icon

Čakáme na miminko z krajiny zázrakov. Pridajte sa

alicao
28. aug 2009

Wolfi, prali, moze byt?🙂

szkyka
14. okt 2009

...a ked to pride merional a cetrotide

alicao
autor
14. okt 2009

wolfi ved to je jasne ze ti este nechodi..caka na mna🙂
szkyka, ani proveru este nepapas? proste..napisa ako na tom si🙂

katti77
14. okt 2009

prali snažíš sa zlatko ale ....chce to nie čo iné, ja neviem čo tak dovolenka na haiti? 😲

szkyka
14. okt 2009

Jejda, ja vianoce milujem 😵 a pevne verim, ich budem este viac milovat a budem mat v brusku darceky 😵

szkyka
14. okt 2009

alicao,a to by som uz mala?Len mi povedali prist do troch dni od mrchy-sono,krv a zacat pichat.

alicao
autor
14. okt 2009

pralinka ukludni sa 😀 😀 mojmu dietatku to zahram tak, ze existuje dedo mraz ....vies ?🙂
ja jednoducho beriem vianoce ako kazdy iny den...stromcek kupime az ked budeme mam mimi🙂
preco si myslis ze sa musime vschopit? nehnevaj ma!
kazdy sme iny..
videla som krasnu rozpravku, alebo skor pribeh...bol to tusim norsky film...o malom nikolasovi, ktory bol sirota a byval v strasne chudobnej dedine. Rodiny si ho podavali, kazdy rok musel byvat u niekoho ineho, lebo sami nemali cim svoje deti nakrmit, a on im zato struhal darceky z dreva a daval pred dvere presne na vianoce. Nikto nevedela okial su.
Potom si ho zobral do vychovi jeden kupec , ktoreho nemal nikto rad, chcel na tych hrackach zarobit, ale ked videl aky je chlapec sikovny a ako robi ludom radost , roznasal tie darceky s nim.
Spolu vyrabali darceky v obustenej drevenici v horach.
Ked kupec zomrel, Nicolas pokracoval dalej a vyrabal stale viac a viac darcekov. Bol samotar, takze nemal co ine na praci, cez rok vyrabala a na vianoce to rozdaval.
O par rokov zomrel, teda, vsetci si mysleli ze zomrel...proste ho uz nikdy nevideli, ale drarceky boli pred dverami kazdy rok stale...Cize Saint Nicolas , Santa Claus - Dedo Mraz -jedna a ta ista osoba🙂
Tato story sa mi paci viac🙂

alicao
autor
14. okt 2009

szkyka, mozno mas kratky protokol, proste nevie ako na tom si🙂

wolfskinka
14. okt 2009

prali vianoce konkretne stedry vecer nemusim ale sviatky mi vyhovuju, zduchnem sa na tyzden na lyzovacku to je ono, to je super, ale stedry vecer a tie vsetky navstevy a neviem ako u vas, u nas sa s muzom vzdy na stedry vecer povadime

alic no dik ty mas 30dc v sobotu ze ? takze v pondelok ides do heliku ... 😵 ja by som rada isla zajtra alebo v piatok len to by som to musela dostat dnes alebo zajtra, najneskor mam dostat v piatok, tak snad sa to umudri, lebo ked dostanem v piatok na krv mam ist az v pondelok a to bude 4d cyklu a to je uz neskoro

szkyka
14. okt 2009

alic,ked uvidis tie rozziarene ocka na stromcek take divadlo zahras... 😵 Viem o com hovorim 😀

katti77
14. okt 2009

prali čo už nebojuješ... 😀
neboj ja dnes zajtra podepkujem a bude dobre....a v piatok idem po nákupoch tak to bude ešte lepšie, len dúfam, že nebude v tej zlatej žiline snežiť, lebo mám ešte letné gumy a trošku sa bojím ísť ak by mala prísť chumelica...

žilinčanky aké je počasie?

wolfskinka
14. okt 2009

krasne snezi

katti77
14. okt 2009

wolfi fakt? bože ja asi nepôjdem nikam, a aj to ostáva, či sa to hneď rozpúšťa?

szkyka
14. okt 2009

fi-ha a kedy to zisti?No nic aj tak sa tesim 😎 . wolfi ak dostanem v piatok,tak to ani nemusim chodit?

szkyka
14. okt 2009

do centra myslim 😀

alicao
autor
14. okt 2009

szkyka, zahram divadielko ale to co som pisala vyssie, nie o ziadnom jeziskovy a troch kraloh a kraviny

wolfskinka
14. okt 2009

rozpusta bohuzial

wolfskinka
14. okt 2009

szyka preco by si nemala ?

szkyka
14. okt 2009

alicao,jasnacka nedocitala som .

alicao
autor
14. okt 2009

szyka, napis ake bude brat lieky , lebo sme trosku popletene z toho co pises...
mi s wolfi sme zacali brat lieky 16den cyklu nie po MS...

szkyka
14. okt 2009

wolfi,citala som ta 10.30

szkyka
14. okt 2009

kocky asi ,ze som blondina 😀

szkyka
14. okt 2009

No mam zacat pichat merional najneskor treti den ms a potom od 6 dna cetrotide,mam kratky protokol.

wolfskinka
14. okt 2009

szyka budem chodit aj dalej do centra len nezacnem stimulku na 3dc ale az na 4-5dc tak sa to natiahne zase

alicao
autor
14. okt 2009

szkyka, tak to je nieco ine nez mame my, takze uz chapem..tak len cakat na MS, pohoda klidek🙂
a co mate za problem?

wolfskinka
14. okt 2009

szyka no s kratkym nemam skusenosti len s dlhym tak neviem ako to funguje

alic uz mam vypity skoro liter vody 😀 😀 😀 ako si na tom ty ?

alicao
autor
14. okt 2009

ja jednu kavu a jeden caj, je to len pol litra asi

szkyka
14. okt 2009

No to nikdo nevie.Ja aj mm sme zdravi,az na pat abbortov ☹ Potrebujem odkliat.

wolfskinka
14. okt 2009

ja jednu kavu, jeden caj, 0.3 dc mineralky a teraz tu mam dalsi caj uvareny

alicao
autor
14. okt 2009

szyka, tak to si ako woflinka

wolfskinka
14. okt 2009

alic ja som mala 2 aborty a 1 biochemicke tehu