez príčiny zvozí Martina. Michal jej vytkne, že sa nevie ovládať a postaví sa na Martinovu stranu. Presviedča ho, že s Ritinými pomstychtivými úmyslami nemá nič spoločné a navrhne Martinovi priateľstvo.
ja som serial zacala intenzivnejsie pozerat asi druhy tyzden-aj to ako kulisu pri hackovani 😀 ,aaaale,dostalo ma naivita pri tych hrncoch-to nechapem...a dalsia vec-Erik si ma akoze pomylit Olahovcov?????no naozaj suuuuper zapletka
vzdy som si myslela,ze napista scenare a knihy je velmi narocne-co tak sledujem "nase" spisovatelske "hviezdy"....tak sa toho bat vobec nemusim ...zaklad je mat peniaze,aby mi vsetko,co napisem vydali...a tiez budem "pseudoselebritka u Eriky a Stevka"....
skoda,ze je tak malo autorov,co pisu a pisu dobre.....
teda,vlastne este nastastie su aj taki...ale v telke sa nepretrcaju a nepisu ani prvoplanove scenare
skoda-to Burlive vino nebolo az take zle....ale myslim si,ze radsej serial ukoncit pri 50-70castiach a urobit z neho ozaj pozeratelnu vec...ako znasilnovat nove a nove casti a stratit "dobre meno",kt.mal na zaciatku 😒
no veru čím ďalej je to horšie ... a tie hrnce ... no väčšiu blbosť tam nemohli natočiť ... a ešte z burana robiť takého dementa ...
@babulka82 podla dnesnej uputavky si erik pomyli olahovcov.mysli si,ze "stary" olah v tom ma prsty.na markiza.sk uz je uputavka aj obsah dnesnej casti.
@terezka1947 im je uplne jedno aku uroven ma teraz kedysi dobry serial.sledovanost maju tak ci tak,takze nemaju dovod ci uz vylepsovat svoje hlupucke zapletky ,ci davat si pozor na detaily a okate chyby 😝
@bobocka hej...len im ostanu nakoniec pri telke iba babicky,kt.uz fakt nikde nechodia...a teraz v zime verim,ze sledovanost telky v dochodcovskom veku stupne-nie preto,ze by dochodcovia nemali dost rozlisovacieho intelektu,ale kvoli tomu,co doma robit po veceroch,ked spanok neprichadza 😒
@hasleerka pamatas si aky bol buran na zaciatku? sebavedomy,priamy,suknickar.vsak dokonca doru balil!!! a teraz mam pocit,ze nedokaze ist sam ani na wc.fakt to prehanaju.ziaden normalny lekar by predsa nebol natolko hlupy ,aby si zobral nevyhodnu pozicku (pocitat snad este vie) a aby nepredaval hrnce dochodcom.ja chapem,ze v seriali su herci navyse a musia mat aj nejaku hlupunku dejovu liniu aby popri tom vyniklo to s vinicami andrem a olahom a spol,ale toto je az moc primitivne.
@terezka1947 vies,ja dochodcom nie som a veeelmi dobre si uvedomujem chyby,ktore v seriali su ,ale sledujem dalej.uz som si za ten rok a pol natolko zvykla,ze to proste pozerat musim.je pravda,ze ma viac bavi si cez den precitat co bude vo vecernej casti a potom vecer len polockom pozerat,ale pozeram dalej 😝

Tak Kobielsky alias Kubko Svehla z Panelaka odchadza do Burliveho Vina- http://www.topky.sk/cl/100313/1429935/Necakane-...