icon

Bývate v garzónke s dieťaťom?

22. jan 2020

Ahojte boli ste niekto s babatkom a partnerom v garzonke? Vyzera to tak ze sa nam nepodari prestahovat, nam to stacilo predtym sme boli obaja v robote cely den takze len na prespanie ok, ale s babom si to neviem predstavit.. urcite sa tak za rok prestahujeme, to maly bude mat akurat pol roka, tak by som chcela vediet ak ste tu také baby, ze ako ste to zvladali..ci je to moc na hlavu a bude ma z toho porážať alebo v pohode?

Strana
z2
jeliz59
23. jan 2020

Dôležité je aby ste mali strechu nad hlavou...a ak tak treba skúsiť aspoň 1 izbový byt nájsť...držím palce....

leeenka26
23. jan 2020

Ja si myslím ze do toho pol roka ok, ale už ďalej nie. Dieťa potom potrebuje viac a viac aj svoj kľud a hlavne priestor na jeho veci a tak. Ale do jeho pol roka úplne v pohode, nestresuj sa tým. Bábätká väčšinou nepotrebujú úplne ticho a tmu.

vtaca
25. jan 2020

@leeenka26 len do pol roka? Preco? Ja si myslim ze minimalne do tych troch rokov (ale aj dlhsie) dieta aj tak chce stale byt pri rodicovi, je to pren tak prirodzene.. A je aj prakticke mat dieta stale na ociach a nie v inej izbe.

Strana
z2