Snažíme sa o miminko

karolonakarol
10. jan 2022

Čaute 👋 ms mi skončila 28.9 ale mala som ju ešte úplne slabučku na intinke 29.12. Nemám pravidelný cyklus (resp. neviem kedy mám ovu. snažíme sa o babo. Lenže styk sme mali len 2.1. Čo bol 11 deň cyklu. A potom 8a9.1 lenže to bol už 17a18 deň cyklu. myslím že tam je dosť pekná šanca na tehu. Aký máte vy nato názor ? Predtym sa podarilo na šupu, 5dni pred ovu sme vtedy mali sex. Lenže to som mala pravidelný cyklus .. potom po potrate sa mi rozhádzal. Toto je prvý mesiac po vysadeny hak ale jedla som ju len pár mesiacov kôli upravení cyklu no nepodarilo sa. Viem že ovu môže byt rôzne. Ale ak sa posunula hoc ako ked prvý krát bolo ten 11 a potom sice až 17 a 18 ale mohlo by to vyjsť. Ms má prísť asi za 9dni. Dajte skusenosti

miadi
10. jan 2022

Idealne by ste sa mali snazit kazdy druhy den. Cely cyklus nie len raz v mesiaci. Precitaj si este raz co si napisala. Uz si z toho robis vedu. Klud dychaj. Uzivaj si to. Raz sa zadari. Nemusis byt teho na prvu supu..

karolonakarol
autor
11. jan 2022

@miadi len chlap chodiva mimo sk, takze neni šanca aby sme sa snažili každý 2den. Teraz to bolo deň keď odchádzal a dni keď sa vrátil.

emalka
11. jan 2022

Nepises aky dlhy mas cyklus, kolko dni trva? Je uplne jedno ktory den cyklu to bol ak nevies kedy ovulujes.

Ked to mate tak ze muz cestuje, tak sa do toho poriadne opri, zacni si robit testy a merat teplotu, aby si vedela ist "na istotu".

karolonakarol
autor
11. jan 2022

@emalka nemôžem napísať koľko dňový keďže jeden je 28 a druhý 24 s pod… inak svoje dni mám 6,7 dni. Posledný bol 28dnovy. 28.12 skončil a keby to berieme normálne že ovu 14ty deň tak 5.1 by mala byt 1.1 až 2.1 sme to robili.

karolonakarol
autor
11. jan 2022

@miadi
@emalka
Dnes som mala trochu hnedý výtok, taký že nebol ani krvavý ale skôr taka čudná hnedá. Raz som mala krvácanie pri ovulácii asi pred 3 mesiacmi. Ale to bolo na prvý pohľad vidno že to je krv. Čo môže byt toto ? Nikdy som take nemala ani keď som zistila s prvým že som v tom.

miadi
11. jan 2022

@karolonakarol to moze byt zo sexu staci mala ranka na cervix alebo tak. Hneda krv= stara krv ., Skus si sledovat ovulku ked nie je muz dost doma. Kamoska mà muza ktoremu staci sex raz za mesiac ked chceli dieta tak s ovulacnym testom sa jej hnet zadarilo. ( predtym skusala len tak podla kalendara pdhadnut cele mesiace ) len pamataj ze spermie ziju v tele 3-5dni cize ide o to obdobie pred ovulkou nemusi to byt ten den. ( vajicko je žive 12-24h ) a spermie k nemu putuju tusim 12h .. Takze v den ovulky moze byt neskoro .. vajicko moze odumriet nez sa k nemu spermie dostanu.

