icon

Carter's a Osh Kosh B'gosh maniačky

katekate
15. aug 2011

Ahojte :o)
... vsetky Carter's maniacky sem sa ... @pallacinka @laraska @zebricka23 a urcite su aj dalsie ...

pallacinka
7. sep 2011

@nikol.l Ja som tusim raz skusala objednavat priamo z Carters a kartu mi to nechcelo vziat, treba mat kartu viazanu na americku adresu, pokial sa nemylim. Nemohla by ti to zaplatit ta znama?

martina05
7. sep 2011

ahojte, objednávate priamo zo stránky carters.com??
Teraz som tam nakukla a dostalo ma to?? Len neviem akú veľkosť ...máme 1 rok a 5 mes. ale Vanda je strááášne chudučká....Poraďte...Doma nosíme 86 ale sedia nám len niektoré značky..napr. Coccodrillo

nikol.l
7. sep 2011

@pallacinka dík tak uvidím vyskúšam potom 😉 tak to neviem je to také blbé žiadať aby to za mňa platila iná osoba ak by to bola rodina tak je to inšie uvidíme...

pallacinka
7. sep 2011

@nikol.l To chapem, ja mam tiez v US kopec znamych, no ziadnych dostatocne dobrych na to, aby som to od nich ziadala 🙂

pallacinka
7. sep 2011

@martina05 Ahoj, priamo od nich sa da objednavat iba do US, tak iba ak tam niekoho mas alebo si zaplatis sluzbu, ktora ti to bude preposielat. Alebo potom zhanat po bazaroch a ebayoch, ako to robim ja 🙂 Myslim, ze tvojej Vande (inac krasne meno, u nas bolo v uzsom vybere 🙂) by Carter's mohol sediet, strihy su uzke a je skor pre chudsie babatka, aspon taky mam pocit, neviem, co myslia ostatne. Teraz by jej asi bola dobra velkost 18M, my sme uz mali 6 mesiacov a stale nosime 6M, no nohavice uz 9M lebo su nam kratke 🙂

pallacinka
7. sep 2011

@martina05 Mi prave napadlo, ze mam doma nejake Carters veci 18M, tak ti mozem pomerat- napriklad toto, moja srdcovka 🙂

monika15
8. sep 2011

Baby Letny Vypredaj, a aj vacsie cisla maju : 2.99 bodinko aj kratasy, tak som nakupila na leto 2012 =)

katekate
autor
8. sep 2011

@nikol.l @pallacinka Babule da sa platit aj slovenskou kartou bez problemov len musi mat vzadu tie tri kontrolne cisielka. Ja som bezne platila slovenskou banko. Takze s ti kludne daj poslat k zname a ona nech ti t ako darcek osle sem.

nikol.l
8. sep 2011

@katekate jééj super ďakujem za info 😉 to si ma pekne potešila hneď z rána...už sa nemôžem dočkať až budem robiť nákupy 😀

nikol.l
8. sep 2011

@pallacinka ten set je nádherný 😉

pallacinka
8. sep 2011

@katekate Jeeej, super, to si potesila aj mna 🙂 @nikol.l Prepac, ze som ta zle informovala, bud som si to s niecim pomylila alebo som pri plateni spravila chybu.

nikol.l
8. sep 2011

@pallacinka v pohode nič sa nedeje 🙂 už som len špekulovala ako to potom vymyslím a som rada , že problém je vyriešený 😀

katekate
autor
8. sep 2011

@martina05 ahoj :o) ... v novej kolekcii su akurat tricka dlhy rukav mensie na moj vkus ... takze tie by som asi objednavala 24 ... ostatne v pohode bude stacit 18ka ... bodynka niektore sa mi zdaju byt dokonca aj vacsie takze ak ih chcete nosit hned teraz mozno by som zobrala aj 12ku ... ved ak si vyberies veci tak mi pripadne mozes poslat link a ja ti poviem ako ten dany model sedi .. doma mam asi 50 % novej kolekcie a 80% carters celkovo tak snad budem vediet poradit :o).

