icon

Bylinkárka Anna Kopáčová z Vrbového

noe
10. júl 2009

Ahojte.
Vcera bol dovysielany v reflexe prispevok o pani Anne Kopacovej. Je to bylinkarka, ktora pomaha zenam otehotniet. Mate s nou niekto osobne skusenosti, pripadne kontakt na nu???

http://video.markiza.sk/archiv-tv-markiza/refle...

zuzkass
14. jan 2017

@mamartinka casenky sa v zime neberu...a my sme sli 400 km za nou a zavolali sme si dopredu ci bude robit lebo ked ti treba dovolenku vypisat a aj ubytko objednat takmusis dopredu lebo my sme sa nechceli nahlit hned domov prespali sme v trnave..dost zle cesty boli tak sme boli radi ze sme si mali kde oddychnut...

mamartinka
15. jan 2017

Ano vsetci tu lajkujte ze sa vam paci komentar pre mna pisany od @roja0 Viem svoje od konkretnej osoby ale nebudem to tu rozoberat.Majte vsetci pekny den.Mimochodom ta osoba je tu registrovana a mysli si o vas svoje vsetkych a ze skoda reci tu s vami.A je to este starsia osoba od vas vesetkych.

chrobaaacik
17. jan 2017

Kočky, je tu niektorá z Vás, ktorá mala krvavú cystu na vaječníku a mala obklady od Pani Anky ? Ďakujem.❤

bylinkarkaaa
Odpoveď bola odstránená
bylinkarkaaa
Odpoveď bola odstránená
bylinkarkaaa
Odpoveď bola odstránená
bylinkarkaaa
18. jan 2017

Vrelo odporúčam

bylinkarkaaa
Odpoveď bola odstránená
bylinkarkaaa
Odpoveď bola odstránená
zuzicek88
21. jan 2017

@bylinkarkaaa škoda,že je to tak daľeko pani Anička

anndreina
23. jan 2017

Dobrý den pani Anka chcem sa spýtať ,máte niečo aj na klimakterium?

bylinkarkaaa
Odpoveď bola odstránená
lubicakubisova
Odpoveď bola odstránená
sunnybaby15
Odpoveď bola odstránená
tatinka
9. feb 2017

ahojte dievcata, prosim vas tie ktore chodite k pani Anke, asi kedy je najlepsie tam byt, kolko casovo skor nez zacne brat ? A tie casenky tam najdem niekde na branke aj ked pridem o hodinu skor alebo to ona potom vylozi tesne pred tym nez zacne brat ? vopred dakujem za info, krasny vecer vam zelam

delly16
12. feb 2017

@pinokijko ahoj, prosim ta, pamatas si este, co ti naordinovala p. Anka a ci ti to pomohlo? Dakujem

lia1234
17. feb 2017

@bylinkarkaaa objednavate na cas prosim? Alebo staci, ze prideme v stanoveny cas ako uvadzate (utorok/stvrtok od 14-17:00) a urcite nas zoberiete s manzelom? Dakujem vopred.

delly16
17. feb 2017

Ahojte, pani Anka už nerobí, aj na bránke má napísané, že z dôvodu zhoršenia zdravotného stavu už neordinuje. Bolo toho na ňu veľa, a ani sa jej nečudujem, sama som bola svedkom toho, ako sa jej ľudia pred domom skoro pobili o časenky :( Je smutné, že všetci tam chodia kvôli tomu istému a mali by súcitiť a spoločne pokorne dúfať v pomoc, no naopak....Ľudia sú zlí a nevážia si ani to, ak im chce niekto nezištne pomôcť....Napriek tomu však táto dobrá žena aj naďalej podľa jej slov dobrým ľuďom pomôže, pokiaľ jej to jej zdravotný stav dovolí. Takže jej treba zavolať a dohodnúť sa, osobne ísť sa asi už neoplatí...

pinokijko
17. feb 2017

@delly16 už si nepamätám presne ten recept... Ja som to vydrzala pol roka ale nic sa neudialo... Po asi 4-5 rokoch som zacala s inofolikom a zdravé
babo je na svete... 💃 chcelo to dovolenku pri mori a vypnúť...

lia1234
18. feb 2017

@pinokijko ahoj, ako dlho ste sa stanzili a mali ste aj zdravotne problemy? dakujem

pinokijko
19. feb 2017

@lia1234 fuuha 13rokov po svadbe sa nic neudialo a to sme este 4roky spolu chodili. Cca... 17rokov. Dr.vraveli ze sme obaja ok. skusili sme vsetko aj kupele ,zabali od tety anky na posilnenie a prekrvenie maternice., aj umele oplodnenie... Ziadne vysledky.. Potom sme sa zhodli na osvojený bábätka a prešli si všetkým...čakacia doba v poradovníku cca.3roky. Tak sme čakali už 2 roky užívali si a šli sme k moru a na vylety.hovorili sme si ze o rok dostaneme babo a budeme sa venovat jemu hlavne tak si teraz doprajeme kazdu volnu chvilku spolu...na konci leta mi volala kamaratka, že mi povie novinku...po 10-rokoch snaženia čakaju miminko...skusila inofolik a vyšlo to... Tak som sa nato dala... Ja inofolik a manžel začal brať profertil...Boli sme stale v tej dovolenkovej euforii... A zrazu vpolovici novembra mi 4dni meškali mesiačiky...Bála som si ísť kùpiť test..neter to urobila za mna.ja som už nechcela byť sklamaná a hneď prehánať.... A baby moje ráno spravím test a nemôžem uveriť...zázrak menom ElaMária bol na ceste...vynosiť dieťatko bola pre mňa ťažká skùška.stale som vracala.. 55kg začiatok tehu a porodila som a mala 53kg. slaba som bola ale hlavne že babo bolo silneee...😀 V tom case by sme dostali aj babo k adopcii...🙂 Ale uz mame našu lásku... 😀 zázraky sa dejù

delly16
20. feb 2017

@pinokijko tak to je super, ja som brala inofolic rok a nič :( Bola som u nej, dala mi ľanové obklady, tak uvidíme, ale u nás je problém v oboch...

dudus16
20. feb 2017

Dievcata tie co ste boi u p. Anky ako to je s platenim? Ma cennik ci je to individualne?

zuzicek88
20. feb 2017

@dudus16 je to na tvojom vlastnom uvazeni,kolko jej zaplatis.Niekto jej da aj cokoladku,alebo kavu,ale to ja neuznavam,ved kolko vela ludi ku nej chodi,co by s tym ona robila,peniazky sa jej urcite skor zidu

dudus16
20. feb 2017

@zuzicek88 dakujem

muchovajana
20. feb 2017

Je to fakt pravda , ze p. Anku uz nie je možné navštíviť ? Chcela som tam ísť budúci týžden

zuzkass
20. feb 2017

@muchovajana skus zavolat p.anke

delly16
21. feb 2017

Dievčatá, napisala som vyssie. Uz nerobí, je mozne k nej ist, ak sa s nou dohodnete telefonicky.

mlenna15
22. feb 2017

Ahojte dievčatá Prosím Vás poraďte mi, ak má niektorá upchaty jeden vajickovod aké zabaly by som si mala robiť ?

tatinka
22. feb 2017

ahojte , kocky vedeli by ste mi prosim poradit ohladne gynastan caju ? mam doma ten co obsahuje aj alchemilku, aj matu a tusim rebricek, moja otazka je ci sa tento cajik pije aj pocas menzesu a proste normalne v kuse aj niekolko tyzdnov ? ktora s nim mate skusenosti ako ste ho prosim vas pili ? dakujem za rady...