ajko2011
11. jan 2022

Ja som vysadila HAK po viac ako 6 rokoch. Tiež chceme druhé bábätko. ❤️ Končí mi ms a "ideme na to". 😇

karolonakarol
autor
11. jan 2022

@miadi tieto všetky veci viem čo si napísala, ranka po sexe to nebola, to poznám. A keď sa niečo take stalo určite to nezačalo tiecť po 3dnoch od sexu. Ako som uviedla nebola to krv, to bol to zafarbený hustejší výtok do hneda. Ovulačne testy mi teraz vôbec nepomôžu. Lebo snažíme sa vždy keď je doma aj keď viem že ovu mať nebudem. Príklad, v nedeľu večer odchádza a snažíme sa. V sobotu budem mat pozitivny ovu test ale on nebude doma. Tak sa nemáme ako snažiť a už to je 7dni a to nemáju šancu spermie prežiť. Takže myslím že v momentálnom prípade je to nepodstatné a iba sa snažiť keď je doma. Ale to že 11tej cyklu sme sa snažili a keby prišla ovu okolo 13 až 15 šanca tam je. Spermie predlžujú životnosť vajíčka a je plodne 12 až 24 hodín ako si povedala. A potom 17 deň cyklu sme sa snažili takze keby ovu prišla aj 16teho tak toho 17teho tam šanca ešte je. Ja zatiaľ budem len veriť. Za 8 dni má prísť ms.

karolonakarol
autor
11. jan 2022

@ajko2011 držím palce👍❤️

ajko2011
11. jan 2022

@karolonakarol aj vám držím palce 🙏👌

miadi
11. jan 2022

Fakt to moc riesis. Be otehotnie kazda na prvu šupu Hlavne nie druhy x. To vobec nevadi Hlavne nech je zdrave babatko aj ked by si mala na to chvilku cakat . Vacsinou sa zadari za 3-6m otehotniet minimalne do roka nemas problem potom ak mas tak treba riesit s dr. Vytok treba riesit s gynekologom ak to nebola krv moze byt infekcia atd, vlastne mas na vsetko odpoved Takze radit ti netreba. Chce to len trpezlivost..

karolonakarol
autor
11. jan 2022

@miadi ja to neriešim moc prehnane, je toto prvý cyklus kedy sa snažím. Poznám na všetko odpoved, ale chcem počuť aj názor druhých. chcem si byt 100% istá vo všetkom. Každá ste si niečím prešli a chcem to počuť, preto sem píšem. Pred pár dňami som bola na prehliadke a infekcia tam nebola, nehovorím že odvtedy ro nemôže byt ale nemyslim si nemám žiaden problém. Keď ucitim problém pôjdem na gyndu.. výtok je normálna vec, pokial neni nejaký problém v tom. Farba výroku môže značiť niečo zle ale aj nemusí. Táto stránka je nato aby sme si my radili. Jasne že ani jedna niesme doktorky, veštice atd.. aby sme sa vedeli vyšetriť cez internet ale aspoň 80% čo tu je báb si niečo podobne zažilo a možno vie povedať čo to môže byt. 🙂) ale ďakujem za tvoje odpovede 🙂

karolonakarol
autor
24. jan 2022

@miadi @ajko2011 @emalka Ahojte baby píšem po 14tich dňoch.. (Prikladám môj kalendár) napíšem to zas celé ako to je keďže dnes je to už 6dnove meškanie. 🙂))
Ovu si nesledujem ale snažíme sa o babo, tam kde sú ❤️ Sme sa snažili, muž chodí na sluzobky mimo SK tak sa snažíme len keď je doma. Ms mávam pravidelnú na 27-28dc. Poslednú ms som mala 23.12.
16.1 a 18.1 (25dc a 27dc) som mala taký ružový výtok. Myslela som že rozbiehajúca ms ale do dnes neprišla 6dni.
Robila som už 3 testy a negatívne ale asi ani jeden som nerobila ráno. Ale robila som TOPTEST 2 pružkove a jeden neviem ako sa presne vola, kazetový? Aké máte s nimi skusenosti ? Ale mám naliate prsia, niekedy mi vadi tričko a mám žilky na nich. Ak bola posunutá ovu kedy by som mohla robiť test? Alebo po koľkých dňoch meškania vyšiel vám ? ja viem že prvý deň vyšiel večšine (aj mne tak nejak prvé tehu) ale chcela by som počuť aj skusenosti kedy ste mali negatívne testy a boli ste tehu. Nemám žiadnu infekciu, zapáchajúci výtok ani nič podobne. Ďakujem

karolonakarol
autor
24. jan 2022
miadi
24. jan 2022

Mala som silne pozitivny test den pred tym nez mala byt mrcha. Posledne teho. A mala som aj take ze 2t meskali kramy no teho som nebola. Skus urobit z ranneho mocu.