pallacinka
8. sep 2011

Baby, normalne ste ma navnadili na objednavanie z US. Teraz tam mam jednu dobru kamaratku, cez ktoru by som to mohla skuskit. Len sa bojim, ze ked sa do toho pustim, tak nebude chuda vladat ten balik ani zdvihnut 🙂

martina05
9. sep 2011

Juuj baby, mne už chýba len tá kamoša v USA... nemáte nejaké linky na iné stránky odkial by sa dalo poslať aj na SVK??

nikol.l
9. sep 2011

@katekate tak to máš peknú zbierku 😉 dobre vedieť 🙂

katekate
autor
13. sep 2011

Ahojte vsetky Cartersky :o) ... nahodila som veci do bazaru co mam po malej na predaj. Tak pozrite pripadne ci sa vam nieco nehodi ... vecicky su uplne nove alebo nosene minimalne v 100% stave.

pallacinka
14. sep 2011

@katekate Ahoj Kati, len tak zo zvedavosti, kedze sa vyznas 🙂 Niektore Carter's veci mame Child of mine, niektore Just one year, a niektore su iba Carter's (tie sa mi zdaju najkrajsie 🙂). Aky je v tom rozdiel, ide o roznych vyrobcov alebo kolekcie alebo...?

katekate
autor
14. sep 2011

@pallacinka Zlatik to su rozne kolekcie ... je to jedna znacka, jeden vyrobca ale maju ako by som to nazvala - povedzme "podznacky" ktore su niecim specificke ...

katekate
autor
Odpoveď bola odstránená
katekate
autor
19. sep 2011

Ahojte ... tak som sem chcela nahodit nove veci este s vysackami na predaj co mam z novej kolekcie ale vraj zase porusujem pravidla tak ma kontaktujte do IP aj s mailikom babule ak mate zaujem pozriet sa a preposlem ...

monika15
21. sep 2011

Dnesny Ulovok 🙂)))

bibap
5. okt 2011

@majush ahoj ako funguje princip virtualnej postevej schranky? ako si si ju zalozila? aj ja milujem Carter's a som hotova, ked manzel ide 2x do roka na sluzobku, vzdy privlecie plny kufor Cartersiek do zasoby..

bibap
5. okt 2011

@pallacinka aaaaaaaaaaaaaaaaach to je krasne.... je to na predaj?

pallacinka
5. okt 2011

@bibap Bohuzial nie, to caka, kym mi mala do toho dorastie 🙂 Budem teraz par Carters veci po malej predavat, no mame skoro rovnako stare bambulky tak by vam to uz bolo male. Skus napisat @katekate ta ma vela vacsich velkosti na predaj 🙂

pallacinka
5. okt 2011

@monika15 Paradny ulovok, kto vie, ci sa niekedy dozijem shopingu priamo u nich v obchode, tu igelitku zavidim 🙂

bibap
5. okt 2011

@pallacinka jaaaaaj skoda :(((( uz som jej napisala, dakujem za tip

monika15
5. okt 2011

@pallacinka
inak, podla mna je to uz len otazka casu ked sa objavi oshkosh doma..... na Sk..... 🙂
verim tomu ze pride......

ja ho zboznujem, velmi super a hlavne treba cakat na akcie.... ja som kupila teraz na leto... bodinka a kratasky po 1 - 2 dolare....... fkat super.....

inak su tam aj ceny hej, rifle za 40$ ..... to nekupim ani seba za taku cenu hehehehehe 🙂)))))))))))))

pallacinka
5. okt 2011

@monika15 Vazne myslis? Podla mna to tak skoro nebude, vsak nie su este vobec ani v Europe pokial viem, to kym pride Slovensko narad. Ja som im raz pisala ci neplanuju v blizkej dobe international shipping a odpoved bola nie, tak velke nadeje nemam. Hadam aspon kym budem mat vnucata to stihnu, potom sa vyblaznim (ako je u nas v rodine pre babicky tradiciou 🙂 Inac ked vidim tie ceny v akciach tak fakt zavidim, ja kupujem vela aj na ebay, vacsinou uz pouzivane a to nie je uplne ono ako ked to mas nove a s visackou 🙂

monika15
5. okt 2011

@pallacinka
ale baby tu nejako objednavaju z usa.....

podla mna to pride.... urcite sa najde nejaky ten distributor 🙂