Bývalá je jeho suseda
Pomoooooc…. snazim sa s tym byt Ok, ale neviem.
Našla som si priatela, zijeme v meste ale priatel ma chatu na “dedine” a isty čas chodil so svojou susedkou. Nebolo to nic dlhe ani nič vazne (tvrdi on). Ja som s tym bola ok, chodime na vikendy. a tu chatu a v poslednom čase, ona ked uvidi jeho auto v momente mu vola vzdy pre nejaku hlupost (ci nam svieti svetlo na chate a podobne) potrebuje vzdy poradit s elektrinou (moj priatel je fyzioterapeut a nie elektrikar).
Nie nikdy s nou neflirtoval, normalne s nou komunikuje, ked mu ona kyva pozdravi sa. Ale mna ide roztrhnut…. uz ked pocujem ako krici Tomáááááaško mam tlak 200 na 100.
Včera sme dosli na chatu samozrejme hned blla na dvore. Slusne som jej pozdravila (Dobry den) a ona ani neodzdravila, ale s priatelom hned sla viest druzny rozhovor.
otazka: Ako ju mam znicit 😂
Božínku, ty si názorná ukážka zeny, ktorej by sa mal každý rozumný chlap vyhnúť ďalekým oblúkom.
Juj baby, tie ktore su plne vybudovaného sebavedomia. Autorka ju neriešila, je jej jedno že je priatelova byvalka suseda, lenže už to zasahuje do ich súkromia, života, vzťahu a naposledy skočila do nej kvoli otvorenej braničke, ako zas odtial potiaľ, ani ja by som sa s nou nekamaratila 😉. To nie je o žiarleni, to je o urobeni si pokojneho života na chalupe 😘
najviac ju naserieš,keď sa jej pozdraviš:dobrý deň,teta😉
@ladrona super napad

jeminé, teda neviem si predstaviť, že by som ešte huckala chlapa, aby upratal exku? Alebo chodiť všade s ním ako stíhačka? Skôr sa mi páči ten nápad na "skamarátenie", lebo to je len na ukázanie toho, že ju má autorka v paži a že ju nerozhodí jej prítomnosť. Nemusia predsa spolu chlastať do rána zakaždým, keď sa tam objavia.