icon

Byt verzus bungalov

sonicka96
2. apr 2018

Ahojte,s priateľom s rozhodujeme nad bytom a bungalovom 🙂 zatiaľ víťazí dom ah jed bez pozemku :D
Chcela by som sa spýtať, čo budete niektorá bungalov dom, výhody oproti bytu a kde ste si ho začali stavať či cez modrú strechu alebo inú spoločnosť 🙂

Strana
z4
tilly
4. apr 2018

@jana_eyre ja som to tiez v prvom prispevku pisala, ze kazdemu vyhovuje nieco ine... a ano vacsinou, co pocuvam od tych, co maju bungalovy, tak ich argument je, ze nechcu chodit po schodoch, tak potom je to pohodlnost, ci? ale ja pohodlnost, lenivost neberiem ako zlu vlastnost. Ved to moze za cely ludsky pokrok, keby sme neboli lenivi, este by sme ani koleso nemali 😉
a nie, ja nepatrim k tym, co chodia do obchodu autom... ja chodim skoro vsade peso, nechce sa mi vytahovat auto z garaze a potom zas niekde parkovat, chodit peso je pohodlnejsie, len teda pomalsie...

jana_eyre
4. apr 2018

@tilly no ak som to spravne pochopila s tym.obchodom, to bolo prave to nastavenie zrkadla, ze ked niekto vidi ako lenivych tych co ich schody otravuju, mohli by sme skatulkovat aj tych co schody chcu..

ja chodim tiez zvacsa vsade peso ak sa da, deti mam tiez tak.naucene, ale schody by som uz nechcela ani zadarmo.. ak je pre teba lenivost taka kladna vlastnost, tak o nej nepis v negativnom svetle 😉

44janica44
4. apr 2018

@jana_eyre porovnavas drevenicu s murovanym domom? kedysi mali tie dedinske domy jednu dve izby a spalo aj 10ludi v jednej miestnosti v dnesnej dobe by to asi nikto nechcel takze myslim ze je to o dobe v akej zijeme. V dnesnej dobe by nikto nechcel trojgeneracnu kuchynoobyvackospalnu 🙂

jana_eyre
4. apr 2018

@44janica44 neviem ci vies nieco o slovenskej klasickej architekture, ale urcite neobsahovala len drevenice.. zrejme si nepochopila moj prispevok, ale to je jedno..

liv1
4. apr 2018

@tilly pohodlnosť. Tak potom sú pohodlní aj ti čo majú doma pracku, umývačku, sušičku, áno sú pohodlní lebo dá sa to robiť aj ručne 😀👍

tilly
4. apr 2018

@liv1 a si predstav, ze by sme neboli pohodlni, nic z toho by sme nemali 😉 😀

Strana
z4