karolonakarol
autor
24. jan 2022

@miadi a náhodou ten TOPTEST si neskúšala ? Že aký máš nazor nan, lebo mám ešte jeden ale zen je 25kovy. A potom mám z ali.. a veľa báb si ich tu chválilo ale neviem či sa mám nato spoliehať aj keď všetky sú asi z činy.

emalka
24. jan 2022

@karolonakarol Cauko, ak tomu dobre rozumiem, 1.1. mas desiaty den cyklu, hej? Za predpokladu ze nemas zuadnu hormonalnu poruchu by si mala mat ovulaciu okolo 12-15 dc, ale to je len odhad kedze lutealna faza (posledna faza cyklu po ovulacii) by mala mat cca 14 dni. Cize je tam statisticka sanca, hoci mala, ze ten sex toho 1.1. bol produktivny. Je tam vela "ale" kedze ovu nesledujes.

Cize budem vychadzat z tohto odhadu - na siesty den meskania pri ovulacii vtedy kedy mala byt by si mala pozitivny uz kazdy test, kedykolvek pocas dna. Ak sa ovu oneskorila a nahodou ten 25dc by bola implantacia, tak ranny test by mal byt uz pozitivny, hoci slaby.
Fakt si rob tie testy len rano takto tam mas strasne vela otaznikov ktore ti vobec nepomahaju prist na to co sa deje. V tomto bode by som ale uz isla k lekarovi, ci tam nahodou nebude nejaky iny problem.

S Toptestom mam skusenosti, celkovo sa mi este nestalo ze by som mala nejaky test pozitivny a iny negativny. Jedine intenzita ciarky sa odlisovala, niektore boli slabucke a ine ukazali uz pekne kolajnice. Preto sa odporuca ostat pri jednej znacke.

karolonakarol
autor
25. jan 2022

@emalka ďakujem za odpoved 🥰

ajko2011
4. feb 2022

@karolonakarol ahoj, ako si na tom? Skúšala si testovať? 🙂 Ja mám dostať zajtra ms tak uvidíme. 😝

karolonakarol
autor
6. feb 2022

@ajko2011 ahoj, dostala som ms po 14dnoch meškania.
Ty si ako na tom, všimla som si až teraz že si písala

ajko2011
6. feb 2022

@karolonakarol ja som tiež dostala ms. Som mesiac po vysadení HAK, tak som zvedavá kedy sa podarí. 😇

karolonakarol
autor
6. feb 2022

@ajko2011 Tak hádam čím skôr, držím palce 🤰❤️

ajko2011
6. feb 2022

@karolonakarol v to dúfam 🥰ináč ja mám tiež manžela preč, je kamionista tak ho mám doma len cez víkend...teda prichádza v piatok poobede/ku večeru tak nám ostáva na snaženie len tých pár dní, ale tak raz to výjde 😁
Držím palce aj vám ❤️

karolonakarol
autor
6. feb 2022

@ajko2011 tak no mame niečo spoločne 😅 Možno sa ani nenazdame a bude to tam

ajko2011
7. feb 2022

@karolonakarol to áno 😇 budem v to dúfať, že sa nám to obom podarí čo najskôr 😉
Pred synom som antikoncepciu nebrala a teda ani neviem kedy sa podarilo. 🤭 Teraz som po vysadení antikoncepcie a beriem kyselinu listovú. Ty niečo berieš?

karolonakarol
autor
8. feb 2022

@ajko2011 tiež len tuto kyselinu, mám doma aj inositol ale to keď som čítala čo babám spravilo s cyklom tak sok radšej ani nebrala.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre