Pravidelné užívanie liekov v tehotenstve: Je to bezpečné?
Ahojte, chceme druhe babo no mam problem ze ma niekoľko x týždenne boli hlava od porodu s prvym ,kedy musim brat lieky od bolesti aby som to pri prvom zvládala aspon ako tak prezit. Chodím po vyšetreniach samozrejme no mam to z krčnej a tak to proste najskor uz bude. Bojím sa čo by bolo v tehu ak by tieto situácie boli casto a preto sa chcem opýtať či je tu niekto kto bol pravidelne na nejakých liekoch aj napr od bolesti a prežili ste v zdraví obaja aj s babatkom..neviem si predstaviť uz druhe dieta nemať kvoli týmto problémom no ak si lieky neberiem tak idem umrieť a aj to mi nezoberú ale aspon zastavia bolest do určitej časti ze dokážem ako tak fungovať
Najprv by som poriesila zdravotné problémy, potom plánovala dieťa. Treba pravidelne cvičiť, chrbtica sa dá pekne upraviť.
tak lieky od bolesti su ina kava... toto by som si najprv poriesila zdravotne az potom isla do babatka, ja som brala lieky a astmu a alergo, dr. mi vysvetlil, ze je lepsie brat lieky ako "dusit" babatko svojimi zachvatmi ☹
a nemozes to mat migrenu? tu mam tiez ale v tehu sa mi to vyrazne zlepsilo.
Ved si nerobte dieta kym si nedoriesis zdravotne problemy. Ci co ine chces pocut? Pchat do neho lieky uz v brusku asi nebude najlepsia volba.
@anonym_autor a co tak ist k napravacovi , aby oblokoval krcnu? zacat cvicit s fyzio? miesto pchania liekov do seba... uz pred polozenim otazky verim tomu, ze odpoved poznas... ze to je zly napad
Brat v tehotenstve lieky od bolesti je zly napad. To vravim ako migrenik. Chod k lekarovi, fyzioterapeutovi, na masaze, pravidelne cvic. Az potom by som planovala tehotenstvo. Alebo teda pocitaj s tym, ze budes musiet vydrzat bolest.
Najprv by som poriesila zdravotné problémy, potom plánovala dieťa. Treba pravidelne cvičiť, chrbtica sa dá pekne upraviť.
@anonym_845623 dakujem za odpoveď a mate s tym nejaké bližšie skúsenosti? Riešim aj fyzio aj neuro , pravdepodobne u mna to uz ale bude uz len horšie alebo rovnaké, preto mozno pre niekoho blbá otázka odomna ale no chcela som vediet ci náhodou ma niekto podobne problémy co riesil
Chodíš k fyzioteraputovi? Cvičíš?
@thereisabear ano uz rok a pol fyzio a cviky co mi dal ale su to skor cviky ze ked mi zachvat zacne
Brat v tehotenstve lieky od bolesti je zly napad. To vravim ako migrenik. Chod k lekarovi, fyzioterapeutovi, na masaze, pravidelne cvic. Az potom by som planovala tehotenstvo. Alebo teda pocitaj s tym, ze budes musiet vydrzat bolest.
@anonym_672f41 ďakujem
@thereisabear ano uz rok a pol fyzio a cviky co mi dal ale su to skor cviky ze ked mi zachvat zacne
Skúsila by som ešte iného fyzio.
@anonym_845623 dakujem za odpoveď a mate s tym nejaké bližšie skúsenosti? Riešim aj fyzio aj neuro , pravdepodobne u mna to uz ale bude uz len horšie alebo rovnaké, preto mozno pre niekoho blbá otázka odomna ale no chcela som vediet ci náhodou ma niekto podobne problémy co riesil
@anonym_autor skúsila by som iného fyzioterapeutka. Cvičiť treba zo začiatku denne, aj niekoľkokrát, plus možno pridať masáže. Sú rôzne cvičenia, napr. SM system. Treba skúšať, každému niečo iné sadne. Riešiť chrbticu iba liekmi sa mi nezdá v poriadku.
@anonym_autor Sm system si skusala? Je dobry, synovi sa za rok velmi zmiernila skolioza.
S liekmi od bolesti babo urcite nie.
@anonym_autor Sm system si skusala? Je dobry, synovi sa za rok velmi zmiernila skolioza.
S liekmi od bolesti babo urcite nie.
@euka210 ďakujem pekne nie toto som neskúšala. Uz som si o tom precitala tak sa skusim fyzio opýtať
@anonym_autor skúsila by som iného fyzioterapeutka. Cvičiť treba zo začiatku denne, aj niekoľkokrát, plus možno pridať masáže. Sú rôzne cvičenia, napr. SM system. Treba skúšať, každému niečo iné sadne. Riešiť chrbticu iba liekmi sa mi nezdá v poriadku.
@anonym_845623 ďakujem pekne ,vidím ze ten sm system pozná viac z vas , nechapem kde žijem 😃 ano samozrejme je to zle , no ked mi v danú chvíľu nic nepomaha a som na pokraji síl tak sa stale dam touto cestou. Práve preto sa aj o babo nesnažíme zatiaľ lebo by to bol risk..ale chcela som vediet ci niekto ma skúsenosti s niečím podobným lebo bojim sa ze uz to bude len horšie a horšie ked mi to za rok a pol ide skor do horšieho. A ci vobec tym pádom to babo raz mat mozem.

Chodíš k fyzioteraputovi? Cvičíš?